Mazda CX-9 Pålitelighet

Mazda, akkurat som flere andre japanske bilmerker, er et av de mest pålitelige merkene i verden. CX-9 er en mellomstor crossover SUV større enn CX-5, og den er for tiden i sin andre generasjon. SUV er flott når det gjelder pålitelighet og holdbarhet. 

Oversikt

CX-9 er for tiden til stede i bare ett drivverk, og det er en 2,5 L Skyactiv I4-motor, og den er til stede i et automatgirsystem. Det er flotte funksjoner til stede i bilen, inkludert mange sikkerhetsalternativer og et AWD-system hvis noen vil ha det.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte en betydelig bekymring for kjøpere før du kjøper et kjøretøy, og Mazda er navngitt som et av de mest solide kjøretøymerkene. Den har i tillegg en utrolig rangering i urokkelig kvalitet, og den har plassert seg på femte mest pålitelige merke av 32 kjøretøymerker. Mazda CX-9 er en ekstremt pålitelig bil med en pålitelighetsrangering på 5 av 5 og en 80 av 100 score av J.D Power.

Sikkerhet

Når det gjelder sikkerhetsmålinger, har Mazda hatt noen respektable evalueringer gjennom hele fortiden. Kjøretøyene krasjer også rutinemessig. Mazda CX-9 har også blitt krasjtestet av både IIHS og NHTSA og fikk gode poeng. Bilen har også standard sikkerhetsfunksjoner som blind-spot overvåking, nødbremser, etc.

Avskrivningssats

Mazda biler har stor videresalg verdi på grunn av deres store pålitelighet og holdbarhet. Mazda biler har en gjennomsnittlig avskrivningsrate på rundt 40% etter 5 år. Mazda CX-9 har en avskrivningsrate på 44% etter 5 år, noe som gjør det til en flott bil å kjøpe

  Land Rover Range Rover Sport Superladet pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er en av de viktigste faktorene for påliteligheten til biler. Folk vil ikke kjøpe en bil som kommer til å tømme alle pengene sine på grunn av vedlikeholdet. Mazda biler har en gjennomsnittlig årlig vedlikeholdskostnad på nesten $ 450. Mazda CX-9 har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på $ 312 årlig, og den har også gode deler og en mindre sjanse for å få noen store reparasjoner ofte.

FAQ

Er Mazda CX-9 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mazda CX-9 er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Mazda CX-9?

Mazda CX-9 er en bil med 7 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en Mazda CX-9 og har den en turbo?    

Mazda CX-9 har 227 hestekrefter og 310 lb-ft dreiemoment. Motoren er en intercooled Turbo Regular Unleaded I-4 med en forskyvning på 2,5 l Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mazda CX-9?

84,9 kubikkfot ( 2 404 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Mazda CX-9 har 18 X 8 tommers aluminium forhjul og 18 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Har Mazda CX-9 problemer?

Motorsvikt på 100.000 miles, hard og stiv bremsing på 99.000 og en mislykket vannpumpe på 104.000 miles er den verste. Den 2011 Mazda CX-9 er tett etterfulgt av en høy grad av bremseproblemer samt kollisjonspute problemer. Bremser er det mest kostbare problemet som rapporteres.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter