Er Citroën C4 Picasso en god bil?

Er Citroën C4 Picasso en god bil?

Citroën C4 Picasso er en 5-dørs familie SUV / crossover designet for transport av mennesker. Det er en bil designet for å være rimelig, men ikke billig. Det er en bil som kommer med en haug med family-vennlige funksjoner, hvorav noen ofte bare finnes i luksusbiler. Derfor virker C4 Picasso absolutt lovende på papiret, men er Citroën C4 Picasso en god bil?

Citroën C4 Picasso er en veldig god bil for hva det er fordi den tilbyr sofistikerte og effektive motorer som ikke er de kraftigste, men gjør susen for de fleste. Den generelle kjøreopplevelsen er dempet, men behagelig. Bilen føles trygg, relativt godt bygget, og som om den kommer til å vare en anstendig tid.

Designet er ikke spesielt både innvendig og ute fordi Citroën ikke er i gang med å lage slående biler. Imidlertid virker det som om mange Citroën-modeller eldes anstendig bra fordi de fleste av dem ikke ser så gamle ut som de faktisk er.  Pålitelighetsmessig er C4 Picasso anstendig, men det er noen problemer som er verdt å snakke om.

Verdiene av disse er en av de viktigste grunnene til at så mange kjøper dem 2. Praktisk er veldig bra fordi C4 er en ganske stor bil som betyr at den ikke mangler plass på noen måte, form eller form.

Citroën C4 Picasso – Kraftverket

Citroën C4 Picasso-motoroppstillingen starter med to forskjellige bensinmotoralternativer. Inngangsnivået 1.2L in-line 3-sylinder motor tilbyr 131hp som ser ut til å være greit for denne typen bil. Den kraftigere 1,6 L 4-sylindrede motoren tilbyr opptil 170hp som er ganske sterk for C4 Picasso. Begge disse er ganske glatte og de passer C4 virkelig well.

  Vanlige problemer med Citroën C4 Aircross

diesel motor utvalg starter med 1.6L 4-sylinder motor som tilbyr opptil 120hp. Range-topping 2.0L 4-sylindret dieselmotor tilbyr 150hp og er den foretrukne motoren for de fleste C4 Picasso-eiere, i hvert fall i Europa.  C4 Picasso er en FWD-bil, og den kommer med en jevn 6-trinns girkasse.

Du kan forvente opptil 55MPG fra diesel C4 Picasso-modeller, mens bensinmodeller kan returnere opptil 40-45MPG. Alt i alt ser C4 Picasso-motoralternativene ut til å være veldig godt kalibrert og er perfekte for en bil som C4 Picasso.

Citroën C4 Picasso – Design og charsis

Citroën C4 Picasso ser ganske moderne ut  selv om det virkelig ikke er det.  Citroën gjorde en god jobb mens han designet C4 Picasso fordi det er en av de flotteste bilene i dette segmentet. Interiøret er litt brash til noen, men det får alt du trenger. Det er ikke altfor godt bygget, men det følger med territoriet, da C4 Picasso ikke er en luksusbil.

Fjærings- og chassisjusteringen er skreddersydd for komfort og brukervennlighet, noe som betyr at C4 ikke kommer til å ruffle noen fjær. Det er ikke dynamisk på noen måte, og de fleste har en tendens til å være enige om at det mangler noen karakter også.

Citroën C4 Picasso – Pålitelighet og vanlige problemer

Pålitelighetsmessig ser C4 Picasso ut til å gjøre det bra, men det er noen problemer som er verdt å snakke om. EGS automatisk girkasse er kjent for å lide av clutchrelaterte problemer i tillegg til noen ganger å være lat, jittery og hard. Elektronikken som vinduene, lysene og A/C er også tilbøyelige til å bryte ganske often.

  Vanlige problemer med Citroën C3 Aircross

Andre problemer inkluderer problemer med bilens bremser, lekkasjer og ulike utstyrsdeler som sikkerhetsbelter og glasstakpaneler. Totalt sett er det ikke den dyreste bilen å vedlikeholde, men den trenger vedlikehold ganske regelmessig.

Citroën C4 Picasso – Verdi og practicality

Verdiene til disse er nå veldig godt posisjonert, noe som gjør C4 Picasso til en veldig populær bil på 2nd hand-markedet.  Mange familier rundt om i verden ser ut til å være fornøyd med C4 Picasso, da de samlede kundetilfredshetsresultatene stort sett er positive.

Når det gjelder practicality, C4 Picasso er faktisk flott som det tilbyr mange sitteplasser og lagringsplass throughout bilen.  Den kommer også med en rekke  familievennlige funksjoner som cuppy områder, ladeporter og armlener. Det er en veldig enkel bil å komme inn og ut av, og den generelle synligheten er også veldig bra.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe Citroën C4 Picasso?

Det kommer an på hva du vil ha fra en bil. Hvis du prioriterer plass, overkommelig pris, sikkerhet og brukervennlighet, er C4 Picasso faktisk et veldig godt valg. Dette er aspektene der C4 Picasso virker mest lovende. Det er imidlertid ikke morsomt å kjøre, det er ikke luksuriøst, og noen anser kanskje motorene for å være litt late og mangler karakter.

Hvis du har sjansen, sørg for å prøvekjøre car. På den måten kan du enkelt bestemme om C4 Picasso er bilen for deg.  Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en, gjør en obligatorisk pre-kjøp inspeksjon fordi du aldri kan være 100% med disse bilene.

  Er Citroën C4 Aircross en god bil?

Er Citroën C4 Picasso trygt?

Citroën C4 Picasso er en 5-stjerners vurdert bil når det gjelder sikkerhet, noe som betyr at de fleste bør være mer enn fornøyd med det. Det er kanskje ikke den mest moderne Citroën-familiebilen der ute, noe som betyr at den mangler de aller nyeste sikkerhetsfunksjonene og programvareløsningene.

Imidlertid er de fleste av disse allment ansett som gimmicks. Derfor kan C4 Picasso betraktes som en veldig trygg bil, en som fortjener din oppmerksomhet. Det viktigste er at C4 Picasso er en 5-stjerners sikkerhetsrangert bil med hensyn til krasjbeskyttelse.

Hva gjør en god familiebil?

Først av alt må en flott familiebil være trygg. Det må også være romslig, noe som betyr at du skal kunne passe hele familien inn i det uten problemer. Det må også være ganske stille , slik at barna dine enkelt kan sove i ryggen. Den må ha en stor bagasjerom slik at du kan bruke den til ferie langdistanseturer.

Den trenger også mange familievennlige features som ladeporter, mange lagringsplasser, enkel inngang og god synlighet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter