Cadillac XT6 Pålitelighet

Det er en full størrelse premium kvalitet SUV av Cadillac. Den har en ekstra tredje rad for passasjerer og flott sporty utseende. Bilen er også veldig kraftig, og den er også tilgjengelig i et AWD-system. Bilen er kraftig nok til å kjøre på robuste overflater jevnt.

Oversikt

XT6 har som mål å gi maksimal luksuskvalitet og ekstra plass til enten passasjerer eller bagasje. Kjøredynamikken til bilen er også behagelig, og den har en 3,6 L turbomotor, som gjør 310 hestekrefter. AWD-systemet gir bilen mer glatthet. Totalt sett er bilen et flott kjøp som ser på spesifikasjonene og god pålitelighet.

Pålitelighet

Pålitelighet er ikke den viktigste faktoren før du kjøper en luksusbil som en Cadillac, men det er fortsatt viktig. Cadillac har også forbedret pålitelighetsvurderingen nylig, og den har en pålitelighetsrangering på 3/5. XT6 har vært i markedet i 2 år nå, og den har en god pålitelighetsscore på 76. Videre er den bygde kvaliteten på bilen også holdbar, noe som vil vare i mange år.

Sikkerhet

Sikkerhet er ikke et problem med Cadillacs. XT6 er et eksempel, og den har en 5-stjerners vurdering fra NHTSA og IIHS. Dette er på grunn av den flotte bygget kvalitet og sikkerhetsfunksjoner. Den er fullpakket med funksjoner som fotgjengerdeteksjon, blind flekkovervåking, kjørefeltsassistanse, etc.

Videresalg

Avskrivningsraten for disse luksusbilene er alltid høy, og XT6 er heller ikke et unntak. Bilen mister nesten 20% av verdien like etter det første året. Den er til og med høy etter 5 år, og den mister rundt 58% av sin opprinnelige verdi etter 5 år.

  Cadillac CT6 Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

XT6 har høyt vedlikehold på grunn av sine luksuriøse kvalitetsdeler og høye forebyggende vedlikeholdskostnader. Med garantien utløpt, vil bilen koste rundt $ 1,000 årlig for alt forebyggende og uplanlagt vedlikehold.

FAQ

Er Cadillac XT6 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Cadillac XT6 er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Cadillac XT6?

Cadillac XT6 er en bil med 7 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Sport Utility Vehicles

Hva er hestekreftene i en Cadillac XT6 og har den en turbo?

Cadillac XT6 har 310 hestekrefter og 271 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass V6 med en forskyvning på 3.6L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Cadillac XT6 har 20 x -TBD- tommers aluminium forhjul og 20 x -TBD-tommers aluminium bakhjul.

Hva kan sammenlignes med Cadillac XT6?

Sammenlignbare biler med 2021 Cadillac XT6 er Hyundai Telluride, Kia Telluride, Lincoln Aviator, Volvo XC90. og Buick Enclave. De er alle luksuriøse SUV-er som kommer med et romslig interiør, luksuriøse fasiliteter og utmerket ytelse.

Har XT6 tredje rad?

XT6 har en tredje rad. Den tredje raden kan nås fra hver side ved å skyve den andre raden fremover. Passasjersideseksjonen vipper imidlertid utover, og åpner en større gangvei til de bakre setene.

Har Cadillac XT6 massasjeseter?

Den har ikke massasjeseter. Noen vil si at interiøret generelt trenger litt forbedring.

  Cadillac XLR Pålitelighet

Kan jeg få Cadillac XT6 som leiekontrakt?

Ja, du kan få det som en leieavtale. Du må betale en høyere månedlig betaling enn hvis du kjøpte den.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter