Chevrolet Silverado 1500 Pålitelighet

Chevrolet lastebiler er kjent for sin kvalitet og slepe evner. Chevrolet har produsert lastebiler i mer enn 100 år. Silverado ble introdusert i 1998, og det har siden solgt som et av de beste valgene til folket.

Oversikt

Silverado er en av de mest verdi-til-pengene pickupene som er til stede i markedet. 1500-kategorien på lastebilen har 5 forskjellige trimnivåer, det er en HD-utgave av lastebilen. Den romslige kabinen for passasjerer og den kraftige lastebilen har slepemuligheter på opptil 13 000 pund.

Pålitelighet

Pickup-lastebiler er en engangsinvestering for mange forretningsmenn. Folk vil at de skal være ekstremt pålitelige og holdbare. Silverado er bare et av de beste alternativene for det, og det kommer på fjerde i sin kategori. Den anslåtte pålitelighetspoengsummen til Silverado er 83 av 100, noe som igjen er flott.

Sikkerhet

Pickupene er vanligvis tryggere enn andre sedaner eller hatchbacks på grunn av deres sterke kropp og høy bakkeklaring. Silverado er en 5-stjerners sikkerhetsbil med et ekstremt sterkt kroppsbur og sikkerhetsfunksjoner som parkeringsassistent, automatiske bremser, kollisjonsvarsel, kollisjonsputer, kjørefeltsassistanse og mer.

Avskrivningssats

En lavere avskrivningsrate har en god innvirkning på påliteligheten til biler. Chevys er vanligvis gode i videresalgsverdi, men Silverado, på grunn av sin høye etterspørsel og utmerkede kvalitet, har en av de beste videresalgsverdiene. Det svekker bare 38% etter 5 år og beholder en verdi på mer enn $ 25,000 XNUMX.

  Cadillac XTS Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Silverado er en pickup, og vedlikehold av lastebiler avhenger av bruken av eieren. Imidlertid er Chevys normalt lite vedlikehold, og Silverado har en lav vedlikeholdskostnad på rundt $ 700 årlig. Det ville koste rundt $ 10,000 XNUMX i de 10 årene av eierskapet.

FAQ

Hvor mange seter er det i Chevrolet Silverado 1500?

Chevrolet Silverado 1500 er en bil med 6 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Bakhjulsdrift

Hva er hestekreftene i en Chevrolet Silverado 1500 og har den en turbo?

Chevrolet Silverado 1500 har 310 hestekrefter og 348 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Turbocharged Gas I4 med en forskyvning på 2.7L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Chevrolet Silverado 1500 har 20 » x 9 » tommers aluminium forhjul og 20 » x 9 » tommers aluminium bakhjul.

Hvilket år bør Silverados  jeg unngå?

2015-modellen  er en av de farligste. Det er mange problemer med modellen, inkludert overføringsfeil. Overføringsproblemer er også vanlige på 2016 og 2017 Chevrolet Silverado 1500s. Disse to modellene er svært sannsynlig å forårsake overføringsproblemer.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter