Vanlige problemer med Ford B Max

Ford B Max Problemer

Ford lager noen av de rimeligste og mest pålitelige bilene på markedet. En av slike biler er Ford B-Max, som er en MPV. Denne bilen er liten, men romslig, økonomisk og praktisk. Men hva er de vanlige problemene som Ford B Max kommer med?

Vanlige problemer med Ford B-Max er problemer med dieselpartikkelfilter, automatiske girkasseproblemer, batteriavløpsproblemer, elektriske problemer, problemer med styresystemet og feil bakvindu. Sammenlignet med andre biler i sin klasse, har Ford B-Max ikke mange problemer.

Hva er de vanlige problemene med Ford B Max?

Problemer med automatisk girkasse

Hovedproblemet som de fleste Ford B-Max-brukere har klaget på er den automatiske girkassen. Problemer med girkassen starter så tidlig som 20.000 miles. Noen av tingene du kan oppleve når dette skjer er glidning, vibrasjoner og forskjellige skiftmønstre i MPV.

Noen av tegnene på en dårlig automatisk girkasse glir, overopphetes, væskelekkasje, sjekk motorlyset som kommer på, uvanlige lyder og risting eller sliping. Hvis du merker noen av disse tegnene etter å ha truffet over 20,000 miles, bare vet at du har en dårlig automatisk girkasse. 

Å fikse en automatisk girkasse kan være tidkrevende og kostbart, men det er veldig viktig. Alternativt kan du bestemme deg for å erstatte hele overføringen.

DPF-problemer

Dette problemet er vanlig på Ford B-Max utstyrt med 1,5-liters motor. Dieselpartikkelfilteret (DPF) begynner å utvikle problemer når det har blitt slått av delvis gjennom regenereringsprosessen. Dette fører til forurensning av oljesystemet med drivstoff, noe som fører til at oljenivået stiger sakte. Som et resultat kan det forårsake skade på motoren.

  Vanlige problemer med Skoda Felicia

Et annet DPF-problem er at DPF blir tilstoppet. Dette er vanlig på tvers av Ford-modeller. Dette kan imidlertid unngås gjennom regelmessig rengjøring. Men hvis DPF er skadet eller utslitt, må du bytte den ut. 

Problemer med styresystemet

Et annet problem som Ford B-Max-brukere bør forvente å gjennomgå, er at styresystemet har problemer. Styringen kan være vanskelig å dreie eller ikke veldig responsiv. Dette skyldes normalt lekkende servostyringsvæske. Andre årsaker kan være utslitte servostyringsbelter eller forurensning av servostyringsvæske.

For å løse dette problemet, må du starte med å sjekke styrevæsken. Forsikre deg om at bilen har det ideelle væskenivået, og hvis væskenivået er lavt, fyll det på nytt. Men hvis styrepumpen er skadet eller sprukket, kan det hende du må bytte den ut for en jevn drift.

Problem med batteridrenering

Flere brukere har rapportert batteriavløp på Ford B-Max. De fleste tilfellene var på grunn av elektrisk svikt i bilen. Så før du konkluderer med at du har et dårlig batteri, sjekk om elektronikken i bilen din fungerer bra. Dessuten glemmer noen mennesker å slå av det elektriske som ender opp med å tømme batteriet.

Defekte bakvinduer

Noen Ford B-Max-brukere har rapportert å ha et defekt bakvindu. Som et resultat blir det plagsomt å lukke eller åpne vinduet. Hovedårsaken til dette problemet er defekte vindustetninger. Siden vindustetningene ikke er riktig installert, kan de bli defekte etter hvert som de blir eldre. Så du må erstatte de dårlige vindustetningene med nye.

Elektriske problemer

Hovedårsaken til elektriske problemer på Ford B-Max er det raskt dreneringsbatteriet. Så hvis batteriet blir drenert, vil noen elektriske deler bli påvirket. Som et resultat kan du ende opp med en blåst sikring, ledningsproblemer og så videre. Sørg alltid for at batteriet på Ford B-Max alltid er ladet for å unngå de fleste av disse problemene.

  Vanlige problemer med Hyundai i30N

FAQ

Er Ford B Max pålitelig?

Ja, Ford B-Max er en veldig pålitelig bil. Det er blant de få Ford-modellene med mindre enn 200 klager. Dessuten er kostnaden for deler og service billig, noe som betyr at du ikke trenger å bruke mye for å vedlikeholde denne bilen. De fleste pålitelighetsbyråer gir denne bilen en vurdering av over gjennomsnittet pålitelighet, noe som også er bra.

Er Ford B Max dyrt å vedlikeholde?

Nei, Ford B-Max er en av de billigste Ford-modellene å vedlikeholde. Reservedelene er billige, og det samme er tjenesten. Dessuten er det noen klager på bilen, noe som betyr at den ikke bryter ned ofte. På toppen av det har den lav drivstofføkonomi og billig veiavgift.

Er Ford B-Max en liten bil?

Ja, Ford B-MAX er en supermini MPV. Til tross for å være en liten bil, er denne bilen mer romslig enn de fleste biler i sin klasse. Takket være den hevede designen som gir mer plass til mennesker og last. Det er en av de beste små MPVene på markedet, da det er veldig praktisk. Så du kan bære mer enn en gjennomsnittlig MPV.

Hvorfor sluttet Ford å lage Ford B-Max?

Ford sluttet å lage Ford B-Max fordi det ikke var veldig lønnsomt. Ford hadde tidligere kunngjort at de vil fortsette å avvikle ulønnsomme modeller og erstatte dem med lønnsomme modeller. Ford B-Max var en av disse modellene. Eierne av denne bilen er imidlertid veldig fornøyde og fornøyde med kjøpet.

  Er Ford KA en god bil?

Hvor lenge varer Ford B-Max?

Selv om Ford B-Max ikke har vært på markedet lenge, er det en av de mest holdbare supermini MPV-ene. I det siste tiåret at denne bilen har eksistert, har brukerne rapportert færre problemer, noe som gjør den veldig pålitelig. Så Ford B-Max bør låse over 200.000 miles hvis den opprettholdes godt.

Sammendrag

Ford B-Max er en fantastisk supermini MPV med et romslig interiør og funksjonelle skyvedører, og det er veldig praktisk. På toppen av det er denne MPV-en drivstoffeffektiv, pålitelig og kommer med mange sikkerhetsfunksjoner. Til tross for å ha mange fine funksjoner, kommer Ford B-Max også med noen problemer som interesserte kjøpere bør være forberedt på å håndtere.

Alt i alt er dette en fin og rimelig bil som små familier vil elske å ha. Det er veldig økonomisk og billig å eie. Imidlertid er startprisen litt høyere enn konkurrentenes.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter