Ford Escape pålitelighet

Ford Escape er en 4-dørs kompakt SUV laget i 2000. Bilen har vært kjent for sin imponerende prislapp og gode praktiske. Bilens interiør er også komfortabelt med god plass til last. Hvis du trenger å ønske å redusere drivstoffutgiftene dine, har Escape en flukt for deg i form av hybridmodeller.

Oversikt

Escape har tre motortyper med plug-in hybridmodeller som kan gå for estimert 57 miles på rent elektrisk energi. Det er flere trimnivåer, og motorene varierer fra 1,5 L til den største og raskeste 2,5 L Duratec I4-motoren. Flukten er i fjerde generasjon.

Pålitelighet

Når det gjelder pålitelighet, har Ford ikke vært det beste merket i USA. Ford har lidd på mange områder som motor- og drivstofføkonomi. Ford Escape er heller ikke den beste SUV, når det gjelder pålitelighet. Den har en lav pålitelighetsvurdering av Consumer Reports på bare 2 av 5. Hovedproblemet angående Escape er dens høye drivstoffbruk.

Sikkerhet

Sikkerhet er ikke et problem for Ford-biler, og de utmerker seg vanligvis i denne avdelingen. The Escape har en perfekt poengsum på 5/5 i sikkerhetsvurderingene. Den har en flott poengsum på krasjtestene. Bortsett fra bilens faste kropp, har bilen flotte sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsputer, ABS, trekkraftkontroll, blindpunktovervåking, kjørefeltsassistansesystem og mer.

Avskrivningssats

Ikke de mest pålitelige bilene, men Fords holder vanligvis verdien ganske pent. Escape har også sin verdi, og den har en avskrivningsrate på nesten 20% etter 1 år, og en avskrivningsrate på 53% etter 5 år, noe som er flott.

  Ford F-150 Raptor Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdet av disse budsjettbilene er sikkert mindre enn luksusbiler. Escape har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på rundt $ 600 for alt vedlikehold og reparasjon. Videre har bilen lav sjanse for å få noen alvorlige reparasjoner de første 5 årene.

FAQ

Er Ford Escape en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Ford Escape er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Ford Escape?

Ford Escape er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 2WD

Hva er hestekreftene i en Ford Escape  og har den en turbo?    

Ford Escape har 181 hestekrefter og 190 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-3 med en forskyvning på 1,5 l Drivstoffsystemet er: Port / Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Ford Escape?

68,5 kubikkfot ( 1,94 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Ford Escape?

18,54 cm (7,3 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Ford Escape har 17 X 7 tommers aluminium forhjul og 17 X 7 tommers aluminium bakhjul.

Har Ford Escapes mange problemer?

Ford Escapes er pålitelige SUV-er, men kan ha problemer avhengig av modellåret. De vanligste problemene inkluderer motorfeil og overføringsfeil, motorsvikt, servostyringstap eller tenningsfeil. Bremseproblemer, skade på overføringstilfeller, PCM-feil og motorstans er noen av de vanligste.

Varer Escapes lenge?

Ford Escape kjørelengde kan utvides opp til 250,000 miles med forsiktig håndtering og tålmodighet. Gjennomsnittlig kjørelengde er 220 000 miles. Dette kan endre seg over tid. Du kan nå disse milene avhengig av hvor ofte du kjører Ford Escape.

  Er Volvo mer pålitelig enn Tesla?

Hvorfor bør du ikke kjøpe den?

Ford Escapes drivstofføkonomi i 2019 er ikke så god som noen av konkurrentene. Dette er en av de største ulempene. Det kan bare få 23 mpg i byer og 30 mpg motorvei, som er et langt rop fra Honda CR-V imponerende tall.

Er Escape en god SUV?

Flukten er en utmerket SUV. Basemotoren får god gass kjørelengde. Turbo-fire-alternativet gir deg rask akselerasjon. Escape er jevn å kjøre, har to rader med komfortable seter og rikelig med lagringsplass.

Hvilken er bedre flukt eller kant?

Selv om Edge har en betydelig fordel i lasterommet, er begge kjøretøyene tett sammensveiset når det gjelder personlig plass og komfort. Flukten er mer drivstoffeffektiv, så det blir billigere å kjøre.

Hvorfor har Ford et så dårlig rykte?

Fords dårlige rykte kan tilskrives mange faktorer. De har ikke vært kundeorienterte siden sekstitallet. Ford bygger kjøretøy de elsker å bygge og gjør det ikke til en prioritet å tilpasse seg alle aldersgrupper eller demografiske.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter