Er Citroën C4 Aircross en god bil?

Er Citroën C4 Aircross en god bil?

Citroën C4 Aircross er en 5-dørs familie subcompact SUV / crossover som var i produksjon mellom 2012 og 2017. Den ble solgt mange steder rundt om i verden, og den deler sine underlag med Peugeot 2004 og Mitsubishi ASX. C4 Aircross er virkelig en populær familiebil, men er Citroën C4 Aircross en god bil?

Citroën C4 Aircross er faktisk en veldig god bil fordi den kombinerer manny aspekter som gjør en flott familietransportør. Den kommer med mange  gass- og dieselmotoralternativer, som alle er effektive og glatte. Bilen ser også ganske interessant ut  , da Citroën alltid var villig til å designe biler som ser ut som delen og ikke bare er en kopi av alle de andre bilene fra dette segmentet.

Pålitelighetsmessig ser C4 Aircross ut til å være ganske anstendig, mye bedre enn andre Citroën-biler fra denne tiden. Imidlertid er det noen problemer som er verdt å snakke om fordi C4 Aircross ikke er perfekt på noen måte.  Verdiene av disse er også ganske anstendige, noe som ytterligere gjørm anstendig brukte biler.

Praktisk er flott med C4 Aircross fordi det tilbyr mange sitteplasser og lastebilplass overalt. Det er en familiebil med god sikt, enkle kontroller, og er veldig lett å kjøre.

Citroën C4 Aircross – Kraftverket

Citroën C4 Aircross motor utvalg starter med en 1.6L bensin in-line 4-sylinder motor som gjør 117hp.  Du kan også velge mellom to dieselmotorer, en 1,6 L diesel 4-sylindret motor med 115hp eller en større og kraftigere 1,8 L 4-sylindret dieselmotor med 150hp som er det foretrukne valget for de fleste C4 Aircross-kjøpere.

  Vanlige problemer med Citroën C3 Aircross

C4 Aircross returnerer opptil 50MPG for dieselvarianter, noe som absolutt er et imponerende resultat med tanke på bilens størrelse. Den bensindrevne 1,6 L 4-sylindrede kan returnere opptil 40MPG, noe som også er et imponerende resultat for en bensinmotor.  C4 Aircross kan has i enten FWD- eller AWD-form, avhengig av dine personlige preferanser.

Du kan også velge mellom en manuell eller en automatisk girkasse, men det virker som om den automatiske boksen passer til bilen litt bedre, da det tross alt er en bybil. Alt i alt kommer C4 Aircross med gode motoralternativer, de er kanskje ikke de kraftigste der ute, men de gjør absolutt susen.

Citroën C4 Aircross – Design og chassis

Citroën C4 Aircross er en fem-dørs familie crossover / SUV som betyr at den følger en kjent designbane, men Citroën har sørget for at C4 Aircross skiller seg fra konkurransen quite litt. Det er kanskje ikke den vakreste bilen der ute, men ingen kan si at det ser dårlig ut. Interiøret er pent lagt ut, men det er sikkert ikke luksuriøst eller overdådig.

Fjærings- og chassisjusteringen er skreddersydd for komfort og brukervennlighet, noe som gjør at C4 føles komfortabel og ganske ikke-dynamisk. Dette er mer eller mindre hva du får fra denne typen biler, så det er ikke noe så spesielt.

Citroën C4 Aircross – Reliability og vanlige problemer

Når det gjelder pålitelighet, ser C4 Aircross ut til å være bedre enn alle bilene som kom før den.  Det er også en ganske rimelig bil å vedlikeholde som åpenbart er en veldig god ting.  Det dårlige er at den trenger vedlikehold ofte, men det er noe du må gjøre hvis du vil at bilen skal vare lenge.

  Er Citroën C3 Picasso en god bil?

De vanligste C4 Aircross is sueser relatert til overføringen, elektronikk, suspensjon, bremser og styresystemet.  Disse er ikke skadelige for bilens generelle kjørbarhet, men de kan være nede i linjen hvis du ikke gjør alt som må gjøres i tide.

Citroën C4 Aircross – Verdi og praktiskty

Verdimessig er C4 Aircross veldig bra fordi det nå koster en pen krone etter noen års bruk.  Det var ikke en spesielt dyr bil til å begynne med, noe som betyr at prisene nå er veldig rimelige. Du får virkelig mye verdi for pengene dine, og det er grunnen til at C4 Aircross faktisk er en veldig populær bil på 2-håndsmarkedet.

Praktisk er flott fordi bilen lett kan sitte opptil fire voksne uten problemer.  Det tilbyr også mye bagasjerom som ytterligere gjør bilen enda mer brukbar.  Sikten er flott, montering av et barnesete er enkelt, og bilen er veldig lett å komme inn og ut av.

Delen Vanlige spørsmål

Avviklet Citroën C4 Aircross?

Citroën C4 Aircross brukte bare omtrent 5 år på markedet, noe som ikke akkurat er så lenge.  C4 Aircross ble senere erstattet av C5 Aircross som mange anser som en verdig oppgradering over C4. Uansett vil C4 Aircross sannsynligvis ikke bli gjenopplivet når som helst så snart Citroën nå er opptatt med å lage Kaktus og mange andre biler fra dennese gment.

  Hva er den beste Citroën å kjøpe?

C4 Aircross var ganske populær da den først kom ut, men folk begynte å være litt nesete om det faktum at C4 Aircross deler altfor mye likhet med Mitsubishi ASX og Peugeot 4008.

Er Citroën C4 Aircross en rebadged Mitsubishi ASX?

Som nevnt i begynnelsen, C4 Aircross er virkelig lik både Mitsubishi ATX og Peugeot 4008. Disse tre er så like at mange mennesker anså Citroën C4 for å være sløsing med penger fordi ASX kostet mindre.

Dette er også delvis grunnen til at Citroën C4 Aircross ble pensjonert så tidlig i produksjonen, da de fleste biler vanligvis varer 5-7 år på markedet, om ikke lenger.

Hvor lenge kan Citroën C4 Aircross vare?

Citroën C4 Aircross skal kunne vare minst 100 000 – 200 000 miles hvis du tar godt vare på det. Det er veldig vanskelig å måle hvor lenge noen bil kan vare, men hvis den opprettholdes riktig, er det absolutt ingen grunn til å antyde at C4 Aircross kommer til å dø når som helst raskere enn det.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter