Vanlige problemer med Hyundai Nexo

Hyundai Nexo problemer & feil

Hyundai Nexo er  verdens første serieproduksjon hydrogenbrenselcelledrevet SUV og bare en av to vanlige brenselcellebiler du kan kjøpe akkurat nå. Dette betyr at Nexo er noe av et prosjekt for Hyundai for at de skal se om denne teknologien har noen fremtid i en masseapplikasjon, og om det er fornuftig å utvikle hydrogenbiler generelt.

Når et merke gjør noe helt annet enn det vi alle er vant til, kan vi forvente å se mange pålitelighetsproblemer som følger med det. Hyundai Nexo ser ut til å være en ganske pålitelig bil generelt, men det er noen problemer som er verdt å snakke om mer detaljert. Ny teknologi kommer med nye problemer, og det er det samme med nesten alle typer nye biler der ute.

Som sådan er sannsynligvis det verste problemet du kan oppleve med Nexo en lekkende hydrogenbrenseltank som også er en grunn til at Hyundai tilbakekalte Nexo. Andre problemer inkluderer problemer med bremsene som kan miste bremseevnen og påvirke bilens stoppavstand i  stor grad.

Nexo er bare tilgjengelig i California som også kan ses på som et problem hvis du ikke er fra California. Til slutt kommer kjøring av en hydrogenbil med sitt eget sett med utfordringer.  Ådykke med denne typen bil er vanskelig, da det ikke er mange hydrogenstasjoner der ute akkurat nå, og det er vanskelig å fikse eventuelle drivlinjefeil, da de fleste mekanikere ikke har noen anelse.

Hyundai Nexo – Hydrogen drivstoff lekkasjer problem

Det verste pålitelighetsproblemet du kan oppleve med Nexo er en lekk drivstofftank. Det virker som en prototype epoksy limt filter er problemet fordi filteret kan løsne etter tanking og føre til at bilen lekker. Dette filteret må lasersveises for at det skal holde drivstoffet beskyttet innvendig. Dessverre forårsaket dette drivstofflekkasjer som til og med forårsaket en massiv brann.

  Hyundai GDi-motorproblemer

Av nettopp denne grunn husket Hyundai alle Nexo-modeller for å rette opp dette problemet, noe som var noe av et mareritt for mange kunder, da det tok en god del tid.  Det er litt frustrerende når du kjøper en brand-new bil bare for å returnere den tilbake til forhandleren for at de skal stoppe den fra å sprekke i flammer.

Hyundai Nexo – Bremser problemer

Et annet fremtredende problem med Nexo er knyttet til bilens bremsesystem der bremsene er kjent for å slutte å fungere ordentlig og forlenge bilens stoppavstand. Med en så tung bil utstyrt med trykksatt hydrogen, vil du ikke at den skal krasje, da det kan være en massiv katastrofe.

Av denne grunn husket Hyundai nok en gang Nexo, da disse bremsesystemproblemene kunne ende katastrofalt.  Dette problemet er faktisk veldig vanlig på mange Hyundai-modeller og er forårsaket av et integrert elektronisk bremsesystem som feiltolker inngangene dine og dermed reagerer på en uforutsigbar og rett og slett usikker måte.

Hyundai Nexo – Tilgjengelighetsproblemer

I introen i denne artikkelen har vi nevnt at Nexo bare er tilgjengelig i California, da Hyundai anser at California er det eneste stedet i verden der folk faktisk vil leve med og eie hydrogenbiler. Dette er ganske frustrerende for de som vil ha bilen, men ikke bor i California og derfor ikke kan kjøpe en.

  Vanlige problemer med Citroën ë-C4

Dette problemet er enda mer overdrevet, da det ikke er mange hydrogenbiler du kan kjøpe generelt. Toyota Mirai er en verdensomspennende solgt hydrogenbil fordi Toyota mener at alle bør ha tilgang til alternativ bilfremdrift.

Hyundai Nexo – Utfordringer med å leve med en hydrogenbil

Nå må vi snakke om potensielt det største settet med problemer for en bil som Nexo. For det første koster bilen $ 60,000 XNUMX, noe som er en veldig stor pris for en Hyundai. For det andre er det ikke mange hydrogenfyllingsstasjoner over hele USA, og California er ikke akkurat så mye bedre. For det tredje vil forsikring og driftskostnader for en bil som dette alltid bli overdrevet fordi det er så sjeldent.

Til slutt, og potensielt til og med det viktigste problemet er det faktum at å fikse en bil som dette kan være et mareritt. Ja, du kan gå gjennom en forhandler, men det er ofte dømt til store ventelister som gir deg ingenting. Å ta en hydrogenbil til en bakgårdsmekaniker er som å ta romfergen til Jiffy Lube, det kommer bare ikke til å skje.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe en Hyundai Nexo?

Vel, hvis du bor utenfor California, spiller det ingen rolle fordi du ikke kan kjøpe Nexo noe sted utenfor California.  For det andre gir det liten eller ingen mening å kjøpe en bil som dette av en rekke årsaker. For det første er en prislapp på $ 60,000 vanskelig å svelge av seg selv, men $ 60,000 på en Hyundai knapt noen ønsker å kjøpe er enda vanskeligere å svelge.

  Peugeot 1.6 PureTech Motor Problemer

Du er egentlig ikke klar over alle inn og ut av hva som trengs for å eie en slik bil, og enda viktigere, hva som trengs for å opprettholde den. Hydrogenfyllingsstasjoner er vanskelige å få tak i, det andre hydrogenbilmarkedet eksisterer ikke, og avskrivninger er utrolig vanskelig å beregne. Alle disse grunnene skriker – ikke kjøp denne bilen.

Hvorfor kan jeg ikke kjøpe Hyundai Nexo utenfor California?

Hyundai mener at California er den eneste staten i USA, og et av de svært få stedene i verden der infrastrukturen faktisk kan støtte å leve og eie en hydrogenbil.  Likevel har vi sett en haug med hydrogenmangel og andre tilknyttede problemer som også gjorde det vanskelig å leve med en hydrogenbil i California.

Uansett hvordan du ser på det, er hydrogenbiler rett og slett ikke der for masseapplikasjon. Verden har vendt seg mot klassiske elbiler, hybrider og hydrogenbiler får ikke oppmerksomhet i det hele tatt.

Hvorfor svikter hydrogenbiler?

Fordi det rett og slett ikke er penger å tjene med hydrogenbiler. Bensinstasjoner taper stadig penger, og det er grunnen  til at det private initiativet sannsynligvis aldri kommer til å følge.  Elbiler og hybrider er den neste store tingen som betyr at du kan glemme hydrogenbiler, i det minste en stund.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter