Er Ford Mustang Mach-E en god bil?

Er Ford Mustang Mach-E en god bil?

Ford Mustang Mach-E er en kompakt crossover elektrisk SUV som ble solgt i desember 2020. Ford Mustang Mach-E representerer den aller første  elbilsatsingen av Ford som setter standarden for mange Ford elbiler som kommer. Mustang Mach-E er absolutt et interessant prospekt for fremtidige elbileiere, men er Ford Mustang Mach-E en god bil?

Ford Mustang Mach-E er en veldig god bil fordi den tar et ikonisk navn og bringer det inn i fremtiden. Ford innså at Mustang-merkenavnet har et ganske rykte i bilverdenen  , så de bestemte seg for å blande det med de to mest populære segmentene i det nåværende bilklimaet, crossover / SUVer og elektriske biler.

Mustang Mach-E leveres med to forskjellige batteristørrelser og tre forskjellige strømkonfigurasjoner. Designet er åpenbart inspirert av den ikoniske Ford Mustang muskelbilen takket være sterke skulderlinjer, et gjenkjennelig grille og et sett med bakre trippel baklykter som er de definerende aspektene ved Mustang-designspråket.

Mach-E er også en relativt pålitelig bil, men det er noen problemer som er verdt å snakke om. Praktisk er også anstendig takket være en stor andre rad med seter og en ganske stor trunk plass også.

Ford Mustang Mach-E – Drivverket

Som nevnt i begynnelsen får Mach-E to forskjellige batteristørrelser og tre forskjellige strømkonfigurasjoner. Oppstillingen starter med 75.7kWh-batteriet  som tilbyr 258hp og 416lb-ft dreiemoment.  Denne versjonen av Mach-E kan gjøre 261 miles på full lading, og batteriet kan etterfylles ved hjelp av en rask 115kW DC-lader på omtrent 30 minutter.

Midt-spec modellen er den med 98.8kWh batteri med 337hp og 416lb-ft av dreiemoment. Dette er nok for 270 miles rekkevidde og raske ladetider er også rundt 30 minutter fordi denne versjonen kan bruke en 150kW DC hurtiglader. Toppmoderne Mach-E er 490hp/612lb-ft Mach-E GT med sitt 98,8 kWh batteri og en hurtigladingstid på 30 minutter.

  Ford Fiesta ST Pålitelighet

Du kan få Mach-E med enten en RWD eller et AWD-system avhengig av modellen du går for, og hvis du får den utvidede rekkevidden 98.8kWh batteripakke. GT kan gjøre 0-60 mph på ca 3.8 sekunder og er den raskeste Mach-E du kan kjøpe.

Ford Mustang Mach-E – Design og chassis

Designspråket Ford Mustang Mach-E er basert på det faktum at det er en elektrisk crossover / SUV-versjon av Ford Mustang. Dette betyr at bilen bruker en coupe-ish silhouette med sterke skulderlinjer, en gjenkjennelig Mustang grille, og et par trippel baklykter.  Interiøret er også modellert etter Mustang GT som gjør at bilen føles sporty og relativt luksuriøs også.

Kjøreopplevelsen er ingenting som Mustang GT, men den får et skritt videre. Takket være et lavt tyngdepunkt holder Mach-E seg overraskende flat gjennom hjørnene, og det føles bedre å kjøre enn de fleste forbrenningsmotoroverganger / SUVer der ute.

Ford Mustang Mach-E – Pålitelighet og vanlige problemer

Når det gjelder pålitelighet, hadde Mach-E absolutt en tøff start, men ting stryker ganske mye under produksjonen. Fordi elbilerer iboende mer pålitelige enn forbrenningsmotorbiler, kan Mach-E nå betraktes som en relativt pålitelig bil.

De vanligste Problemene med Ford Mustang Mach-E er relatert til batteriene, utstyret, sikkerhetssystemene for førerassistanse, ladesystemet og appen som følger med bilen. Den gode nyheten er at Ford aktivt prøver å løse mange av disse problemene fordi de er programvarerelaterte, hvordanelbil ikke alle er.

  Ford EcoSport pålitelighet

Ford Mustang Mach-E – Verdi og praktisk

Entry-lelbil el Select-modellen starter på $ 44,000, Premium-modellen starter på $ 49,000, California RT.1 starter på $ 53,000, og Mach-E GT starter på $ 62,000. Premium-modellen ser ut til å være det beste valget av than bunt i henhold til salgskart fordi den kommer med elbil erything du trenger.

Praktiskmessig er Mach-E veldig bra fordi den kommer med mye sitteplass, spesielt på baksiden. Headspace kan være litt kompromittert på grunn av en skrånende taklinje, men benplassen er klasseledende. Bagasjerommet er også imøtekommende takket være en hatchback bakluke.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe Ford Mustang Mach-E?

Ford Mustang Mach-E leveres med elbil erything du trenger for å starte din elbilreise. 98kWh-batteriet tilbyr god rekkevidde, bilen er sterk nok, den er utrolig trygg, den kjører bra, og den er ganske praktisk. Videre får bilen alle funksjonene du vil at elbilendin vil ha fra en toppmoderne elbil,  noe som betyr at Mach-E absolutt er en god bil å kjøpe.

Standard batteriseriemodeller kan være litt korte på direkte rekkevidde, men raske ladetider skal lett kunne tilfredsstille pendlingsbehovene dine.  Lengre distansereiser er litt vanskeligere, men det er tilfelle med alle elbiler idisse dager.

Hvorfor gjorde Ford Mustang Mach-E?

Ford er en av de mest dominerende bilprodusentene der ute, spesielt i USA. Mustang-merkenavnet er like sterkt som Selve Ford-merket og Ford, mendet å kombinere den ikoniske Mustang med et  ELEKTRISK  BIL-drivverk bør introdusere Ford i ELBIL-epoken.

  Ford Transit Connect Pålitelighet

Som sådan kombinerte de de mest populære aspektene av bilindustrien med d elbilsom rømte fra en crossover / SUV med en elektrisk drivlinje. De slo et Mustang-merke på det, og det ble umiddelbart en av de mest omtalte bilene da det kom out.

Hvor raskt er Ford Mustang Mach-E GT?

Mach-E GT er den raskeste og mest dyktige Mach-E-modellen fordi den får et større batteri og 490hp. Dette er nok for GT å gjøre 0-60mph i 3.8 sekunder og nå en begrenset topphastighet på 124mph.  Mach-E GT kan gjøre kvartmilen på mindre enn 13 sekunder, nærmere bestemt 12,5 sekunder, noe som faktisk er et veldig bra tall.

Gitt det faktum at Mach-E GT er en elektrisk bil, kan den rett og slett ikke matche Tesla Performance-modeller og mange europeiske luksuriøse elbiler, men ingen kan si at en 3,8 sekunders 0-60 mph tid ikke er nok. For en flekk av kontekst, den 2022 V8 Mustang GT kan gjøre 0-60mph i 4.2 sekunder.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter