Vanlige problemer med Ford Fiesta Ecoboost

Ford Fiesta Ecoboost Problemer

Ford Fiesta Ecoboost kan være en morsom bil å kjøre, og den har eksepsjonell pålitelighet og effektivitet, men den har også flere ting å bekymre seg for. For eksempel er bilen kompakt og høyere mennesker kan ha problemer med å passe komfortabelt inn. Men hva er de vanlige problemene med Ford Fiesta Ecoboost?

De vanlige problemene med Ford Fiesta Ecoboost er overoppheting av motoren, tap av motorkraft, problemer med lavt drivstofftrykk, defekte kjølevæskerør, dørlåsfeil, ventilskade, clutchproblemer og overføringsproblemer. Vær oppmerksom på at de fleste av disse problemene enkelt kan håndteres, men noen koster mye.

Hva er de vanlige problemene med Ford Fiesta Ecoboost?

Overoppheting av motoren

Dette problemet oppleves vanligvis i Ford Fiesta Ecoboost-modeller med 1,6-liters motor. Det tvang Ford til å tilbakekalle over 230.000 biler fra 2013 til 2015. Og som et resultat endte Ford opp med å pensjonere 1,6-litersmotoren og introdusere 1,5-litersmotoren.

Noen av tingene som får motoren til å overopphetes er olje- og kjølevæskelekkasjer. Dette er et veldig alvorlig problem, da det fikk noen Ford-modeller til å ta fyr. Hvis bilmotoren er overopphetet, må kjølevæsken festes for å unngå at bilen tar fyr i tilfelle lekkasje.

Tap av motorkraft

Dette problemet er vanlig i 2.0 Ecoboost-motoren . Det er forårsaket av eksosmanifoldsprekking eller at reguleringsventilen svikter. Bortsett fra å få motoren til å miste strømmen, fikk den også kontrollmotorlyset til å tennes. Den beste løsningen er å erstatte den dårlige eksosmanifolden og reguleringsventilen med nye deler.

Skade på ventil

Ventilskade er vanlig i Ford Fiesta 1.0 Ecoboost-modellen . Denne skaden er vanligvis forårsaket av oppbygging av karbon. Så når inntaksventilene er tilstoppet, vil de ikke bare bli skadet, men også motoren vil ikke fungere optimalt. Bytt ut de dårlige ventilene for å løse problemet.

  Vanlige problemer med Peugeot 106

Problemer med lavt drivstofftrykk

Et annet vanlig problem med Ford Ecoboost-motorer er oppbygging av karbon som gjør at drivstoffilteret blir tilstoppet. På grunn av dette kommer spørsmålet om lavt drivstofftrykk opp, noe som hemmer bilens ytelse. Løsningen er å rengjøre drivstoffpumpen eller erstatte den.

Vær oppmerksom på at dette problemet også er vanlig i Ford Fiesta 2.0 Ecoboost-motoren . Så hvis du planlegger å kjøpe en brukt Ford Fiesta med denne motoren, er dette et problem du kan forvente å håndtere. 

Defekte kjølevæskerør

Hvis du kjører en Ford Fiesta Ecoboost-modell laget mellom 2009 og 2013, er det stor sjanse for at bilen din er utstyrt med kjølevæskerør av lav kvalitet. De tidlige Ecoboost-modellene var utstyrt med nylon kjølevæskerør, som var holdbare. På toppen av det hele sviktet rørene ved høye temperaturer.

For å løse dette problemet må du erstatte nylonkjølevæskerørene med mer holdbare og sterke kjølevæskerør. Du trenger ikke å vente på at kjølevæskerørene ikke klarer å løse dette problemet hvis du kjører en tidlig Ecoboost-modell .

Problemer med overføring

Overføringsproblemer er svært alvorlige fordi de i stor grad kan påvirke hvordan bilen presterer. Brukere av 2011 Ford Fiesta Ecoboost har klaget mest på overføringsproblemer. Noen av de vanlige overføringsproblemene som ble rapportert var forsinket engasjement, bilboding og overføringsglidning.

Å bytte ut et transmisjonssystem er ganske dyrt, og det er derfor det er viktig å sikre riktig pleie og vedlikehold av overføringen for å unngå kostbare reparasjoner.

  Fiat 500L & 500X 1.3 multijet 95 CV problemer

Feil i dørlås

Hvis dørlåsen på Ford Fiesta Ecoboost svikter, lukkes ikke dørene ordentlig, og de slenger seg opp mens du kjører. Dette problemet er voldsomt i ford Fiesta Ecoboost-modellårene 2011 og 2015  . Så det er viktig å løse dette problemet for å unngå å risikere livet ditt og passasjerenes. Bytt ut dørhåndtakssystemet for å løse dette problemet.

Clutch problemer

Dette er et annet vanlig problem som Ford Fiesta Ecoboost-eiere vil oppleve. Clutchproblemer på dette laget skyldes at sylinderstangen blir koblet fra clutchpedalen. For å løse dette problemet må du bytte ut sylinderstangen eller koble den til etter behov.

FAQ

Er Ford Fiesta Ecoboost pålitelig?

Ja, Ford Fiesta Ecoboost er blant de mest pålitelige Ford-modellene. Denne bilen registrerer færre klager enn de fleste av konkurrentene. Det er også billigere å fikse, og delene er rimelige også. Hvis det vedlikeholdes riktig, kan du begynne å oppleve alvorlige problemer etter å ha dekket 250 000 miles.

Hva er den mest pålitelige Ford Fiesta Ecoboost?

Tittelen på det mest pålitelige Ford Fiesta Ecoboost-modellåret går til Fiesta 2017. Denne bilen har registrert mindre enn 5 klager. Det følges tett av 2016 Ford Fiesta modellår. Så hvis du ønsker å kjøpe en kvalitet som brukes Ford Fiesta Ecoboost modell, velg fra en av disse modellårene.

Hvilket Ford Fiesta Ecoboost modellår bør jeg unngå?

Hvis det er mulig, hold deg borte fra modellårene Ford Fiesta Ecoboost i 2011 og 2013  . Disse to modellene registrerer flest problemer, med 2011-modellen som registrerer over 170 klager og 2013-modellen som registrerer over 200 klager. Noen av de vanlige problemene som brukere må håndtere er motoroppheting og overføringsproblemer.

  Problemer med Audi A4 2017

Er Ford Fiesta Ecoboost dyrt å vedlikeholde?

Nei, de fleste Ford Ecoboost-modeller er billige å vedlikeholde. Dette er fordi de ikke har mange problemer som de fleste av konkurrentene. I tillegg er reservedelene billigere, noe som gjør den totale kostnaden for vedlikehold lav. Imidlertid er Ford Fiesta 1.6 Ecoboost-modellen ganske dyrere å vedlikeholde, da den registrerer flere problemer enn andre modeller.

Hva er den høye kjørelengden for Ford Fiesta Ecoboost?

Den høye kjørelengden for Ford Fiesta Ecoboost er rundt 150.000. Dette er fordi de fleste Ford Fiesta vil klokke over 100,000 miles uten å ha noen alvorlige problemer. Men etter å ha truffet 250 000 miles, begynner bilen å utvikle alvorlige problemer som vil koste deg tusenvis av dollar å fikse.

Konklusjon

Til tross for å ha flere problemer som brukerne bør vite om, er Ford Fiesta Ecoboost fortsatt en fin, kraftig og pålitelig bil. Det er også komfortabelt, effektivt, smidig og raffinert. Totalt sett tilbyr det god valuta for pengene, da det også er billigere å vedlikeholde og morsomt å kjøre.

Med riktig pleie og vedlikehold kan Ford Fiesta Ecoboost vare over 200 000 miles. Bortsett fra det har den en utmerket videresalgsverdi, noe som er viktig hvis du har tenkt å selge bilen i fremtiden.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter