Ford C-Max pålitelighet

C Max er en hatchback laget av Ford, som ble avviklet i 2018. Bilen var Fords første eneste hybridbilers utvalg. Hybridsystemet er flott, med mange andre funksjoner, og det kommer til en veldig billig pris. C Max hadde også en hybridversjon av plugin-modulen.

Oversikt

C Max kom i mange trimnivåer med et stort utvalg av motortyper. Hybridmodellen har to trimnivåer, og batteripakken som brukes i Hybrid-modellen er et 1,4 kWh litium-ion-batteri. PHEV-modellen kom med et større batteri og en elektrisk rekkevidde på 20 miles.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte et stort fokus av kundene før de kjøper et budsjettkjøretøy som C Max. det er fordi folk ikke vil bruke mye penger på vedlikehold av en bil. C Max er fortsatt et ganske pålitelig alternativ i prisklassen, og den har en pålitelighetsrangering på 4.0 av 5.0 fra RepairPal. Drivstoffgjennomsnittet er imidlertid ikke så bra som mange andre alternativer.

Sikkerhet

Sikkerhetsfaktoren i Fords har alltid vært stor. C Max har en solid kropp for å tåle kollisjoner. Den har 5 stjerner vurdering i sine krasjtester av Euro NCAP. Sikkerhetsfunksjonene er også gode, og den har standard 6 kollisjonsputer, og overvåking av dekktrykk, med tilgjengelige funksjoner for kjørefeltsassistanse, aktiv bybremsing, etc.

Avskrivningssats

Fords, generelt, mister ikke verdien raskt, og de kan lett selges i markedet. En brukt C Max koster rundt $ 17,000 XNUMX, og den vil avskrive ytterligere rundt 40% etter 5 år. Dette er akseptabelt for en utgått bil.

  Er biler med turbo pålitelige?

Vedlikehold og reparasjon

Det beste med C Max er den lave vedlikeholdskostnaden. Bilen kostet rundt $ 275 i gjennomsnitt årlig. Dette inkluderer alt vedlikehold og service. Delene er også lett tilgjengelige i markedet.

FAQ

Er Ford C-Max en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Ford C-Max er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Ford C-Max?

Ford C-Max er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en Ford C-Max  og har den en turbo?    

Ford C-Max har 141 hestekrefter og 129 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass / elektrisk I-4 med en forskyvning på 2,0 l Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvor mye bakkeklaring har Ford C-Max?

13,97 cm (5,5 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Ford C-Max har 17 X 7 tommers aluminium forhjul og 17 X 7 tommers aluminium bakhjul.

Har Ford C-Max et ekstra dekk?

Nei, Ford C-Max har ikke reservedekk.

Er Ford C-Max en plugin-modul?

Fords første plug-in hybrid produksjonsbil, C-MAX Energi, er en del av sin første dedikerte hybridlinje. C-MAX Energi er et kjøretøy som kan drives med stil og kraft.

James May

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter