Ford Expedition pålitelighet

Ford er et kjent merke for store lastebiler og SUV-er. Ekspedisjonen er en SUV i full størrelse som har som mål å gi større plass til last så vel som for passasjerer. SUV-en har en passasjerkapasitet på 8 personer. Bilen er også sterk nok til å slepe en trailer bak den.

Oversikt

Den nåværende generasjonen av ekspedisjonen ble avduket i 2018 med en 3,5 L V8-motor. Bilen har mange funksjoner med et 4WD-system og en ekstremt jevn kjøreopplevelse. Bilen har også en tredje rad for passasjerer. Platinum trim nivåer har en 3.5 L V6 motor som har økt hestekrefter enn de vanlige trim nivåer.

Pålitelighet

Pålitelighet er ikke det bestselgende  punktet i Ford. Ford SUVer og lastebiler er sikkert gode på kraftige evner, lagring og strøm, men de er ikke de mest pålitelige. Ekspedisjonen har en gjennomsnittlig pålitelighetspoengsum på 3,0 av 5,0 av forbrukerrapporter.

Sikkerhet

Sikkerhet har alltid vært bra i Ford-biler, og spesielt i Ford SUVer som ekspedisjonen. Bilene som Expedition har  en klar fordel i krasj på grunn av deres harde kropper, og høy bakkeklaring. Ekspedisjonen fikk også en flott sikkerhetsscore på 5 av 5 av NHTSA i sine kollisjonstester. Den har mange andre sikkerhetsfunksjoner som et kjørefeltsystem, kollisjonsputer, kollisjonsadvarsel og mange flere tilgjengelige alternativer.

Avskrivningssats

Fords er kanskje ikke de mest pålitelige bilene, men de holder sikkert prisene veldig bra. Ekspedisjonen har også en stor videresalgsverdi, og de avskriver rundt 18% etter 1 år, og bare 51% etter 5 år med å eie den.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnadene er ofte litt høyere i nigger-SUV-er på grunn av delene som brukes i bilen. Ekspedisjonen har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på $ 850, som er den høyeste av Ford-bilene. Kvaliteten på delene og bilen er imidlertid ekstremt god, og de trenger mindre penger til reparasjon og bare for forebyggende vedlikehold.

  Ford Mustang Mach-E Pålitelighet

FAQ

Hvor mange plasser er det i Ford-ekspedisjonen?

Ford-ekspedisjonen er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Bakhjulsdrift

Hva er hestekreftene i en  ekspedisjon og har den en turbo?    

Ford-ekspedisjonen har 375 hestekrefter og 470 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en forskyvning på 3,5 l Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har ekspedisjonen?

24,89 cm (9,8 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Ford Expedition har 18 X 8,5 tommers aluminium forhjul og 18 X 8,5 tommers aluminium bakhjul.

Hvor lenge varer Ford Expedition-motorer?

Avhengig av hvor godt du vedlikeholder den, skal Ford-ekspedisjonens motor vare mellom 150.000 og 300.000. 5,4 L V8 med 16 ventiler har motoren med lavest levetid.

Hva er det mest pålitelige året for Ford-ekspedisjonen?

Ford introduserer nye modeller hvert år, men noen kjøretøy har gjort det bedre enn andre. De verste årene for Ford er Ford-ekspedisjonene i 2003 og 2006, mens 2019-modellen og 2020 er de beste. Til tross for at noen biler har de verste vurderingene, er det mange år med gode bilanmeldelser.

Hvilken er mer pålitelig Tahoe eller Expedition?

Ford-ekspedisjonen vinner prisen for beste store SUV for familier 2020. Men Chevrolet Tahoe er en rimeligere rival og tilbyr en flott spådd pålitelighetsvurdering, så vel som mange funksjoner.

Har Ford Expeditions motorproblemer?

Det er ganske vanlig i Ekspedisjoner med V8-er i familien, inkludert 4.6L eller 5.4L. Dette problemet er mest vanlig i ekspedisjoner produsert mellom 1999 og 2003. Andre berørte år inkluderer ekspedisjoner fra 1999 til 2003, 2004-2008 Ekspedisjoner og 1997-1998.

  Ford Edge pålitelighet

Er Ford-ekspedisjonen verdt pengene?

Ford-ekspedisjonen er en stor SUV som er veldig godt bygget og verdt pengene. Den har også en av de høyeste ytelsespoengene i sin klasse. Ekspedisjonen har utmerket håndtering for et kjøretøy på denne størrelsen. Denne Ford er tilgjengelig i to- og treradsalternativer. Her tilbys romslige sitteplasser og god lasteplass.

Hva er Fords største SUV?

Fords største SUV er 2022 Ford Expedition Max. Det er en Ford Expedition Max, men mye større. Den er mye større. Ford Expedition Max er 221,9 tommer lang, mens standard Ford Expedition måler 210 tommer.

Hva er det verste året for Ford Expedition?

2006 var det verste året for en Ford-ekspedisjon. 2006 var det verste året for en Ford-ekspedisjon. Det var de fleste klager på at motoren og malingen falt av. CarComplaints.com rapporterer at Ford-ekspedisjonens største problem var dens manglende evne til å slå av motoren når det feilsikre lyset er på.

Hvilket har mer lasterom Forstad eller ekspedisjon?

Med tredje rad foldet, utvides ekspedisjonens lasterom fra 57,5 til 73,3 kubikkmeter. Chevy Suburban 2019 er vinneren i alle tre dimensjonene. Den har 39,3 kubikkfot mer last enn ekspedisjonen, 76,7 kubikkfot mindre enn andre rad og 121,7 kubikkcentimeter med begge radene brettet.

Hvilken er bedre Yukon eller Ekspedisjon?

Den 2021 GMC Yukon Denali tilbyr bedre funksjonelle evner, en sterkere motor, og gode finansieringsalternativer som gjør det enda rimeligere. 2020 Expedition Platinum tilbyr mange spesialfunksjoner, men våre eksperter mener at 2021 GMC Yukon Denali er et bedre valg.

  Cadillac Escalade EXT Pålitelighet

Krever 2022 Expedition premium gass?

Ekspedisjonen kan gå på 87 prosent oktan. For optimal ytelse, for eksempel tauing, anbefales det imidlertid at du bruker 91 oktan.

Når sluttet Ford å sette V8 i ekspedisjonen?

2015

Er Ekspedisjon max større enn ekspedisjonen?

Ford Expedition Max måler en fot lenger enn vanlig ekspedisjon. For lengre turer kan den romme opptil åtte passasjerer. Enda høyere mennesker vil føle seg vel i tredje rad. Ekspedisjonene leveres som standard med tøyseter. Det finnes også alternativer for vattert skinn i høyere trims.

Er en Ford-ekspedisjon komfortabel?

Det er komfortabelt og romslig. Ford Expedition er en tre-rad SUV som har plass til opptil seks personer i tradisjonell forstand. Ekspedisjonen Max er mer romslig og komfortabel enn den kortere ekspedisjonen. 2021-modellen vil ha en ny base trim, og flere valgfrie funksjoner.

Hvor mange miles får en Ford Expedition på en full tank?

Drivstofføkonomi: Ekspedisjonen oppnår opptil 17 mpg byomfattende og opptil 23 på motorveien. Disse tallene kan sammenlignes med, om ikke bedre enn, Fords rivaler.

Hva er den mest luksuriøse Ford-ekspedisjonen?

Platina. 2021 Ford Expedition Platinum er den mest luksuriøse SUV-modellen. Den kombinerer komfort og ytelse. Ytelsen er betydelig forbedret for standard drivlinje. Active Motion(r), forseter inkluderer massasjefunksjoner som gir en veldig komfortabel tur.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter