Er Volvo-hybrider gode?

Alle nye Volvoer er enten hybride eller elektriske, og de er alle eksepsjonelle i sine respektive kategorier.

Siden satsingen mot elektrifisering startet i 2017, har Volvo kun produsert hybrid- eller helelektriske biler. De produserer to typer hybridbiler. Den første er en mild hybrid og den andre er en plug-in hybrid bil. Den milde hybridversjonen er tilgjengelig i alle Volvo-modeller, mens plug-in-versjonene er tilgjengelige i premium-modeller.

Volvos hybridteknologi

Volvo har produsert hybridbiler siden 2017. Selskapet har et komplett utvalg av hybrid- og elbiler, med milde hybridbiler som standard. De milde hybridbilene har som mål å gi bedre drivstofføkonomi med færre karbonutslipp.

Plug-in hybrider har et stort batteri som kan lagre elektrisk energi slik at bilen kan kjøre helt på batteriet. Batteriområdet er opptil 28 miles, noe som betyr at det er nyttig for bykjøring. PHEVene er bevist å være ekstremt gode i drivstofforbruk. PHEV XC40-modellen bruker to ganger mindre drivstoff og har svært lave karbonutslipp.

Mildhybridteknologi

Volvos mildhybridbiler bruker et lite batteri for å akselerere bilen og gi en jevn tur. Batteriene til mildhybridbiler kan ikke kjøre hele bilen på batteriet alene, men de bruker 15 % mindre drivstoff enn konvensjonelle motorer, så de er økonomiske og miljøvennlige.

Volvo bruker et 48-volts batteri i hver mildhybridbil. Batteriet lader seg selv gjennom et regenerativt bremsesystem. Batterier gir også bedre hjelp til start/stopp-knappen.

Mildhybridmodeller har suverene drivstofføkonomier. S60 T5 og T6 drivlinjer, som er mild-hybrid modeller, gir i gjennomsnitt rundt 23 mpg og 21 mpg, henholdsvis. S90 T6 powertrain gir en kjørelengde på 21 mpg i byen og 32 mpg på motorveien. Selv om dette ikke er bedre enn fulle hybrider eller PHEVs, er mildhybrider fortsatt et bedre alternativ enn konvensjonelle ICE-biler.

  2022 Mercedes GLA mot Volvo XC40

Hybridteknologi for plugin-moduler

Volvos Plug-in hybrider bruker et batteri og en konvensjonell forbrenningsmotor. Bilen er imidlertid i stand til å kjøre utelukkende på batteri. Volvos lademodeller er basert på plug-in-teknologi. Alle av dem har et litium-ion-batteri som kan kjøre opptil 28 miles helt på batteriet, avhengig av kjøretøyets størrelse.

Batteriet kan lades opp med et ladeverktøysett i hjemmet ditt som leveres som standard med bilen, eller du kan bruke en hurtiglader. Bilens batterier har også en lang levetid på rundt 10 år. Volvo S60 Recharge gir en drivstofføkonomi på opptil 69 mpg, mens XC90 tilbyr drivstoffeffektivitet på opptil 55 mpg.

Volvo Hybrid bil modeller

Volvo hybridbiler er usedvanlig praktiske, og de er priser som noen av de beste i sine kategorier. Her er Volvo-bilmodellvurderingene:

• Volvo S60 – samlet vurdering 8.3/10

• Volvo S90 – samlet vurdering 7.9/10

• Volvo V60 – samlet vurdering 8.3/10

• Volvo V90 – samlet vurdering 8.8/10

• Volvo XC40 – samlet vurdering 8.4/10

• Volvo XC60 – samlet vurdering 8.4/10

• Volvo XC90 – samlet vurdering 8.1/10

Dette viser tydelig at Volvo-biler er blant de beste. Sikkerhets- og luksusfunksjonene er alltid et plusspunkt når du kjøper en Volvo. Hybridmodeller tilbyr det maksimale nivået av Volvo-sikkerhet, og er også økonomiske.

Elektrifisere Volvo

Volvo har vært en av få bilprodusenter som fokuserer på å elektrifisere bilene sine helt. De startet sin elektrifiseringskampanje i 2017, og siden den gang har de avviklet dieselmotorer og erstattet alle fossile drivstoffbaserte motorer med hybridalternativer.

  Kan du sove i en Volvo XC90?

Sikkert, mild-hybrid biler er ikke det perfekte alternativet for miljøet, men de er fortsatt billigere enn PHEVs og de avgir mindre karbon enn konvensjonelle motorer. Volvos PHEVer reduserer CO2-utslippene med opptil 66 %. De gjør dette samtidig som de har en enda bedre motorytelse og raskere akselerasjon.

Kjennelse

Volvo hybrider er absolutt gode. Selskapet har god erfaring med å lage hybrider nå. Videre, med introduksjonen av XC40 Recharge, vil de forbedre hybrid- og elektrisk teknologi enda mer. De kommer til og med til å introdusere en annen EV, C40 Recharge. Totalt sett er det å kjøpe en Volvo hybrid et enda bedre alternativ enn mange andre hybrider på grunn av sine overlegne sikkerhetsfunksjoner.

FAQ

Er mildhybrider dyre?

Mildhybridbiler reduserer karbonutslippene med nesten 9 % og kan gi bedre drivstofføkonomi enn vanlige fossile brenselbaserte motorer gjør. Bilene er imidlertid ikke helt elektriske. De vil fortsatt trenge mer drivstoff enn andre fullhybrid- eller PHEVs. Å ha et batteri gjør dem litt dyrere enn konvensjonelle ICE-biler, men de er sikkert billigere enn andre hybridtyper.

Hvor mye drivstoff sparer mildhybrider?

Mild-hybridbiler kjører ikke helt på strøm og trenger fortsatt gass. Bilens motor er avskåret når det ikke er nødvendig i mildhybrider. Deretter driver den tilbehøret og minimerer behovet for motoren som sparer drivstoff. Totalt sett sparer mildhybrider opptil 10% i drivstoff, avhengig av bilprodusenten.

  Er Volvo god å lease?

Er hybridbatterier dyre?

Hybridbatterier er dyre, alt fra $ 1,000 til $ 6,000, avhengig av kjøretøyet ditt. Hybridbiler kan imidlertid hjelpe deg med å spare på drivstoffutgifter med opptil 35%, og enda mer i PHEVs. De koster også mindre å vedlikeholde. Det er fortsatt nødvendig å bytte batteri på bilen din noen ganger, ellers kan det påvirke bilens generelle helse.

Kjører plug-in hybrider bare på elektrisk energi?

Plug-hybridbiler kjører både på elektriske motorer og forbrenningsmotorer. Batteriet lades på to måter, først ved å koble til en lader og for det andre av bilens regenerative bremsesystem. Bilen kjører deretter helt på batteri i opptil en viss rekkevidde, noe som varierer avhengig av type bil.

Hvis du ikke vil kjøre på den elektriske motoren, kan bilen kjøre på enten forbrenningsmotoren eller det elektriske batteriet, noe som kan spare drivstoff som en full hybridbil. Totalt sett er PHEVs et godt alternativ til helelektriske biler.

Hvorfor er elbiler så viktige?

Hele transportsektoren står for inntil en femtedel av de totale karbonutslippene i verden. Forbedring av bilteknologien kan redusere karbonutslippene eksponentielt. Å stole på elektrisk energi kan til og med redusere karbonutslippene på andre måter som mindre bensinutvinning og produksjon.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter