Cadillac XTS Pålitelighet

Cadillacs er kjent for sin prestisje og drivende dynamikk. XTS er en executive car i full størrelse med 4 dører. Bilen er kjent for sin ekstravaganse kvalitet og ekstremt tilfredsstillende kjøredynamikk og glatthet. Bilen er også pålitelig nok til å kjøpe selv etter avviklingen i 2019.

Oversikt

Bilen har et komplett luksusinteriør og en ekstremt kraftig 3,6 L turbomotor med et 6-trinns automatgirsystem. det er også et AWD-system tilgjengelig for enda bedre veigrep og trekkraft. Bilen kan gå fra 0 til 60 mph på 6.7 sekunder og den produserer rundt 304 HP.

Pålitelighet

Folk ignorerer ofte pålitelighetsfaktorene på grunn av luksusfunksjonene til biler som XTS. Cadillac har ikke vært det mest pålitelige merket gjennom hele sin eksistens, men det har forbedret seg mye. XTS har store pålitelighetspoeng, og det har bevist påliteligheten blant mennesker. Den har en pålitelighetspoengsum på 78, hvor 57 er gjennomsnittlig.

Sikkerhet

Sikkerhetsvurderingen er regelmessig utmerket i Cadillac-kjøretøy. NHTSA og IIHS har begge evaluert kjøretøyets sikkerhet med 5 stjerner. Kjøretøyet presterer utmerket i krasj, og det har fått 5 stjerner så langt som krasjsikkerhet. Sikkerhetsfunksjonene inkluderer kollisjonsputer, elektronisk stabilitet, etc.

Videresalg

Bilen er avviklet i 2019, men den er fortsatt tilgjengelig i markedet for en enda billig pris. Bilen har mistet nesten 30% av sin opprinnelige verdi etter bare 2 år av avviklingen. De eldre modellene har enda mer avskrevet som 5 år eldre XTS har mistet rundt 50% av verdien.

  Jaguar F-Pace SVR Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnadene for biler som Cadillacs er alltid høye på grunn av deres komplekse systemer og dyre deler. XTS vil koste rundt $ 800 årlig for alt vedlikeholdet. Dette er imidlertid fortsatt ikke den dyreste i denne kategorien.

FAQ

Er Cadillac XTS en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Cadillac XTS er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Cadillac XTS?

Cadillac XTS er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en Cadillac XTS og har den en turbo?

Cadillac XTS har 410 hestekrefter og 369 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Turbocharged Gas V6 med en forskyvning på 3.6L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Cadillac XTS?

18,0 kubikkfot ( 0,51 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Cadillac XTS har 20 x 8,5 tommers aluminium forhjul og 20 x 8,5 tommers aluminium bakhjul.

Har Cadillac XTS luftfjæring?

Cadillacs luftfjæring ble opprinnelig kalt Automatic Level Control Rear Air Springs. Systemet fungerer via en luftkompressor som er koblet til de bakre fjærene. Den justerer kjørehøyden for å opprettholde en konsistent holdning.

Hvor lenge varer Cadillac XTS?

Cadillac CTS kan vare mellom 100,000 og 400,000 miles hvis den opprettholdes riktig. Du får ikke mer enn 100 000 miles hvis du ikke opprettholder den.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter