Ford Taurus X Pålitelighet

Ford har vært en av de største bilprodusentene i USA, og de er kjent for sine budsjettbiler. Taurus X ble introdusert etter relanseringen av Ford Taurus i 2008. Taurus X er også kjent som Ford Freestyle, og den var bare tilgjengelig fra 2008 til 2009.

Oversikt

Taurus X er en SUV i full størrelse med en tredje sittende rad. Bilen har en kraftig 3.5 L Duratec V6-motor som er en 203 hestekrefter motor med en 6-speed automatisk kraftoverføring system. Bilen er perfekt for å bære mer enn 5 passasjerer eller mye bagasje.

Pålitelighet

Pålitelighet er en stor faktor, og det er svært viktig å vite påliteligheten og holdbarheten til en bil. Ford er ikke det mest pålitelige merket, men det har noen flotte biler under paraplyen. Fords pålitelighetsvurdering er 3,5 av 5,0, og den rangerer 21 av 32 bilmerker. Taurus X er imidlertid ganske pålitelig, og den har en pålitelighetspoengsum på 4.0 av 5.0.

Sikkerhet

Sikkerhet er en svært viktig faktor for å bedømme påliteligheten til en bil. Ford har vært veldig god fra et sikkerhetsperspektiv, og bilene deres blir regelmessig krasjtestet. Taurus X har også blitt krasjtestet av IIHS, og den har fått en «God» vurdering av dem. Bilen har også mange andre sikkerhetsalternativer som elektronisk stabilitet, trekkraft kontroll, kollisjonsputer, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er også veldig viktig fordi folk ikke vil kjøpe en bil som ikke vil selge til en god pris. Ford-biler fungerer vanligvis bra i å holde sine verdier. Taurus X har vært en gammel bil, men det er fortsatt ganske rimelig å selge.

  Er Ford Kuga plug-in hybrid en god bil

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholds- og reparasjonskostnadene har vært mer i Ford-biler enn i andre. Den gjennomsnittlige vedlikeholdskostnaden for Ford-biler er rundt $ 775. Taurus X har imidlertid en vedlikeholdskostnad på rundt $ 500. Det kan koste mer enn det, avhengig av bilens tilstand.

FAQ

Er Ford Taurus X en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Ford Taurus X er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Ford Taurus X?

Ford Taurus X er en bil med 6 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: 4WD Sports Utility Vehicle

Hva er hestekreftene i en Ford Taurus X  og har den en turbo?    

Ford Taurus X har 263 hestekrefter og 249 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass V6 med en forskyvning på 3,5 L / Drivstoffsystemet er: SMPI.

Hvilken type hjul har den?

Ford Taurus X har 18 x -TBD- tommers aluminium forhjul og 18 x -TBD-tommers aluminium bakhjul.

Lager Ford fortsatt Taurus X?

Ford bestemte seg for å lage Flex, i stedet for Taurus X.

Er Ford Taurus X en SUV?

Ford Taurus X, en crossover SUV vogn SUV, ble bare produsert i to år. Ford Taurus X var en kompetent crossover som tilbød tre rader med sitteplasser, god lasteplass, mange alternativer og en utmerket sikkerhetsvurdering. Det hadde også et kraftig, om litt raust, kraftverk.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter