Kan du sove i en Volvo XC90?

Volvo XC90 er kjent for luksus og er veldig romslig. Det kan komfortabelt bære et stort antall mennesker, og det har til og med nok plass til å sove.

Du kan sove i en Volvo XC90 og gjøre det komfortabelt. For å få den beste opplevelsen, er det lurt å få et konverteringssett som passer dine søvnbehov. Hvilken type sett du får, avhenger av hvor lenge du har tenkt å sove i bilen, tilgjengelig plass og kjøretøyets plassering.

Volvo XC90 er romslig

XC90 leveres med tre rader og er stor nok til å bære syv passasjerer. Det er også rikelig med lasterom. Men hvis du trenger et sted å sove, ikke å sitte, må du bruke lasterommet og hovedhytta. Å brette ned passasjerradene vil gi deg nok plass til å legge deg ned og også lagre andre ting du måtte trenge.

Opprette et rom i bilen

Hvis du vil lage et mellomrom i XC90, bretter du ned setene i andre og tredje rad. Volvo designet setene på en måte de kan brettes flatt, noe som gir deg en jevn overflate for å spre tingene dine. Deretter må du handle noen nødvendige varer for å gjøre opplevelsen mer behagelig.

Konverteringssett

Det er noen grunner til at du kanskje har tenkt å sove i en bil. Kanskje du kommer til å bo i bilen din, eller du skal på et biltureventyr og vil spare kostnader ved å hoppe over overnattingsregninger. Eller kanskje det ikke er noen andre overnattingsalternativer på stedet du utforsker, og du vil ikke bo i telt av sikkerhetsmessige årsaker.

  Hvilken Volvo SUV er den største?

Følgende ting vil bidra til å gjøre din Volvo XC90 romsligere og mer behagelig å sove i.

Mattress

Dette er kanskje det viktigste du trenger når du legger deg i bilen. Du vil ikke at ryggen skal verke av å sove på kabingulvet. Madrassstørrelsen vil avhenge av tilgjengelig plass.

Sengetøy

Først trenger du laken til din, samt noen tepper for å holde seg varm hvis det er vinter. Arkstørrelsen/ mengden avhenger av størrelsen på sengen og antall personer.

Batteri

Å stole på bilens batteri på en slik reise vil ikke være bra for kjøretøyet. Du trenger den for å kjøre rundt. Så det er lurt å få ekstra batterier til å drive gjenstander som en vifte eller et kjøleskap med minikjøleskap. 

Kjøkkenutstyr

Hvis restauranter er tilgjengelige og du har tenkt å spise der, trenger du kanskje ikke dette. Men hvis du har tenkt å spare på mat eller ikke kan få mat i området du camper i, kan det hende du må lage mat. Et lite kjøleskap eller fryser er også en god ide for lagring av kule ting.

Vifte

Du vil ikke oppleve den aggressive hotness av bilen din, spesielt om sommeren. Selv leppestift kan smelte i en varm bil om sommeren. Så det kan hende du trenger en vifte for å holde kjøretøyet kjølig mens du sover, med mindre du har nok drivstoff til å holde A / C i gang hele natten.

Et telt

Dette er valgfritt. Men hvis du vil lage en utvidelse fra kjøretøyet ditt for å få mer plass til å sove eller lagre ting, kan det hende du trenger det. Telt kommer i forskjellige størrelser, så få den som passer dine behov eller passer riktig inn i din Volvo XC90.

  Er Volvo pålitelige bruktbiler?

Sette opp konverteringssettet

Hvor lenge du blir eller sover i XC90 SUV vil avgjøre hvordan du konfigurerer sovesituasjonen din. Hvis det er mulig, kan du planlegge oppsettet i hodet eller på papir før du ordner ting.

Plasser ting på en måte du enkelt kan få tilgang til dem. Å få bilen til å sove klart kan ta fra noen minutter til uker, avhengig av tilnærmingen din og hvor langsiktig du vil at den skal fungere.

Bruke en pakke som allerede er konvertert

Det kan ta bare noen få minutter å konvertere ditt Space til et rom. Men hvis du vil ha et mer profesjonelt oppsett, kan du kjøpe et SUV-konverteringssett fra selskaper som Ququq (uttales som Cuckoo) som lager et SUV-bobilkonverteringssett. Den leveres med en seng og kjøkkenrom for å holde kjøkkenredskaper, lage mat og lagre mat.

Andre gjenstander kan passe inn i passasjersetets fotområde når sengen er ute. Så i stedet for å tenke på hvordan du setter opp rommet, får du bare kit-boksen, skyver den inn i bilområdet og ordner tingene dine.

Denne settboksen kan brettes og oppbevares i lasten på Din Volvo når den ikke er i bruk. Det kan være vanskelig å få nøyaktig den som passer inn på stedet ditt, men spesialistene deres kan hjelpe deg med å finne den perfekte matchen.

  Hva er vanlige problemer med Volvo?

FAQ

Hvilken Volvo XC90 er best å sove i?

Alle versjoner av XC90 har nok plass til å sove, den eneste forskjellen kan være nivået av komfort og plass. For eksempel er 2010 T8 R-designen krøllete, så det kan være vanskeligere å passe en i.

Hvorfor sover folk i biler?

Noen bor i biler som sitt hjem. De sover i biler for å spare penger. Eller kanskje det er det eneste alternativet som er tilgjengelig, spesielt når du er på et biltureventyr. Noen liker å sove i bilene sine bare for moro skyld.

Hvorfor ikke sove i telt i stedet for bil?

Et telt er et godt alternativ for å sove, spesielt når du camper, men det er kanskje ikke i stand til å motstå tøffe klima eller holde bugs unna. Folk kan også føle seg tryggere fra dyreliv som bjørner og slanger i sikkerheten til kjøretøyene sine, i stedet for et telt.

Er XC90 den beste Volvoen å sove i?

Hvis du har tenkt å sove i en bil, trenger du en del plass. Og det er det XC90 gir. Den har et stort lasteområde og en stor hytte. Når det kombineres, gir det nok plass til å sove og lagre andre nødvendige gjenstander også.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter