Ford C-Max pålitelighet

C Max er en hatchback laget av Ford, som ble avviklet i 2018. Bilen var Fords første eneste hybridbilers utvalg. Hybridsystemet er flott, med mange andre funksjoner, og det kommer til en veldig billig pris. C Max hadde også en hybridversjon av plugin-modulen.

Oversikt

C Max kom i mange trimnivåer med et stort utvalg av motortyper. Hybridmodellen har to trimnivåer, og batteripakken som brukes i Hybrid-modellen er et 1,4 kWh litium-ion-batteri. PHEV-modellen kom med et større batteri og en elektrisk rekkevidde på 20 miles.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte et stort fokus av kundene før de kjøper et budsjettkjøretøy som C Max. det er fordi folk ikke vil bruke mye penger på vedlikehold av en bil. C Max er fortsatt et ganske pålitelig alternativ i prisklassen, og den har en pålitelighetsrangering på 4.0 av 5.0 fra RepairPal. Drivstoffgjennomsnittet er imidlertid ikke så bra som mange andre alternativer.

Sikkerhet

Sikkerhetsfaktoren i Fords har alltid vært stor. C Max har en solid kropp for å tåle kollisjoner. Den har 5 stjerner vurdering i sine krasjtester av Euro NCAP. Sikkerhetsfunksjonene er også gode, og den har standard 6 kollisjonsputer, og overvåking av dekktrykk, med tilgjengelige funksjoner for kjørefeltsassistanse, aktiv bybremsing, etc.

Avskrivningssats

Fords, generelt, mister ikke verdien raskt, og de kan lett selges i markedet. En brukt C Max koster rundt $ 17,000 XNUMX, og den vil avskrive ytterligere rundt 40% etter 5 år. Dette er akseptabelt for en utgått bil.

  Chevrolet Camaro ZL1 Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Det beste med C Max er den lave vedlikeholdskostnaden. Bilen kostet rundt $ 275 i gjennomsnitt årlig. Dette inkluderer alt vedlikehold og service. Delene er også lett tilgjengelige i markedet.

FAQ

Er Ford C-Max en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Ford C-Max er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Ford C-Max?

Ford C-Max er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en Ford C-Max  og har den en turbo?    

Ford C-Max har 141 hestekrefter og 129 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass / elektrisk I-4 med en forskyvning på 2,0 l Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvor mye bakkeklaring har Ford C-Max?

13,97 cm (5,5 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Ford C-Max har 17 X 7 tommers aluminium forhjul og 17 X 7 tommers aluminium bakhjul.

Har Ford C-Max et ekstra dekk?

Nei, Ford C-Max har ikke reservedekk.

Er Ford C-Max en plugin-modul?

Fords første plug-in hybrid produksjonsbil, C-MAX Energi, er en del av sin første dedikerte hybridlinje. C-MAX Energi er et kjøretøy som kan drives med stil og kraft.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter