Ford EcoSport pålitelighet

EcoSport er enda en SUV av Ford, og det er en subcompact crossover SUV. Bilen har et flott utseende på utsiden, og den er også god i ytelsesområdet. Bilen kommer også i et 4WD-system, som kan brukes til robuste overflater. Bilen har kjekk pålitelighet score.

Oversikt

EcoSport kommer i mange trimnivåer og motortyper. Motorområdet starter fra en 1,0 L EcoBoost-motor, og den største motoren som er tilgjengelig er en 2,0 L I4-motor. Bilen starter med en imponerende prislapp på $ 20,395, noe som er ekstremt rimelig. Det er også et alternativ for et 4WD-system for terrengopplevelser.

Pålitelighet

Ford har ikke vært det mest pålitelige merket i USA. Kvaliteten har blitt kritisert av kritikerne, og delene er også dyre. Imidlertid er det biler som er pålitelige nok til å kjøpe. EcoSport er også pålitelig, og den har en forventet pålitelighetspoengsum på 5 av 5 av Forbrukerrapporter.

Sikkerhet

Sikkerhetstiltak har alltid vært gode i Ford-biler. EcoSport har også en flott krasjsikkerhetsvurdering på 5 stjerner av 5 av NHTSA. Bilen gjorde det bra i testene, og sikkerhetsfunksjonene som er til stede i bilen er også nyttige. Bilen leveres med kollisjonsputer, ABS, elektronisk stabilitet og trekkraft kontroll.

Avskrivningssats

Selv om Ford-biler ikke er de mest pålitelige, har disse bilene sin verdi. EcoSport holder også prisen, og den svekker seg rundt 54% etter 5 år. Dette er faktisk veldig bra for en bil.

  Kia Stinger Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader og reparasjon koster ofte mye. Fords koster vanligvis rundt $ 700 årlig for alt vedlikehold. EcoSport har imidlertid en litt lavere vedlikeholdskostnad, og det koster rundt $ 500 årlig. Kvaliteten er også god, og det er ingen store problemer rapportert med bilen.

FAQ

Er Ford EcoSport en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Ford EcoSport er en firehjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Ford EcoSport?

Ford EcoSport er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en Ford EcoSport  og har den en turbo?    

Ford EcoSport har 166 hestekrefter og 149 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri I-4 med en forskyvning på 2,0 l Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Ford EcoSport har 17 X 7,5 tommers aluminium forhjul og 17 X 7,5 tommers aluminium bakhjul.

Er Ford EcoSport en fiasko?

Nei, Ford EcoSport er et veldig sterkt kjøretøy. Det er en av de beste SUV-ene i sin klasse.

Hvorfor bør jeg vurdere å kjøpe en Ford EcoSport?

Det er en veldig økonomisk bil til en lav pris. Det er også en trygg bil som du kan kjøre hvor som helst uten å bekymre deg for ulykker.

Hvor lenge vil en Ford EcoSport vare?

Ford hevder at Ford EcoSport kan reise 100 000 miles uten å oppleve alvorlige problemer. Dette kan føre til kostbare reparasjoner. Forbrukeranmeldelser indikerer at Ford EcoSport når sitt høydepunkt på 70 000 miles. Dette betyr at Ford EcoSport skal vare minst syv år.

  Ford Bronco Pålitelighet

Hva er problemet med EcoSport?

Fords EcoSport er derfor mindre raffinert enn de andre EcoSport-modellene. Bil og sjåfør fant ut at turen var støyende og hard, bortsett fra Titanium og SES trims. Selv da var suspensjonen for myk, noe som resulterte i overdreven kroppsrull. EcoSport er ikke rask eller økonomisk effektiv.

Er EcoSport diesel pålitelig?

1,5 L diesel er en av de kraftigste dieselmotorene. Det har blitt testet og bevist pålitelig. Det går veldig jevnt og gjør svært lite støy. Det er flott for kjørelengde og veldig rimelig å vedlikeholde.

Er det verdt å kjøpe?

Fordi det er morsomt å kjøre, er Ford Ecosport bensinmotor absolutt verdt å kjøpe. Turbo bensinmotoren er mindre effektiv enn turbo bensin, men det er fortsatt morsomt å kjøre. Det gir god ytelse, så gå for det.

Er EcoSport drivstoffeffektivt?

EcoSports to motorer med Auto Start-Stop-teknologi gjør en god jobb med å redusere drivstofforbruket. Ford EcoSports 2.0L-motor er kraftigere, men Intelligent 4WD-systemet leverer fortsatt fremragende drivstofføkonomi. Dens EPA-estimerte 23/29 MPG i byen og 29 på motorveien.

Hva er galt med EcoSport?

Ford EcoSport er kjent for å ha klissete bremser, risteproblemer og lav MPG.

Har Ford EcoSport en blindsoneadvarsel?

Hver 2020 EcoSport kommer med innebygde blindsonespeil som gir bedre utsikt for å løse denne bekymringen. Blindsoneovervåking og varsel på tvers av trafikk bak er inkludert i Convenience-pakken. Den er tilgjengelig med SE trim.

  Ford F-150 Raptor Pålitelighet

Har Ford Ecosport  oppvarmede speil?

Ja, den har oppvarmede sidespeil. Denne trimmen har en sport-innstilt fjæring og 17-tommers hjul. Det inkluderer også lærbelegg med innsatser laget av klut, svarte utvendige stylingelementer, en bakre spoiler og et automatisk dimmende omvendt speil.

Har Ford EcoSport fått oppvarmede seter?

Det er et alternativ, oppvarmede forseter er tilgjengelig for passasjeren og sjåføren. Du kan velge mellom tre varmeinnstillinger. Trykknappbryterne styrer venstre eller høyre oppvarmede seter. Et rødt lys lyser for å indikere varmenivået.

Har EcoSport parkeringssensorer bak?

Fire parkeringssensorer bak er plassert ved støtfangeren på EcoSport. Berøringsskjermen gir lydtilbakemelding og viser informasjon om parkeringsplasser med stor nøyaktighet.

Er Ford EcoSport det samme som Escape?

Escape er 19 tommer lengre og litt bredere enn EcoSport. Den største forskjellen mellom de to SUV-ene ligger i mengden plass inne i hytta. The Escape tilbyr mer plass til utstyr og mennesker, som forventet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter