Ford Edge pålitelighet

Ford er ganske populær for sine billige og praktiske SUVer. The Edge er enda en SUV av Ford, og det er en mellomstor 5 passasjer SUV med et flott interiør og infotainment system. The Edge har vært i markedet siden 2006, og det er i sin andre generasjon.

Oversikt

Edge kommer i 5 forskjellige trimnivåer, og den har 3 typer motorer. Standard trim nivå kommer med en 2.0 L turbo-motor, og ST-modellen leveres med en 2.7 V6 Ecoboost motor. Det er også et alternativ for et 4WD-system, som kan brukes til maksimal trekkraft på robuste overflater.

Pålitelighet

Pålitelighet er en viktig bekymring for folk før de kjøper bil fordi en pålitelig bil alltid er konsekvent i ytelsen og ikke forårsaker mange problemer. Ford er ikke det mest pålitelige merket, men det gjør gode biler. Edge har en akseptabel pålitelighetsrangering på 3.5 av 5.0 fra RepairPal. Bilen kommer på 11. plass i sin kategori.

Sikkerhet

Sikkerhet har alltid vært helt topp i Ford-kjøretøy. The Edge har en sterk kropp, som kan tåle krasjer. Den har en sikkerhetsscore på 5 av 5 av NHTSA for sin gode ytelse i kollisjonstester. IIHS har også gitt bilen gode resultater. Annet enn det har bilen andre sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsputer, ABS, trekkraftkontroll, kjørefeltsassistanse og mer.

Avskrivningssats

Fords er kjent for å holde prisene selv etter mange år på grunn av deres pålitelighet og holdbarhet. The Edge holder også prisen ganske pent og avskriver nesten 51% etter å ha eier den i 5 år. Dette er ganske bra for biler selv etter 5 år.

Vedlikehold og reparasjon

Fords er ikke kjent for å være lite vedlikehold, og de koster mye mer enn konkurrentene. Edge har en litt høyere årlig vedlikeholdskostnad på $ 611. Dette skyldes hovedsakelig at delene er dyre for Ford. Kvaliteten på bilen er imidlertid fortsatt god,  og den har lavere enn gjennomsnittlige sjanser for å få noen store reparasjoner.

  Hva er de beste elbilene for sikkerhet og pålitelighet?

FAQ

Er Edge en fronthjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekk bil?

Ford Edge er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Edge?

Ford Edge er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en Ford Edge  og har den en turbo?    

Ford Edge har 250 hestekrefter og 275 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 2.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Ford Edge?

74,8 kubikkfot ( 2 118 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Ford Edge har 18 X 8 tommers aluminium forhjul og 18 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Hva er de vanligste problemene med Edge?

  • Defekte kollisjonsputer.
  • Feil bremseforsterker.
  • Klikke støy fra hjulområdet.
  • Opplyst dør Ajar Lys.
  • Drivstofftank defekt.
  • Klimaanlegg (A/C) Overoppheting.
  • Feil i frontruten.
  • Overføringsfeil.

Er en Ford Edge en god SUV?

Highs Komfortabel kjørekvalitet, romslig hytte, sjenerøse standardteknologiske funksjoner. Lows Gamle interiørdesign og plastikkmaterialer får ikke Edge til å føles like moderne eller frisk som noen av sine viktigste konkurrenter. Verdict The Edge er en romslig SUV med ønskelige funksjoner som holder den i spillet. Imidlertid tilbyr andre to-rad SUVer mer raffinert interiør.

Har Ford Edge motorproblemer?

Noen modeller med høyere kjørelengde kan oppleve samme girkasse eller motorproblemer som alle andre biler. The Edge bør vare langt utover 150,000 miles uten noen store mekaniske problemer som kan forlate deg strandet.

Hvilket år er Ford Edge den mest pålitelige?

2014-versjonen er et bestselgende modellår. Både kjøpere og kritikere er enige om at 2014 Ford Edge er en godt avrundet SUV. Det har færre problemer enn andre modeller. JD Power tildelte den 83/100 poeng i sin omfattende evaluering.

  Audi S8 Pålitelighet

Har Ford Edge elektriske problemer?

Tilbakevendende elektriske problemer er et stort problem med Edge. Den vanligste edge elektriske feilen, som oppstår etter 67,000 miles, koster $ 300 å reparere. Kundeklager på carcomplaints.com viser at både de beste og nest verste feilene i Ford Edge er innenfor den elektriske kategorien.

Har Ford Edge overføringsproblemer?

Selv om det ikke er mange klager på Ford Edges overføring, har de en tendens til å være mer alvorlige for eiere. Totalt 20 Ford Edge-eiere opplevde overføringsfeil med 2008-modeller med en gjennomsnittlig kjørelengde på rundt 80 000 miles.

Hva kan Ford Edge sammenlignes med?

Den 2018 Nissan Murano er den direkte konkurrenten til Edge. Det skiller seg ut blant et felt av crossovers. Muranos 3,5-liters V6-motor produserer 260 hestekrefter og 240 lbft dreiemoment til forhjulene. Alle fire hjulene er tilgjengelige med firehjulsdrift.

Er det problemer med 2020 Ford Edge?

2020 Edge har overføringsproblemer som ingen vil innrømme. Hovedproblemet er mellom 0-35 mph. Det nøler mellom gir, jerking og stamming. Det er spesielt følsomt for langsomme, brede svinger.

Er Ford Edge god i snø?

Ford Edge er en liten SUV som tåler snø og vinterkjøring. Firehjulsdrift (AWD) er tilgjengelig, noe som gjør det mulig å kjøre på snø og is. Kjøretøyet har også flere sikkerhetsfunksjoner som ABS, stabilitetskontroll og andre funksjoner som reduserer risikoen for vinterkjøring.

Vil det være en 2022 Ford Edge?

Ja, Edge vil fortsette inn i fremtiden. Det var over 1 million salg av Edge i 2017 alene. Dette betyr at Edge sannsynligvis vil forbli populær i mange år fremover. Og det inkluderer 2022.

Hvilken er bedre kant eller utforsker?

Explorer er lengre med tre rader med seter. The Edge har to bakre passasjerer plass, men Explorer kan holde tre. 2022 Ford Edge er en morsom bil å kjøre, med et mindre fotavtrykk som gjør det til et attraktivt valg for de som ikke trenger tredje rad.

  Er Volvo mer pålitelig enn Tesla?

Hvilken er større Kia Sorento eller Ford Edge?

2020 Ford Edge er nesten identisk i lengde til 2020 Kia Sorento, som måler 189 tommer til Edge 188.8 tommer. Ford er lengre og bredere enn Kia, og måler henholdsvis 68,3″ og 74,9″. Årsaken er at Sorento har syv seter og Edge har fem.

Hvilken er større Ford Edge eller Toyota Highlander?

Ford Edge måler omtrent samme bredde som en Toyota Highlander. The Edge er litt mindre enn Toyota Highlander som kan gjøre det lettere for deg å parkere. The Edge er litt lengre enn Toyota Highlander når det gjelder svingradius, noe som gjør det litt vanskeligere å manøvrere inn i trange steder.

Er det en rask bil?

Hestekrefter er vurdert til 335. Det er tilstrekkelig til å flytte SUV 0-60 mph i 5.7 sekunder.

Regnes det som en mellomstor SUV?

Den mellomstore SUVer 2022 Ford Explorer &2022 Ford Edge har en rekke motorer. Explorer har imidlertid tre rader sammenlignet med Edge’s 2.

Hvor lenge varer en Ford Edge?

Ford Edge kan vare mer enn 200 000 miles hvis den er godt vedlikeholdt. Selv om kjøretøyet har noen mindre feil, er konstruksjonen sterk nok til å gi anstendig holdbarhet. Edge kan vare i over 15 år hvis den vedlikeholdes og repareres riktig.

Har den Android Auto?

En enorm 12,0-tommers berøringsskjerm er en ny standardfunksjon på 2021 Ford Edge. Denne skjermen har Fords nyeste Sync 4 infotainment-system og trådløse Apple CarPlay / Android Auto-funksjoner.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter