Dodge Durango SRT Hellcat pålitelighet

Dodge har vært ganske kjent for sine sportsbiler, og det samme er tilfelle med Durango SUV. Hellcat-versjonen av bilen er den raskeste modellen av bilen med en av de raskeste Dodge-motorene. Hellcat-varianten har de fineste kvalitetsdelene med mange andre flotte funksjoner og et interiør på premiumnivå.

Oversikt

Hellcat er de høyest ytende bilmodellene i Dodges utvalg. Durango Hellcat har en ekstremt rask 6.2 L V8 Hemi-motor, som produserer massive 710 hestekrefter, og har en rekord på 0 til 60 mph hastighet på bare 3,4 sekunder. Bilen er utstyrt med alle slags premium Dodge-funksjoner med et AWD-system.

Pålitelighet

Dodge har vært ganske pålitelig i USA i det siste. Pålitelighetsfaktoren er imidlertid ikke den mest bekymringsfulle i sjeldne høyytelsesbiler som Durango Hellcat. Durango har en stor pålitelighetspoengsum på 81 av 100 med J.D-kraft, og den har en god kvalitet som minimerer sjansene for å få noen store reparasjoner.

Sikkerhet

Sikkerheten har vært god i Dodge-biler, og den er enda bedre i høyytelsesmodellene. Durango har en samlet krasjsikkerhetsrangering på 4 av 5 stjerner. Hellcat-versjonen har alle slags sikkerhetsfunksjoner av topp kvalitet som cruise control, lane assist system, automatisk bremsesystem og mange flere standardfunksjoner i denne modellen.

Avskrivningssats

Å ha en lav avskrivningsrate er en flott ting for bileiere fordi bilene deres ikke avskrives raskt,  og de kan oppgradere enkelt. Durango har en ekstremt god videresalgsverdi, og den avskriver bare nesten 40% etter å ha eier den i 5 år.

  Dodge Durango Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnaden for SUV-er er normalt litt mer enn sedans, og det er enda mer for høyytelsesbiler. Durango koster vanligvis rundt $ 675 årlig for alt  vedlikeholdet, og Hellcat vil koste mer enn det på grunn av dyre deler. Kvaliteten på delene er imidlertid flott i Durango Hellcat.

FAQ

Hvor mange seter er det i Dodge Durango SRT Hellcat?

Dodge Durango SRT Hellcat er en bil med 6 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: All wheel drive

Hva er hestekreftene i en Dodge Durango SRT Hellcat  og har den en turbo?    

Dodge Durango SRT Hellcat har 710 hestekrefter og 640 lb-ft dreiemoment. Motoren er en intercooled Supercharger Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 6.2 L Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvilken type hjul har den?

Dodge Durango SRT Hellcat har 20 X 10 tommers aluminium forhjul og 20 X 10 tommers aluminium bakhjul.

Har Durango SRT Hellcat verdi?

Er Dodge Durango fortsatt verdt sin verdi? Etter to års tjeneste mister Dodge Durango i gjennomsnitt 40% av verdien. Dodge Durangos verdi faller med nesten tre fjerdedeler av hva det kostet å kjøpe etter fem år.

Hvor sjelden er Durango Hellcat?

Det er en av de sjeldneste kjøretøyene i den amerikanske bilprodusentens utvalg. Durango SRT Hellcat har en produksjonskjøring på ca. 3000 enheter. Med 3300 enheter bygget, er Dodge Challenger SRT Demon hot rod den eneste i samme rekkevidde.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter