Er Hyundai H1 en god bil?

Hyundai H1

Hyundai H1 er Hyundais proprietære store varebil som også bærer andre navn som Starex, H200, iMax, iLoad, H300 og i800. H1 er tilgjengelig i noen forskjellige iterasjoner, avhengig av hva du vil. Du kan få det som en folkevogn med opptil 12 seter, eller du kan få det som en standard varebil. Så er Hyundai H1 en god bil?

Hvis du er ute etter et kjøretøy som kan transportere mange mennesker, mye last, og lett kan brukes som en flåte kjøretøy, er H1 absolutt et godt valg. Motorene som tilbys er for det meste drevet av diesel, men alle er effektive, relativt kraftige og langvarige.

Designmessig er H1 ingenting å skryte av, da det bare er en varebil. Interiøret er mer eller mindre det samme, men det kan være veldig godt utstyrt hvis du finner en høyspesifisert modell. Kjøreopplevelsen er lik en stor varebil, noe som betyr at den kan gjøre langdistanse- og kortdistansereiser uten problemer. Størrelsen kan være et problem for noen, men en boksete form gjør det litt enklere.

Pålitelighetsmessig er H1 ganske pålitelig som tilfellet er med de fleste Hyundai-modeller, men vi skal nevne de vanligste problemene i denne artikkelen. Verdimessig er H1 veldig bra, da disse kan fås til en veldig lav pris på 2. Praktisk er utmerket da H1 kan ta opptil 12 personer samtidig.

Hyundai H1 – drivlinjen

Hyundai H1 er for det meste tilgjengelig med dieselmotorer, men 2015-2018-modellen kan også fås med en bensinmotor. Det er en 2.4L MPI 4-sylindret motor med 171hp og 165lb-ft dreiemoment. En 2.5L TCI diesel 4-sylindret tilbyr 101hp og 167lbft dreiemoment. 2018 og på modeller er tilgjengelig med en 2.5L 4-sylindret diesel med effekt mellom henholdsvis 116hp og 170hp.

  Er Hyundai Sonata en god bil?

Du kan få H1 som en 5-trinns manuell eller en 5-trinns automatisk. Denne overføringen er egentlig ikke toppmoderne teknologi, men den får jobben gjort. Den leveres med fallodd som standard, og de mest effektive modellene kan få opptil 30MPG maks.

Uansett får H1 relativt gode motorer som er kjent for å være pålitelige. Dette er grunnen til at du kan se mange H1-modeller som stadig kjøres i flere tiår.

Hyundai H1 – Design og chassis

Når det gjelder design, er H1 ikke noe spesielt, noe som betyr at det bare er en varebil. Interiøret er heller ikke noe å skryte av, men du kan få det med mye utstyr hvis du vil.  Komfortnivået er greit for en varebil, men du bør ikke forvente at H1 skal kjøre  som om den ikke er så stor som den er.

Fjæringen og chassisinnstillingen er designet for enkel bruk og tåler mye last. Dette betyr uunngåelig at fjæringen er på den stivere siden som tilfellet er med nesten alle biler fra dette segmentet. Håndtering er mildt sagt begrenset, da H1 lener seg mye inn i hjørner og ikke er designet for å bli kjørt raskt.

Hyundai H1 – Pålitelighet og vanlige problemer

Pålitelighetsmessig er H1 i stand til å vare lenge uten å oppleve alvorlige problemer. Du bør ta vare på det, da disse pleier å bli brukt hele tiden. De vanligste H1-problemene inkluderer problemer med overdreven oljeforbruk som, hvis de ikke håndteres i tide, kan ødelegge motoren.  Grov tomgang er også ofte rapportert for H                   1 og kan være forårsaket av en haug med forskjellige components.

  Hyundai Veloster N Pålitelighet

Elektriske problemer er også vanlige, og det er også problemer med bilens utstyr. De bakre skyvedørene er også kjent for å være et sårt punkt for H1, og derfor tilbakekalte Hyundai H1. Hyundai tilbakekalte også tidligere H1-modeller på grunn av potensielle drivstofflekkasjer som kan føre til at hele varebilen tar fyr.

Hyundai H1 – Verdi og praktisk

Verdien er utmerket som disse kan fås for en veldig lav pris på 2nd hånd markedet. Det er også verdt å nevne at mange av disse har en tendens til å bli kjøpt av selskaper som flåtebiler, noe som betyr at du ofte kan finne 3-5 år gamle modeller for et røverkjøp.

Praktisk er også utmerket som H1 kan pakke enorme mengder last. Hvis du går for familiebussversjonen, kan du pakke 12 personer inn i H1 uten problemer. Sikten foran er suveren, mens sikten bak kan være litt av et problem for de som ikke er vant til å kjøre varebiler.

FAQ-seksjon

Er Hyundai H1 verdt det?

Tatt i betraktning det faktum at Hyundai H1 er tilgjengelig i mange forskjellige iterasjoner og prisgrupper, er det enkelt å finne en som passer dine behov.  Når det er sagt, hvis du er ute etter en varebil som kan gjøre alt, er H1 absolutt et godt valg.

På den annen side, hvis du ikke trenger noe så stort som H1, er du bedre ågå for noe mindre som varebiler så store som disse kan være vanskelig å leve med hvis du ikke er vant til det.

  Hyundai Elantra GT Pålitelighet

Hvor stor er Hyundai H1?

Hyundai H1 er 198-203  inches i lengde (5035m – 5170mm)  avhengig av hvilken modell du går for.  Bredden er målt til  71-76 tommer (1820mm-1920mm), høyden er på 76-78 inches (1925mm-1965mm). Hyundai H1 bakkeklaring er på 7,5 tommer eller 195 mm  mens akselavstanden er på 126 tommer eller 3200 mm.

Hvor mange mennesker kan sitte i Hyundai H1?

Standardversjonen av Hyundai H1 kan sitte ni personer om gangen, men det er også en 12-seters versjon for de som ønsker å bruke H1 som buss. H1 Urban trim er den som kan sitte 12 personer og blir vanligvis brukt som skyttelbuss på steder som flyplasser eller togstasjoner.

Det gode er at H1 kan sitte opptil 12 personer komfortabelt, noe som betyr at det indre rommet har blitt veldig godt organisert.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter