Vanlige problemer med Ford Focus Ecoboost

Ford Focus Ecoboost Problemer

Ford Focus Ecoboost er en av Ford-modellene med kraftige og effektive Ecoboost-motorer . I motsetning til andre Ford Focus-modeller er denne modellen mer effektiv, men tilbyr også samme kraft og dreiemoment som vanlige Ford Focus-motorer. Imidlertid hadde de første Ford Ecoboost-motorene flere problemer før de ble forbedret.

Hva er de vanlige problemene med Ford Focus Ecoboost? Noen av de vanligste problemene med Ford Focus Ecoboost-modellene er overoppheting av motoren, drivstoffpumpe med lavere trykk, feilhodepakning, karbonoppbygging, drivstoffinjektorproblemer, sprekker i eksosmanifolden og problemer med kjølesystemet og mye mer.

Hva er de vanlige problemene med Ford Focus Ecoboost?

Overoppheting av motoren

Et av de største problemene med Ford Focus Ecoboost er overoppheting av motoren. Dette problemet er voldsomt på 1.6 Ford Focus Ecoboost-motoren . Det er anslått at Ford måtte tilbakekalle over 360 000 Fords på grunn av overoppheting av motoren som kunne føre til brann.

Hodepakning som ikke fungerer som den skal

Et annet vanlig problem med Ford Focus Ecoboost er hodepakningen som går dårlig. Vær oppmerksom på at dette er et vanlig problem på gamle biler med minst 150 000 miles. Dette problemet oppstår imidlertid tidlig i enkelte Ford Focus-modeller. Problemet er vanlig på Ford Focus RS, da det er utstyrt med feil hodepakning.

Oljelekkasjer

Oljelekkasjer er også vanlige i Ford Focus Ecoboost med 1,6-motoren. De fleste årsakene til denne lekkasjen kan knyttes til defekte motorpakninger, utslitte oljetetninger og dårlige tilkoblinger. Dette problemet er imidlertid enkelt å fikse ved å normalt erstatte en dårlig hodepakning. 

Drivstoffpumpe med lavt trykk

 Ecoboost-motorer er vanligvis utstyrt med en lavtrykks drivstoffpumpe og en høytrykks drivstoffpumpe. Rollen til lavtrykks drivstoffpumpen er å trekke gass fra tanken og levere den til høytrykks drivstoffpumpen, mens høytrykks drivstoffpumpen gir drivstoff til drivstoffinjektorene.

  Ford Explorer pålitelighet

På grunn av karbonoppbygging kan det imidlertid hende at drivstoffpumpen med lavt trykk ikke fungerer som den skal, noe som fører til motorfeil og feil luftbrenselblanding. Du må fjerne karbonoppbyggingen eller erstatte en dårlig drivstoffpumpe.

Problemer med kjølesystemet

Dette problemet er vanlig på både Ford Focus Ecoboost 1,5-liters og 1,6-liters motorer. Merk at 1,5-litersmotoren er den forbedrede versjonen av den problematiske 1,6-liters motoren. Kjølesystemet utvikler problemer på grunn av en designfeil i motorblokken og hodet. Dette kan kreve utskifting av motoren.

Problem med drivstoffinjektor

Dette er et vanlig problem i alle direkte injeksjonsmotorer. Derfor, siden Ford Focus Ecoboost er en direkte injeksjonsmotor, kan du forvente å ha dette problemet. Dessuten er dette problemet voldsomt i 1,5-liters Focus Ecoboost-modellen . Drivstoffinjektoren på denne bilen kan tette eller lekke.

Når dette skjer, kan du merke grov tomgang, lav drivstofføkonomi og motorfeil. Bytt ut den dårlige drivstoffinjektoren med en god en for å løse problemet.

Eksosmanifold sprekker

Hvis du eier en Ford Focus ST, kan du forvente å oppleve dette problemet. Dette er fordi den er utstyrt med den 2,0-liters Ecoboost-motoren , som vanligvis opplever eksosmanifoldssprekking. Spesielt har de fleste brukere av modellåret 2015 rapportert dette problemet. Du må endre den dårlige eksosmanifolden.

Clutchglidning problemet

Et annet problem som er vanlig i andre generasjon Ford Focus Ecoboost-modeller er clutchglidningen. Flere brukere har rapportert at de ikke har problemer med å bytte gir. Dette er på grunn av tørrkoblingen, powershift girkassen. Du må bytte ut hele girkassen for å løse problemet.

  Er Ford Focus Ecoboost en god bil?

Vannlekkasje

Vannlekkasje er vanlig på tvers av Ford Focus-modeller. Denne modellen er ikke et unntak da flere brukere har klaget over vann som lekker inn i bilens hytte. Dette er på grunn av de defekte tetningene som må byttes ut for å løse problemet.

FAQ

Er Ford Focus Ecoboost en pålitelig bil?

Ja, Ford Focus Ecoboost er en pålitelig bil. Dette er fordi mange pålitelighetsbyråer har gitt Ford Focus Ecoboost over gjennomsnittlig pålitelighet. Dessuten registrerer de fleste Ford Focus Ecoboost-modeller færre problemer, noe som gjør dem enda mer pålitelige.  Noen modeller som de med 1,0-liters EcoBoost-motorer er imidlertid ikke så pålitelige.

Hva er den høye kjørelengden for Ford Focus Ecoboost?

Hvis du har tenkt å kjøpe en brukt Ford Focus Ecoboost, må du sørge for at den har mindre enn 150 000 miles. Dette er fordi de fleste Ford Focus-modeller begynner å utvikle alvorlige problemer etter å ha truffet over 150 000 miles. Uansett er det viktig å inspisere en brukt Ford Focus for å unngå å få en dårlig avtale, uansett miles på bilen.

Er det dyrt å opprettholde en Ford Focus Ecoboost?

Det avhenger av flere ting. For eksempel er Ford Focus Ecoboost-modeller med 1.0-motorene mer problematiske enn Ford Focus-modeller med 2,3 eller 1,5-liters motorer. Totalt sett er det billigere å vedlikeholde denne bilen, da den kommer med færre problemer sammenlignet med konkurrentene. Ford reservedeler er også ganske billigere, og reduserer dermed vedlikeholdskostnadene.

Hva er den minst pålitelige Ford Ecoboost-motoren ?

Tittelen på den minst pålitelige Ford Ecoboost-motoren går til 1,6-liters og 1,0-liters motorer. Den verste motoren er 1,6-liters enheten, da den hadde flest tilbakekallinger og problemer. For eksempel var 29 kjøretøy med denne motoren kjent for å ha tatt fyr. Noen av de viktigste problemene med denne motoren er oljelekkasjer, kjølevæskelekkasje og overoppheting av motoren.

  Vanlige problemer med Audi S7

Hva er den mest pålitelige Ford Ecoboost-motoren ? 

Ford Ecoboost kan skryte av forskjellige sett med motorer, men den mest pålitelige motoren er 3,5-liters enheten. Dette kan komme som en overraskelse, da det er den mest klagede om Ford Ecoboost-motoren . Det er imidlertid ikke tilfelle, da det bare tilfeldigvis er montert i den bestselgende Ford F-150-modellen. Dermed er det flere klager.

Bunnlinjen

Ford Focus Ecoboost er ikke bare en nydelig kompakt bil, men den har også en av de beste Ford-motorene på markedet. Ford Ecoboost-motoren er en av de fineste, da den er pålitelig. Likevel har den også flere problemer som brukere bør være klar over som diskutert ovenfor.

Men med riktig pleie og vedlikehold kan Ford Focus Ecoboost vare i svært lang tid. Det er også viktig å merke seg at Ford Focus Ecoboost med 1.6-motoren har flere problemer enn andre Ford Focus Ecoboost-motorer , for eksempel 2.3-motoren.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter