Ford Bronco Sport Pålitelighet

Ford lastebiler og SUVer har vært kjent gjennom Hele Ford eksistens. Bronco Sport ble utgitt sammen med den berømte Bronco, og den har mange flotte funksjoner. Bronco Sport kommer med et standard 4WD-system, som Ford markedsfører som G.O.A.T-systemet, noe som betyr at det går over alle typer terreng.

Oversikt

Sport-modellen leveres med 2 motorer. Basemotornivået er en 1,5 L I3-motor som brukes i trimnivåene Base, Big Bend og Outer Banks. Den andre motoren er en 2.0 L turbocharged I4 motor, som brukes i Badlands trim nivå. 4WD-systemet er standard i alle kjøretøyene, med et flott HOSS-fjæringssystem.

Pålitelighet

Når det gjelder pålitelighet, var Ford en av de mest pålitelige bilprodusentene på en gang. Imidlertid har Fords pålitelighet gått ned på grunn av noen av modellene deres. Bronco Sports, akkurat som Bronco, har en stor pålitelighetsvurdering. Den har blitt vurdert med en pålitelighetspoengsum på 82/100 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetsfaktoren har vært stor i Ford-biler, og spesielt i SUV-er og lastebiler. Bronco Sport har blitt belønnet med 5 stjerner i sin sikkerhet. Bilens kropp er ekstremt solid, på grunn av hvilken den har utført bemerkelsesverdig i sine kollisjonstester. Bilen leveres med andre flotte sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsputer, ABS, elektronisk stabilitetskontroll, etc.

Avskrivningssats

Fords holder vanligvis prisen og har en lavere avskrivningsrate enn mange andre biler. Ford lastebiler og SUVer er spesielt kjent for sin kvalitet. Bronco Sport svekker rundt 52% etter 5 år med å eie den. Dette er ekstremt bra, og en stor fordel med å eie en Ford. 

  Ford Fiesta ST Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader og reparasjon er en stor faktor for å bestemme påliteligheten til en bil. Bronco Sport koster rundt $ 500 årlig i gjennomsnitt. Vedlikeholdshastigheten og servicen er vanligvis ikke veldig dyrt, men deler er ofte dyre for Ford.

FAQ

Hvor mange plasser er det i Ford Bronco Sport?

Ford Bronco Sport er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Firehjulsdrift

Hva er hestekreftene i en Ford Bronco Sport  og har den en turbo?    

Ford Bronco Sport har 181 hestekrefter og 190 lb-ft dreiemoment. Motoren er en intercooled Turbo Premium unleaded I-3 med en forskyvning på 1,5 l Drivstoffsystemet er: Port / Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Ford Bronco Sport har 17 X 7 tommers aluminium forhjul og 17 X 7 tommers aluminium bakhjul.

Hva er galt med Bronco-sporten?

To tilbakekallinger har blitt utstedt til 2021 Ford Bronco Sport så langt. Den ene skyldtes en defekt bakfjæring. Suspensjonsmodulene er kanskje ikke riktig koblet til delrammen.  Etter at Bronco Sport var utstyrt med feil nedre kontrollarmer foran, ble det utstedt en ny tilbakekalling.

Har Bronco Sport en turbo?

Ja, den har turboladede motorer. Bronco Sports kjører på samme plattform som den kompakte Escape crossover. Alle modeller har firehjulsdrift. Basemotoren er en turboladet 1,5-liters turboladet 181-hk tresylindret. Imidlertid er en turbo 2,0-liters turbo firesylindret med 245 hestekrefter også tilgjengelig. …   Bronco  Sport  kan  slepe  mellom  2000- 2200  pund.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter