Vanlige problemer med Ford Puma

Ford Puma Problemer

Ford Puma er en nydelig og stilig liten tre-dørs kupé. Det kommer også med et fint interiør, mye avansert teknologi, og det er praktisk. Men som de fleste biler, har denne subcompact SUV også flere problemer. Men hva er de vanlige problemene med Ford Puma?

Noen av de vanligste problemene med Ford Puma er bremseproblemer, motorfeil, defekt varmeapparat, motorproblemer, grov motor, lekkasje av bremsevæske, smeltende ratt og slipestøy når du bytter gir. Vær oppmerksom på at disse problemene er vanlige på Ford Puma, men forekommer i forskjellige modellår.

Så før du skaffer deg en brukt Ford Puma, er det viktig å vite noen av problemene du vil møte underveis.

Hva er de vanlige problemene med Ford Puma?

Feil i motoren

Dette er et av de første problemene som Ford Puma-eiere kan støte på. De fleste brukere har rapportert å ha motoren misfire etter å ha truffet 50,000 miles. Når dette problemet begynner å oppstå, vil du høre en tikkende støy som kommer fra motoren. Du må bytte kambelt for å løse problemet.

Feil varmeapparat

Dette er et vanlig problem med Ford SUVer. Dessuten er dette problemet også veldig vanlig på Ford Fiesta, da de deler samme varmeapparat. En defekt varmeapparat vil få innstillingen til å sette seg fast i varm eller kjølig luft. Hvis det er tilfelle, må du sjekke og bytte ut varmeventilen når den slites ut raskt.

Problemer med bremsing

Hvis du vil kjøpe en brukt 1997 til 1999 Ford Puma, er dette et problem du bør se etter. Problemet skyldes en defekt bremsekryssaksel og fjær. Hvis den ikke byttes ut, kan det føre til akselerasjons- og bremseproblemer. For å løse problemet må du bytte ut den utslitte fjæren og kryssakselen.

  Vanlige problemer med Volkswagen E-Golf

Motorproblemer

Enten du kjøper en ny eller gammel Ford Puma, er dette et problem du bør være klar til å håndtere. Dette skyldes vanligvis en TPS som ikke fungerer som den skal, noe som gir feil signal. Den beste måten å løse dette problemet på er ved å installere en ny sensor. Du bør imidlertid også inspisere kontaktene til sensoren og sørge for at vann ikke lekker.

Høye omdreininger og strømbrudd

Etter å ha dekket flere miles på Ford Puma, kan du forvente høye omdreininger og strømtap når du akselererer over 4000 RPMer. Dette skjer vanligvis på grunn av utslitte tennplugger, et dårlig luftfilter eller et dårlig drivstofffilter. Kontroller disse delene og skift dem ut hvis det er mulig.

Grov motor

Et annet vanlig problem som Ford Puma opplever er motoren som kjører inaktiv. Hvis motoren begynner å gå på tomgang, bør du sjekke eksos oksygensensoren og spolepakken. Bytt ut den skadede delen for å bli kvitt problemet.

Slipestøy på girskift

Noen brukere har klaget over slipestøy når de bytter gir. Dette problemet er vanlig i gamle Ford Puma-modeller. Problemet kommer fra toppen av clutchpedalen. For å løse dette problemet må du erstatte hele koblingsenheten.

Lekkasje av bremsevæske

Dette problemet er vanlig i 2000 Ford Puma. Hvis bremsevæsken begynner å lekke, vil du se varsellampen tennes. Dette betyr at det er en lekkasje ved tilkobling av bremseslangen og hjulsylinderen. Sørg for å stramme slangen for å bli kvitt problemet.

FAQ

Er Ford Puma pålitelig?

Det kommer an på hva Ford Puma du snakker om. Hvis det er den siste generasjonen av Ford Puma, er den veldig pålitelig. Imidlertid, hvis det er den gamle generasjonen av Ford Puma som ble avviklet i 2002, er det ikke så pålitelig. Likevel, når du sammenligner det med sine rivaler, er Ford Puma langt mer pålitelig.

  Vanlige problemer med Suzuki Ignis

Bruker Ford Puma vanlig bensin eller spesiell bensin?

Overraskende nok bruker Ford Puma ikke vanlig drivstoff. I stedet må brukerne kjøpe 95-oktanbrensel, noe som er dyrere, men bedre enn vanlig drivstoff. 95-oktanbrensel er dyrere fordi blandingskomponentene i dette drivstoffet er dyrere enn de i det vanlige drivstoffet.

Derfor må eiere av Ford Puma bruke mer på drivstoff enn brukere av vanlig drivstoff. Dette er også viktig hvis de skal forlenge levetiden til bilen sin.

Etter hvor mange miles begynner Ford Puma å ha problemer?

Dette avhenger av hvor godt du vedlikeholder bilen. Noen brukere har imidlertid rapportert å ha problemer så tidlig som 60,000 MILES. Motorproblemer på Ford Puma starter veldig tidlig. Men med riktig omsorg og vedlikehold vil Ford Puma vare lenge. Dessuten starter alvorlige problemer med Ford Puma etter å ha dekket 250 000 miles.

Hva er høy kjørelengde for Ford Puma?

Som de fleste Ford SUVer er den høye kjørelengden for Ford Puma omtrent 250 000 miles. Dette er fordi de fleste Ford Pumas ikke er så problematiske som deres søsken. Dette betyr at en Ford Puma kan vare over 250 000 miles uten å ha alvorlige problemer hvis den er godt vedlikeholdt.

Derfor, hvis du ønsker å kjøpe en kvalitet som brukes Ford Puma, kan du vurdere en med mindre enn 150,000 miles. Det er også viktig å sjekke bilens historie for å unngå å få en bil som vil være plagsom i fremtiden.

  Elektriske problemer med Fiat 500x

Er Ford Puma verdt å kjøpe?

Ja, Ford Puma er verdt å kjøpe for enkeltpersoner som leter etter en romslig subcompact SUV med mange svært avanserte teknologier, et kjølig interiør og et romslig hytte- og lasteområde. Tvert imot vil det ikke appellere til enkeltpersoner som søker etter en raskere og billigere liten SUV.

Mens Ford Puma er større enn Ford Fiesta og de fleste av sine rivaler, er det også ganske dyrere, noe som betyr at du må bruke mer for å få det.

Konklusjon

Nå som du vet noen av problemene du sannsynligvis vil møte når du kjøper en brukt Ford Puma, bør du ta godt vare på bilen din. Alt i alt krever hver bil riktig omsorg og vedlikehold for å vare lenge. Så selv om du velger et Ford Puma-modellår med få problemer, vil bilen fortsatt bryte ned raskere hvis den ikke opprettholdes riktig.

Forsikre deg om at Ford Puma er godt vedlikeholdt og besøk mekanikeren så snart du merker at noe er galt med bilen. Totalt sett er den nye Ford Puma enda bedre etter hvert som den avanserte og har færre problemer enn den utgåtte tredørs kupéen Ford Puma.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter