Chevrolet Silverado HD pålitelighet

Chevrolet lastebiler er en av de beste i sin kategori. Silverado HD er designet eksklusivt for krevende formål, og er den høytytende versjonen av Silverado pickup. Silverado-lastebilen er populær blant folk for sin fineste kvalitet og evner.

Oversikt

HD-versjonen av Silverado er en av de sterkeste lastebilgavene i markedet med slepemuligheter på opptil 35 500 pund, som kan brukes til å taue en tilhenger. Dette kan til og med brukes i oppdrett. Den har en sterk 401 hestekrefter 6.6 L V8-motor med sitt romslige interiør og andre nyttige funksjoner.

Pålitelighet

Pålitelighet er hovedbekymringen i pickuper på grunn av deres langsiktige bruk. Chevrolet regnes normalt som et pålitelig merke på grunn av sin gode kvalitet og høyere tilgjengelighet av deler. På samme måte har Silverado HD en av de beste pålitelighetspoengene blant alle Chevy, og J.D Power ga den en pålitelighetspoengsum på 83 av 100.

Sikkerhet

Sikkerhetstiltak er vanligvis gode i pickuper, og de er enda bedre i Silverado. Førerens utsikt er ekstremt bred, og den har også en parkeringsassistentfunksjon. Videre har den andre førerassistansefunksjoner som automatiske nødbremser, kjørefeltsassistanse, kollisjonsvarsel, kollisjonsputer, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er også en bekymring mens du vurderer påliteligheten til en bil. Avskrivningsraten er normalt lavere i Chevys, og det samme er tilfellet med Silverado HD. Silverado har en flott videresalgsverdi på rundt $ 25,000 XNUMX, selv etter 5 år.

  Chevrolet Spark pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold er alltid en stor ting for eiere, spesielt i lastebiler. Silverado presterer bra i denne kategorien også, og den har en lavere vedlikeholdskostnad på rundt $ 700 årlig. Selv etter 10 år vil det ta opptil $ 10,000 for vedlikehold og reparasjon, noe som er lavere enn mange i denne kategorien.

FAQ

Hvor mange seter er det i Chevrolet Silverado HD?

Chevrolet Silverado HD er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Firehjulsdrift

Hva er hestekreftene i en Chevrolet Silverado HD og har den en turbo?

Chevrolet Silverado HD har 401 hestekrefter og 464 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass V8 med en forskyvning på 6.6L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Chevrolet Silverado HD har 20 x 8,5 tommers aluminium forhjul og 20 x 8,5 tommers aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter