Ford Fiesta ST Pålitelighet

Ford er et av de største bilmerkene i verden, og det har laget masseproduserte budsjettbiler. Fiesta ST er en sportsmodell av Fiesta hatchback og den kommer med en 3-dørs form. Den har mange oppgraderinger i motoren, interiøret og ytelsen. Bilen har blitt avviklet fra det amerikanske markedet, så du må se deg rundt i bruktbilmarkedene.

Oversikt

ST-modellen har en større og kraftigere motor på 1,5 L EcoBoost, som produserer maksimalt 200 hk. Bilen tilbyr også tre forskjellige kjøremoduser av «Normal», «Sports» og «Racing Track». Fiesta ST har vært populær, og den vant Prisen for årets bil Top Gear i 2018.

Pålitelighet

Pålitelighet er alltid en stor bekymring for folk før du kjøper en bil. Når det gjelder pålitelighet, har Ford ikke vært den største, og de har vist mange problemer. Imidlertid har Fiesta ST en gjennomsnittlig pålitelighetspoengsum på 4 av 5 av Carbuyer, og 3 av 5 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetsfaktoren er også viktig, og Ford har gjort det ganske bra i dette segmentet. Fiesta ST har en god sikkerhetsscore på 4 av 5. Bilen har prestert veldig bra i sine kollisjonstester, og ST-modellen har mange standard sikkerhetsfunksjoner. Sikkerhetsfunksjonene inkluderer kollisjonsputer, kjørefeltsassistanse, elektronisk stabilitet, blindpunktovervåking, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten har alltid vært ganske bra for Ford-biler. Disse bilene varer vanligvis lenger. Fiesta, selv om den er avviklet fra USA, har en lavere avskrivningsrate på 46% etter 5 år.

  Audi RS6 Avant Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader har alltid vært en bekymring før du kjøper en Ford-bil, men disse bilene trenger vanligvis ikke vedlikehold ganske ofte. Fiesta ST har en vedlikeholdskostnad på $ 552, som inkluderer alle slags forebyggende vedlikehold og tidlig vedlikehold.

FAQ

Er Ford Fiesta ST en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekk bil?

Ford Fiesta ST er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Ford Fiesta ST?

Ford Fiesta ST er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en Ford Fiesta ST og har den en turbo?

Ford Fiesta ST har 197 hestekrefter og 202 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 1,6 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Ford Fiesta ST har 17 X 7 tommers aluminium forhjul og 17 X 7 tommers aluminium bakhjul.

Er Ford Fiesta ST gode biler?

Ford Fiesta ST er en ekte høy ytelse bil. Denne bilen er et godt valg for sjåfører og tilbyr stor verdi. Denne modellen er verdig fem stjerner. Dette er den kraftigste ytelsesbilen på markedet i dag.

Hvor lenge varer Fiesta ST-motorer?

Hvis du tar vare på Ford Fiesta regelmessig, vil det sannsynligvis vare i 250,000 miles. Honda Jazz-biler kan vare opptil 250 000 miles hvis de er godt vedlikeholdt.

Hvorfor er Fiesta ST så bra?

Drivende dynamikken er grunnen til at så mange Fiesta ST eiere kjøpte den. Denne bilen har alt du trenger. Fjæringen er perfekt, vekten er riktig, bremsene fungerer bra, og aerodynamikken er ganske bra. Denne bilen er en absolutt glede å kjøre.

  Mercedes Benz SLS AMG - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Har Fiesta ST sin verdi?

Avskrivning. Dessverre er restverdien et område der Fiesta ST ikke klarer å utmerke seg. Det vil beholde omtrent 44% av verdien i tre år og reise 36,000 miles, ifølge våre eksperter.

Er Fiesta ST bedre enn Focus ST?

Totalt sett har Focus ST mer innvendig volum enn Fiesta ST, nesten dobbelt så mye – 24 vs. 10 kubikkfot for FiST. FiST er foretrukket av mange høyere sjåfører, muligens på grunn av bedre synlighet fra førersetet. Det er et annet eksempel på hvordan tall ikke alltid betyr noe.

Har Fiesta ST cruise control?

Ja! Cruise Control er tilgjengelig på alle modeller av Fiesta ST.

Det er noen alternativer for ST-2, men ST-3 har alt. Disse inkluderer Sat Nav, automatiske lys og vindusviskere, dyppe bakspeil og cruise, klimakontroll, nøkkelfri inngang og tenning, og klimakontroll.

Har alle Fiesta ST Recaro  seter?

Tøyseter: Standardutstyr på Ford Fiesta ST inkluderer RECARO ytelsesseter. Disse setene er preget av deres overlegne komfort og optimal sidestøtte.

Har Fiesta ST oppvarmede seter?

Oppvarmede seter og rattet er et fint tillegg og kan brukes til å holde deg varm om morgenen. Den har også lydkontroller slik at du kan justere hastighetskontrollen og kontrollere berøringsskjermen fra hvor som helst.

Har Fiesta ST en turbo?

Turbo-motorer: Performance-tuned, Ford Fiesta ST har en turboladet, 1,6-liters firesylindret motor. Den produserer 197 hestekrefter og 220 pund-fot dreiemoment. Den er bare tilgjengelig med en 6-trinns manuell girkasse. Anmeldere er enige om at Fiesta ST er morsomt og raskt å kjøre.

  Dodge Durango SRT Hellcat pålitelighet

Hva er den raskeste Fiesta ST?

Fiesta ST-3 Mk8 er raskest. Selv om den kan ha mistet en sylinder, produserer den 1,5-liters tresylindrede motoren fortsatt 197bhp, 214 lbft dreiemoment og er i stand til en 6.5sec tid til 0-60mph og en topphastighet på 144mph.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter