Polestar vs Audi pålitelighet – som er bedre?

Både Polestar og Audi er fokusert på å designe og lage luksusbiler, men forskjellen her er at Polestar bare starter sin luksusbilsatsing mens Audi har vært i spillet i  mer  enn 100 år. Jegndeed,  Polestar er tungt støttet av Volvo, og vi må fokusere på den forbindelsen hvis vi ønsker å sammenligne disse to.

Dette betyr at Polestar-modusene er konstruert av Volvo-deleskuffen, noe som betyr at de skal ha lignende pålitelighetsresultater med spesifikke forskjeller når det gjelder for det meste drivlinje. Det er imidlertid ennå ikke mulig å sammenligne disse to produsentene fullt ut.

Når det er sagt, ser Audi ut til å være gjennomsnittlig i beste fall når det gjelder pålitelighet, noe som er det samme med alle premium tyske merker i tillegg til Porsche. Dette er både fordi Audi biler er ekstremt komplekse og har mange funksjoner og fordi Audi ikke nødvendigvis prioriterer pålitelighet.

Polestar derimot er et nykommermerke,så vi kanikke trygt si hvor godt det går  når det gjelder pålitelighet, men med tanke på at Volvo gjør det best Audi i pålitelighetsavdelingen, er det trygt å antyde at Polestar-modeller også vil gjøre det.

Audi pålitelighet – Middelmådig i beste fall

Det tyske premium executive-segmentet består av BMW,Mercedes  og Audi, alle tre av disse er like pålitelige både fordi de er komplekse og fordi disse merkene  ikke prioriterer pålitelighet som Toyota for eksempel.

Det er fordi disse merkene er fokusert på innovasjon og tilbyr futuristisk utseende og utførende biler fullpakket med alle slags aldri sett-før-teknologi. Fordi de fleste Audis er kjøpt under garanti, nye bil salg påvirkes ikke så mye av pålitelighet fordi ingen vanligvis trenger å betale for noen reparasjoner fra get-go.

  Audi S5 Sportback Pålitelighet

Det mest sammenlignbare merket Audi gjør til Polestar er Audi e-Tron kompakt SUV som er direkte rivaliserende den kommende Polestar 3. E-Tron ser ut til å være en ganske pålitelig EV, så mye at det potensielt lett kan være på samme nivå som Polestar 3, men vi bør vente på at Polestar 3 skal vite sikkert.

Endelig kommer nye Audi-modeller med en 4-årig eller 50 000 kilometer lang fabrikkgaranti som kan utvides  opptil 10 år og 120 000 kilometer, noe som  er bedre enn BMWs utvidede garanti.

Polestar-pålitelighet – Sannsynligvis bedre enn Audis

Som tidligere nevnt er Polestar et ganske nytt merke, og det betyr at vi ikke fullt ut kan måle hvor pålitelige Polestar-modellene er. Den eneste nåværende modellen på markedet er Polestar 1 som ikke akkurat er en vanlig bil fordi den koster $ 150k, tilbyr 600hp fra tre forskjellige motorer,  og er begrenset i produksjon.

Polestar 2 kommer imidlertid sakte til markedet, og det ser ut til å ha blitt inkludert i en tilbakekalling allerede som ikke nødvendigvis er et godt tegn. Problemene er imidlertid løst raskt, noe som betyr at Polestar 2 er satt til å utføre uten mange  problemer.

Fordi de fleste Polestar-modeller deler mange av delene sine med moderne Volvo-modeller, kan vi forutsi at Polestar-modeller bør være mer pålitelige enn Audis. Dette er imidlertid bare et rimelig estimat og kan ikke betraktes som  den sanne tilstanden til hendelser.

  Chevrolet Camaro ZL1 Pålitelighet

Uansett kommerPolestar-modellene med en 4-årig eller 50 000 kilometer lang garanti som også kan utvides, slik det er tilfellet med de fleste premiumbiler der ute.

Vedlikehold – Viktig aspekt ved pålitelighet

Selv om et bestemt merke eller en bestemt modell kan ha overlegne predikertepålitelighetsresultater,er dette som ordet kan antyde – bare prediksjon s. Dette betyr at de ikke alltid gjenspeiler alle eiere fordi  utallige faktorer  påvirker påliteligheten, og disse kan ikke vurderes i de fleste pålitelighetsdiagrammer.

I motsetning til populær tro er Audi-modeller billigere når det gjelder  vedlikehold sammenlignet med Volvo-modeller. Det er fordie Audi deler mange av delene sine med resten av VAG, mens Volvo har en tendens til å bruke de mest komplekse motorkonfigurasjonene på markedet.

Dette gjelder også Polestar en som bruker en 4-sylindret motor som er både turboladet og superladet, samtidig som den økes av to elektriske modeller. En slik kompleksitet krever komplisert vedlikehold, og det er derfor vi enkelt kan si at Polestar-modeller også bør være dyrere å vedlikeholde enn Audi-elbiler.

Delen Vanlige spørsmål

Er Audi mer luksuriøs enn Polestar?

Hvis du ønsker raffinement og luksus du er bedre av med en Audi fordi Audi tilbyr mange flere alternativer for luksus er bekymret. Selv om både Polestar 1 og Polestar 2 faktisk er luksusbiler, kan  deikkesammenligne med de fleste Audis når det gjelder komfort, luksus  og teknologi. 

Den mest luksuriøse bilen Audi tilbyr er A8 som er en full størrelse luksus sedan som rett og slett bests  alt Volvo/Polestar  gjør når det gjelder luksus.

  Audi vs. Mercedes: Pålitelighet

Er Audi mer ønskelig enn Polestar?

Audi e-Tron GT er en av de mest ønskelige og peneste ELBIL-pengene kan kjøpe i disse dager, så det er trygt å si at e-Tron GT deler et lignende marked philosophy med Polestar 1. Den toppmoderne GT RS-modellen koster lignende penger som Polestar 1, og den tilbyr lignende kraft- og kjøreopplevelse.

Men å sammenligne disse to når det gjelder ønskelighet, er det lett å si at e-Tron GT RS er den mer ønskelige modellen mellom de to. Hvis vi tar hensyn til resten av den nåværende Audi-oppstillingen, kan vi enkelt si at Audi for tiden  lager mer ønskelige biler enn Polestar.

Kommer Polestar til å gi ut flere modeller snart?

Innen 2025 planlegger Polestar å gi ut 5 nye modeller generelt, inkludert Polestar 2. Den neste Polestar å komme ut er Polestar 3 kompakt sporty SUV som skal konkurrere med Audi e-Tron og er sannsynlig kommer til å bli avslørt på et tidspunkt i 2022.

Foruten disse to Planlegger Polestar også å frigjøre en elektrisk sedan for å direkte konkurrere med e-Tron GT også. En større SUV bør følge og sannsynligvis en mindre EV også.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter