Er Jeep Renegade en god bil?

Jeep Renegade

Jeep Renegade er ikke bare den minste og rimeligste Jeep SUV, men det er også den nyeste modellen i Jeep SUV-linjen. Men er Jeep Renegade en god bil?

Det kommer an på hva du leter etter. Hvis du ønsker en rimelig, praktisk og allsidig subcompact SUV, er dette et fint alternativ. Men hvis du vil ha en mer pålitelig, kraftig, romslig og raskere SUV, er Jeep Renegade ikke en av disse bilene.

Alt i alt tilbyr Jeep Renegade valuta for pengene fordi det er praktisk, stilig, robust og billigere å vedlikeholde enn de fleste av konkurrentene. På toppen av det er denne lille Jeep smidig, effektiv og kommer med mange sikkerhetsfunksjoner. Likevel er det ganske kompakt med et mangelfullt interiør.

Jeep Renegades historie

Jeep Renegade er en subcompact crossover SUV laget av FCA USA. Denne bilen ble avduket på Bilutstillingen i Genève i 2014, og produksjonen startet sent samme år. For øyeblikket har de produsert opptil 8 modellår, noe som gjør det bra på markedet.

Dessuten er Renegade inngangsnivået og den minste SUV-en fra Jeep-merket. Det etterfølges av Jeep Compass, som var den minste Jeep. Videre kommer dette kjøretøyet som standard med forhjulsdriftssystemet, men det har også et valgfritt firehjulstrekksystem.

Funksjoner av Jeep Renegade

Utseende

Jeep Renegade er en av de flotteste bilene i sin klasse. Ja, denne bilen kan være billig og liten, men den har fortsatt de ytre egenskapene til en Jeep, for eksempel Jeep Renegades grille. Noen av de eksterne funksjonene som gjør at den skiller seg ut er 16-tommers stålhjul i svart stil, kjørelys på dagtid, automatiske frontlykter, justerbare speil, en takluke og mye mer.

  Vanlige problemer med Jeep Commander

I motsetning til utsiden mangler interiøret og er kompakt. Denne bilen har plass til opptil fem personer, men det vil ikke være veldig behagelig. På toppen av det er det generelle interiøret ikke så avansert som de fleste av konkurrentene. Bortsett fra det, består interiøret av mye myk plast.

Jeep Renegade kommer med en akselavstand på 101,2 tommer, en lengde på 166,6 tommer, en bredde på 74,2 tommer og en høyde på 66,5 tommer.

Prestasjon

Ikke forveksle den lille størrelsen på Jeep Renegade med dårlig ytelse. Selv om denne bilen er liten, presterer Jeep Renegade fortsatt usedvanlig bra. Vær oppmerksom på at ytelsen varierer med Renegade-trimmen du velger. Den best presterende Renegade-modellen er Trailhawk, mens Sport trim er den minst presterende.

Tidligere var standard og lavere Jeep Renegade trims utstyrt med 2,4-liters 4-sylindrede motorer som leverte maksimalt 180 hk og 175 lb-ft dreiemoment. Imidlertid ble denne motoren droppet til fordel for den 1,3-liters turboladede inline-4-motoren som leverer maksimalt 177 hk og 210 lb-ft dreiemoment.

Komfort og lasterom

Dette er et område hvor Jeep Renegade mangler. Til tross for at bilen er praktisk, har denne SUV liten benplass, noe som ikke bare er et problem for høyere individer, men så vel som de gjennomsnittlige. På toppen av det har den en liten lasteplass, noe som gjør den uegnet for folk som vanligvis bærer mye bagasje.

Drivstoffeffektivitet

Siden Jeep Renegade er en subcompact SUV, bruker den ikke mye drivstoff. Denne bilen er en av de mest drivstoffeffektive Jeep-modellene på markedet. Den kommer med en EPA-vurdering på 24 mpg i byen, 32 mpg på motorveien og 27 mpg kombinert. Så du vil spare på drivstoff og redusere forurensning i miljøet.

  Er Jeep Commander en god bil?

Pris

Som nevnt tidligere, er Jeep Renegade den billigste Jeep-modellen på markedet. Prisene varierer imidlertid fra en trim til en annen. Den billigste trim starter på rundt $ 25,700, mens de høyere felgene koster over $ 30,000. Startnivåtrimmene er Sport, Latitude og Altitude, mens de avanserte trimmingene er Tailhawk og Limited.

FAQ

Hva er den høye kjørelengden for Jeep Renegade?

De fleste Jeep Renegade-modeller begynner å ha alvorlige problemer etter å ha truffet over 250 000 miles. Så hvis du er i markedet for en brukt Jeep Renegade, bør du prøve å unngå en brukt Jeep Renegade med over 250,000 miles. Dette kan tvinge deg til å tilbringe mer tid i garasjen enn du forventet.

Hva er det mest pålitelige Jeep Renegade modellåret?

Tittelen for det mest pålitelige Jeep Renegade modellåret går til 2017 Jeep Renegade. Til tross for at det er den mest pålitelige Renegade på markedet, er det også plaget med motorstopping og overdreven oljeforbruk. Bortsett fra 2017 Jeep Renegade, er modellårene 2020 og 2021 også pålitelige.

Hva er noen av de vanlige problemene med Jeep Renegade?

Hvis du er i markedet for en Jeep Renegade, er det viktig å vite noen av problemene du vil møte når du bestemte deg for å skaffe deg denne bilen. Vanlige Jeep Renegade-problemer er overføringsproblemer, elektriske problemer, kontroll av motorlyset tennes, motorproblemer, overdreven oljebruk, uregelmessige kjøretøyavstengninger og mye mer.

  Er Jeep Compass en god bil?

Hvor fort går Jeep Renegade?

Jeep Renegade er verken en rask eller en langsom bil. Dette er fordi det kan akselerere fra 0 til 60 mph på bare 9.0 sekunder. Videre har den en toppfart på 123 mph, noe som er anstendig, men ikke bra eller dårlig sammenlignet med andre subcompact SUVer på markedet.

Har Jeep Renegade sin verdi?

Nei, Jeep Renegade er en av Jeep-modellene med den verste videresalgsverdien. Dette er fordi denne bilen svekkes med 48% etter 5 år, noe som er svært lavt. Så hvis du kjøpte en ny Jeep Renegade for $ 30,000, må du videresenge den til rundt $ 15,600.

Konklusjon

Hvis du søker etter en kompakt, praktisk, effektiv og robust subcompact SUV, er Jeep Renegade et fint valg å prøve ut. Imidlertid kommer denne inngangsnivå Jeep SUV også med flere problemer som et kompakt interiør, dårligere interiør, overflødig drivstofforbruk og mange andre.

Selv om Jeep Renegade er billig å vedlikeholde, er det fortsatt upålitelig. Den har også et lite lasteområde, som kan begrense antall bagasje eller ting du kan bære. Generelt får du verdi for det du betaler for.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter