Er Ford Maverick en god bil?

Er Ford Maverick en god bil?

Ford Maverick er Fords nye kompakt pickup som sporer under F-serien lastebiler og under Ford Ranger-serien. Maverick ble introdusert for omtrent et år siden og har siden solgt som gal. Grunnen til at Maverick er så populær er at Ford nå tilbyr deg en ekte Ford pickup-opplevelse med en startpris på under $ 20,000 XNUMX. Er Ford Maverick en god bil?

Ford Maverick er virkelig en god bil for de som liker enkle og jordnære lastebiler som kan være både daglige sjåfører og arbeidshester.  Maverick kommer med en enkel innebygd 4-sylindret motor som lover effektivitet og nok trekkraft for de fleste. Powertrain-aspektet av Maverick er kanskje ikke det mest spennende, men det gjør sikkert susen.

Designmessig ser Maverick ut som en fin, enkel lastebil uten altfor dristige designinnslag. Det strekker seg også til interiøret, og Maverick tilbyr også flott interiør ergonomi. Den kjører som en vanlig lastebil, noe som betyr at det ikke er så dynamisk, men det er heller ikke wallowy.

Pålitelighet ser ut til å være greit da Ford kontinuerlig stryker ut mange problemer som plaget de aller første Maverick-modellene som kom ut. Praktisk er ikke så bra som i Ranger eller F-serien, men Maverick tilbyr fortsatt en betydelig seng og nok innvendig plass til fem voksne.

Ford Maverick – Drivverket

Maverick-serien starter med en 2,5 L Duratec 4-sylindret hybrid engine med en kombinert effekt på 190hp 155lb-ft dreiemoment.  Denne motoren er standard på tvers av alle Maverick-modeller, men du kan betale ekstra for å få 2.0L EcoBoost turbocharged 4-sylinder med 250hp og 277lb-ft av dreiemoment hvis du vil ha mer trekkraft og du ikke er en fan av hybridmotorer.

  Ford Bronco Sport Pålitelighet

Det er ingen dieselmotorer tilgjengelig som kan sees på som en ulempe for diehard diesel lastebil eiere er bekymret. Begge disse motorene er paret med en CVT 8-trinns automatisk girkasse. Maverick leveres som standard med et FWD-system, men du kan få det valgfrie AWD-systemet hvis du velger EcoBoost-motoren.

Maverick kan slepe opp til 4,000 pounds og det tilbyr en maksimal nyttelast kapasitet på 1,500 pounds.  Ford sier at Maverick kan returnere opptil 40MPG som er usett for en moderne pickup.

Ford Maverick – Design og chassis

Maverick kommer ikke til å vinne noen priser når det  gjelder utvendig design, men det kommer heller ikke til å fornærme noen.  Lastebilen er enkel med en klassisk trunk silhouette uten ekstreme designinnslag eller store beefy dekk.  Den vanlige XL-trim kommer med stålhjul og en relativt intetsigende design mens range-topping Lariat ser mye bedre ut.

Interiøret i Maverick er så enkelt som utsiden er, men du kan få ganske mange ting med den fullt utstyrte Lariat-modellen. Maverick kjører som om det sers – enkelt ut.  Det er ikke noe spesielt å skryte av eller å kritisere. Maverick gjør jobben sin enkelt og vil sannsynligvis tilfredsstille de fleste kompakte pickup-kunder.

Ford Maverick – Pålitelighet og vanlige problemer

Da Maverick først kom ut, var folk relativt sinte fordi lastebilen opplevde mange problemer og påfølgende tilbakekallinger. Nå virker det som Maverick er mye bedre, og at det skal kunne gjøre jobben sin uten å forlate deg strandet.

  Ford Transit Pålitelighet

De vanligste Ford Maverick-problemene er relatert til motoren, overføringen, sikkerhetssystemene, elektronikken og drivstoffsystemet. De fleste av disse har blitt løst med forskjellige tilbakekallinger, men du bør fortsatt være oppmerksom fordi Maverick er virkelig ny. Som sådan kan vi egentlig ikke si hvordan det kommer til å stable seg opp på lang sikt.

Ford Maverick – Verdi og praktisk

Som nevnt i begynnelsen  starter  Ford Maverick XL på bare $ 19,995, noe som ikke er et syn du er vant til.  Den neste i køen, Maverick XLT starter på $ 22,280 og den legger til ting som 17-tommers hjul, nøkkelfri inngang, kraft mirrors, og den tilgjengelige XLT Luxury-pakken. Top-of-the-line Lariat starter på $ 25,490 og får LED-frontlykter, strømseter, dual-zone A / C og større 18-tommers hjul.

Maverick er en relativt praktisk lastebil gitt det faktum at det er den minste Ford lastebil du kan få. Det gir en anstendig mengde plass både i lastebilen og i hytta. Sikten er god og bilen er veldig lett å komme inn og ut av takket være høyere bakkeklaring.

Delen Vanlige spørsmål

Er Ford Maverick en off-roader?

Standarden Ford Maverick er FWD, den får en relativt svak 190hp, og den drar ikke nytte av noen off-road funksjoner. Hvis du går for toppmodellen Lariat og bruker ekstra på FX4-pakken, gjør det Maverick til en ganske dyktig lastebil.  Den leveres ikke med en lav-range girkasse eller låsediffer.

  Ford Mustang Shelby GT500 Pålitelighet

FX4-pakken får beefier dekk, understell beskyttelsesplater, off-road kjøremodus, og noen få grafiske statister.  Det er verdt å nevne at FX4-pakken bare er tilgjengelig hvis du går for EcoBoost-motoren og AWD-systemet.

Er Ford Maverick for liten?

Ford Maverick er omtrent en tomme lengre enn 3-rads Explorer SUV. Jada, Maverick kommer med en betydelig seng, men det skader  ikke Mavericks indre rom.  Alt i alt vil du ta feil å tro at Maverick er for liten fordi den komfortabelt kan sitte 5 voksne, og den kan pakke mange ting i sengen.

Hvis du er vant til å kjøre Ford F-serien med lastebiler, vil du bli tilgitt for å tro at Maverick er too liten.  Uansett anser de fleste Maverick for å være stor nok.

Skal jeg kjøpe Ford Maverick?

Hvis du har et budsjett, men du vil ha en helt ny lastebil som kan gjøre det de fleste lastebiler kan, er Maverick et godt valg. Det er kanskje ikke den kraftigste, heller ikkeden mest spennende lastebilen Ford noensinne har laget, men ingen kan argumentere for verdiprospektet Maverick virkelig er.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter