Mercedes AMG GLS – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mercedes er en av de tyske gigantene, og de er kjent over hele verden for sine luksusbiler. GLS-klasse omhandler luksus-SUVer i full størrelse som tilsvarer S-klasse Mercedes. Disse SUV-ene er helt premium å sitte i og fullpakket med funksjoner.

Oversikt

Mercedes GLS-klasse har eksistert siden 2006, og den er for tiden i sin tredje generasjon. AMG-modellene inkluderer AMG GLS63, som har en 4,0 L 603 hestekrefter motor. SUV-en kan gå fra 0 til 6o mph på bare 4.2 sekunder, og den kommer med et standard 9-trinns automatgirsystem med et AMG Speedshift-system og et AWD-system.

Pålitelighet

Pålitelighet er en kritisk komponent før du kjøper et kjøretøy av hver kjøper, siden det hjelper enkeltpersoner med å bestemme om de skal kjøpe en bestemt bil eller ikke. Mercedes biler har vært veldig pålitelig; Imidlertid har de vært kjent for sine høye vedlikeholdskostnader. GLS-klassen har en ganske god pålitelighetspoengsum av J.D Power på 71 av 100.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner har alltid vært et plusspunkt for tyske kjøretøy fordi de har laget ganske trygge biler med et betydelig antall sikkerhetsfunksjoner. Mercedes-biler presterer veldig bra i kollisjonstester. AMG GLS-klassen er ikke krasjtestet av NHTSA eller IIHS ennå. Bilen har imidlertid mange sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsadvarsel, blindsoneovervåking, kollisjonsputer, etc.

Avskrivningssats

Videresalgsverdi er i tillegg en betydelig faktor for å bestemme påliteligheten til et kjøretøy. Mercedes-biler eldes vanligvis ganske bra, noe som gjør at de holder sin verdi. De vanlige Mercedes-kjøretøyene devaluerer rundt 45% etter 5 år, og GLS-klassen devaluerer rundt 59% etter 5 år, noe som er ganske høyt sammenlignet med andre Mercedes-modeller.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste funksjonen for å bedømme påliteligheten til enhver bil. Mercedes-biler er vanligvis ganske komplekse, og de koster mye for vedlikeholdet. GLS-klassen har en høy vedlikeholds- og reparasjonskostnad på rundt $ 900 årlig, noe som er ganske høyere enn mange av konkurrentene.

  Mercedes W140 - Alt du trenger å vite

FAQ

Hvor mange seter er det i Mercedes-AMG GLS-klassen?

Mercedes-AMG GLS-klasse er en bil med 7 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: All wheel drive

Hva er hestekreftene i en Mercedes-Benz GLS-klasse og har den en turbo?    

Mercedes-AMG GLS-klasse har 603 hestekrefter og 627 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Gas / Electric V-8 med en forskyvning på 4.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-AMG GLS-klasse?

79,7 kubikkfot ( 2 257 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG GLS-klasse har 21 X 9 tommers aluminium forhjul og 21 X 11,5 tommers aluminium bakhjul.

Er Mercedes GLS 2020 pålitelig?

Ja, 2022 Mercedes GLS-klassen er ganske pålitelig, og den har en forventet pålitelighetsrangering på tre av fem på JD Powers pålitelighetsvurderinger.

Er Mercedes GLS 450 pålitelig?

Mercedes-Benz GL450-pålitelighetsvurderingen er 1,5 av 5,0. Dette rangerer den som nummer 17 blant 19 luksuriøse SUVer i full størrelse. Den har lave eierkostnader, med en gjennomsnittlig årlig reparasjonskostnad på $ 1,293

Er Mercedes GLS 550 pålitelig?

Pålitelighetsvurderingen til Mercedes-Benz GL550 er 1,0 av 5,0. Dette rangerer den som nummer 19 blant luksuriøse SUVer i full størrelse. Den har lave eierkostnader, med en gjennomsnittlig årlig reparasjonskostnad på $ 1,295

Hvor lenge vil en Mercedes GLS vare?

Mercedes kan vare mellom 13-17 år hvis den vedlikeholdes riktig. Mercedes kan vare mellom 200.000 og 250.000 miles uten store reparasjoner hvis den vedlikeholdes riktig.

Hvilken er bedre Range Rover eller Mercedes GLS?

Dreiemomentet til Land Rover Range Rover er lavere enn Mercedes-Benz GLS 450. Dette betyr generelt at det ikke vil føles like kraftig eller raskt. Hvis du har mange passasjerer å transportere, land Rover Range Rover er mindre behagelig enn Mercedes Benz GLS 450.

  GMC Acadia pålitelighet

Hvilken er best Mercedes GLE eller GLS?

Mercedes-Benz GLS er sterkere enn GLE. GLE 350 4Matic, som har en 2,0 L innebygd 4-turbo-motor med 255 hestekrefter og 273 lb-ft dreiemoment, er kraftigere enn GLS. Du kan også oppgradere til 450- og 580-modellene for å få samme hestekrefter og håndtering som GLS.

Hva er de vanlige problemene med Mercedes-Benz GL450?

  • Grovforskyvning kan skyldes intern komponentfeil.
  • Myke bremsekomponenter kan slites etter 20 000 miles.
  • Olje kan lekke fra PCV-ventilasjonshus eller inspeksjonsplater.
  • Sprukne Drivaksel flex-plater kan forårsake drivakselbevegelse/vibrasjon.

Hvilken er bedre GLS eller BMW X7?

X7 er litt mer responsiv når den ikke er i komfortmodus. Det er roligere og har en mer raffinert inline seks, noe som resulterer i en betydelig bedre drivstofføkonomi. GLS er det beste valget hvis du trenger mer plass. Den har større andre og tredje rad og betydelig mer lasteplass.

Er Mercedes-Benz pålitelig etter 100 000 km?

Det er mange Mercedes-Benz-modeller, så det er vanskelig å avgjøre hvilke Mercedes-biler som har problemer. Noen Mercedes-Benz biler har problemer så snart de er kjørt 80,000 miles. Andre venter til de når 160 000 km før de opplever mindre problemer. Mercedes-Benz-modellen er også den mest pålitelige.

Er Mercedes-Benz GLS-seter komfortable?

Ja, skinnsetene i Mercedes-Benz GLE og GLS er veldig komfortable. De tilbyr god sidestøtte og takhøyde. De fremre seteryggene hviler opp til 40 grader for ekstra komfort. Denne Benz har voksenvennlige, støttende og plysj seter i hver rad. Dette er bemerkelsesverdig med tanke på at de fleste SUV-er med tre rader bare har en tredje rad.

  Hvilke Mercedes har digitale dashbord

Hvilket år Mercedes-Benz GLS er best?

2008- og 2011-modellene i Mercedes-Benz GL-klassen var de beste, henholdsvis for første og andre generasjon. Disse årene er kjent for å ha de laveste pålitelighetsvurderingene og færre problemer. Det er imidlertid ikke en pålitelig SUV. Det er viktig å merke seg at Mercedes-Benz endret navnet på denne SUV fra GL til GLS i 2016 for å understreke sin luksusstatus.

Har Mercedes GLS adaptiv cruise-kontroll?

Mercedes-Benz GLS full størrelse SUV har et adaptivt cruise kontrollsystem. Dette viser at biler har større bevissthet om situasjoner og kan reagere som om de var menneskelige sjåfører til visse begrensede omstendigheter.

Er Mercedes GLS en luksus?

Ja, Mercedes-Benz GLC er en luksuriøs SUV. Her tilbys funksjoner som skinnseter, navigasjonssystemer, oppvarmede seter og takluke. Den leveres også som standard med ryggekamera, Bluetooth-tilkobling, satellittradio og strømvinduer. Kort sagt, GLS-klassen er en premium SUV. Det beste er at du kan dele denne fantastiske luksusopplevelsen med seks andre.

Er GLS en 7-seters?

Ja, GLS er en syv-seters SUV. Den har to benkeseter på andre rad og fem individuelle bøtteseter på tredje rad. Det er god plass til passasjerer og bagasjen deres.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter