Er Ford Bronco Raptor en god bil?

Ford Bronco Raptor er en toppmoderne Ford Bronco-ytelsesmodell laget for de som foretrekker at SUVene deres kan krysse nesten alle tenkelige terreng. Gitt, du kan ikke gå over bygninger og broer med Bronco Raptor, men du kan gå over steiner, sanddyner, bratte skråninger, snø, vann og alt annet.

Er Ford Bronco Raptor en god bil? Vel, det kommer an på. Hvis du liker måten Bronco ser ut og du vil ha en kompakt, men likevel dyktig terrengkjører, er det vanskelig å argumentere med Ford Bronco Raptor. Motoren er kraftig nok, den ser bra ut, den tilbyr en ovenfra og ned-opplevelse, er anstendig pålitelig, godt utstyrt og overraskende praktisk for en kompakt SUV.

Du får en 3.0L EcoBoost motor med 418HP og 415lb-ft av dreiemoment som er et heftig tall selv for en full størrelse. Bronco-navneskiltet er ikonisk på grunn av den legendariske 1st gen Bronco. Den nye arver lignende designinnslag, men hele bilen ser mer moderne ut med en heftig dose off-road fasiliteter.

Bronco Raptor ser ut til å holde seg godt oppe når det gjelder pålitelighet, og prisene er nesten på poeng med F150 Raptor. Praktisk er anstendig for en liten SUV fordi Bronco tilbyr nok sitteplasser og en relativt stor bagasjerommet plass.

Ford Bronco Raptor – Drivverket

Bronco Raptor pakker en twin-turbo V6-motor med 418hp og 415lb-ft dreiemoment som skal være nok for de fleste.  Mange ønsket faktisk at Bronco Raptor skulle komme med en 5.0L V8, men Ford sa at Coyote V8 vil bli tilgjengelig med Bronco DR.  Før du tar ut lommeboken din, vil DR være en begrenset ikke-gate juridisk modell.

  Ford Escape pålitelighet

Denne motoren er paret til en 10-trinns automatisk girkasse som ligner den som finnes i Ford Explorer ST. Explorer ST og Bronco deler samme drivlinje med en liten motor melodi for å legge den ekstra 18hp til Bronco.  Denne drivlinjen er i stand til å krysse alle slags terreng, og Ford sa at thpå de synes dette drivverket passer Bronco Raptor best.

Når det gjelder effektivitet, er Bronco Raptor i stand til å returnere ca 15MPG max, noe som ikke er noe å skryte av.  Imidlertid er det better enn Broncos nærmeste konkurrent, 470hp, 14MPG Jeep Wrangler Rubicon.

Ford Bronco Raptor – Design og chassis

Bronco Raptor ser slemmere og beefier ut enn den vanlige Bronco fordi den bruker en mye mer aggressiv utvendig design.  Med store grippy dekk er Bronco i stand til å klatre over steiner uten å bekymre seg for å få en leilighet.  Fronten har fått en ny støtfanger, et nytt vippepanel og en litt slemmere hette.  Interiøret i Bronco er ikke så mye forskjellig fra den vanlige Bronco.

Kjøreopplevelsen er der Bronco føler seg mest forskjellig fra den vanlige Bronco fordi du føler den ekstra kraften, men du spiser også de beefier dekkene. Bronco er ikke den mest komfortable bilen på veien, men Ford hadde aldri til hensikt å være det.

Ford Bronco Raptor – Pålitelighet og vanlige problemer

Når det gjelder pålitelighet, er Bronco vanskelig å plassere. Grunnen til at det er enkelt, Bronco har ikke vært ute lenge nok til at vi kan bestemme om det kommer til å vare eller ikke. Imidlertid har vi allerede sett at Ford Explorer ST’s powertrain ser ut til å holde seg pent, så det er ingen grunn til å tro at Bronco Raptor vil være annerledes.

  Vanlige problemer med Ford B Max

På den annen side er det noen problemer rundt både den myke toppen og den harde toppen, elektronikken, fjæringen og den generelle byggekvaliteten. Uansett må vi vente og se om Bronco Raptor vil være noe bra i noen år.

Ford Bronco Raptor – Verdi og praktisk

$ 70,000 for en liten Ford SUV er ganske mye penger, og Ford håper at de kommer til å selge massevis av disse. På den ene siden kommer Bronco Raptor til å beholde verdien veldig bra, noe som betyr at det ikke vil være ekstremt smertefullt å kjøpe en og selge den nedover linjen. På den annen side  koster Ford F150 stort sett på poeng, og jeg foretrekker det fremfor Bronco.

Praktisk-klok, Bronco er greit. Det tilbyr anstendig sitteplass for sin størrelse, men det er mer praktiske biler i dette segmentet. Alt i alter sikten  utmerket, og den er også veldig enkel å klatre inn i Bronco.

Delen Vanlige spørsmål

Skal jeg kjøpe Ford Bronco Raptor?

Hvis du er i markedet for en kompakt, men likevel i stand off-road SUV, Jeep Wrangler Rubicon pleide å være det beste alternativet.  I dag kan du også gå for Ford Bronco Raptor som realistisk ser bedre ut, er mer ikonisk og er en bedre daglig sjåfør. Som sådan er Ford Bronco Raptor verdt det hvis du er ute etter en slik bil.

  Vanlige problemer med Ford Puma

På den annen side, hvis du ikke er en off-road type fyr, men du bare elsker utseendet til Bronco Raptor, må du huske på at Bronco ikke er den mest komfortable, eller avslappende $ 70,000 SUV.

Er Ford Bronco Raptor bedre enn Ford F150 Raptor?

Når du ser på prisene til disse to, innser du raskt at den nye Bronco Raptor er omtrent $ 2,000 dyrere enn F150 Raptor. F150 får en større forskyvning 450hp motor og er den bedre daglige driveren fordi den kommer med mindre aggressive dekk og er generelt en morsommere bil på veien.

Bronco er bedre off-road fordi du må bruke minst $ 8,000 på F150 i oppgraderinger for å gjøre den så i stand som Bronco Raptor er fra fabrikken. Ta Bronco hvis du liker stylingen og du liker å gå off-road, men ta F150 for alt annet.

Hvor mye koster en fullastet Ford Bronco Raptor?

Hvis du vil ha en Frond Bronco med alt du kan få for det, vær forberedt på å betale $ 83,000 før noen forhandler markups.  Alt i alt virker en prislapp på $ 83 000 for en Ford Bronco litt gal, men Ford håper at disse vil selge som gale, så jeg antar at vi må vente og se.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter