Honda Passport pålitelighet

Honda er et kjent merke for sin pålitelighet og overkommelige pris. Passet er en mellomstor crossover SUV, som er mindre enn CR-V og Pilot, men større enn HR-V og andre subcompact SUVer. Den siste generasjonen Passport ble designet og produsert i USA.

Oversikt

Interiøret i Hondas er alltid hyggelig å sitte i. Passet er også til stede i et AWD-system, noe som ytterligere bidrar til den glatte kjøreopplevelsen.  Passport har en 3,5 L V6-motor, noe som er flott med sin ytelse.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte en viktig faktor før du kjøper en bil. Å kjøpe en Honda er alltid et trygt og testet alternativ på grunn av sin ekstremt gode pålitelighetshistorikk. Honda regnes som det mest pålitelige bilmerket i verden. Passport er enda en pålitelig oppføring av Honda, og 2021-modellen har en pålitelighetspoengsum på 80 av 100 av J.D Power.

Sikkerhet

I dag er sikkerheten høyt prioritert, og Hondas er ganske trygge for familier å reise. CR-V har blitt krasjtestet av både IIHS og NHTSA, og den har fått perfekte score fra begge disse. Bilen har også mange standard sikkerhetsfunksjoner som kjørefelt avreise advarsel, automatiske nødbremser, kollisjon advarsel, etc.

Avskrivningssats

Folk bryr seg også om avskrivningsraten på bilene sine. Hondas holder vanligvis verdien på grunn av sine ekstremt holdbare kvalitetsdeler og bygger kvalitet. Honda har en gjennomsnittlig avskrivningsrate på 40% etter 5 år. Passet avskriver rundt 41% etter 5 år, noe som er flott. 

  Er Jaguar SUVer pålitelige?

Vedlikehold og reparasjon

En av de største fordelene med å eie en Honda er den lave vedlikeholdskostnaden og enkle å reparere biler. I gjennomsnitt koster Honda-biler rundt $ 428, noe som er lavere enn mange andre konkurrenter.  Videre har CR-V en gjennomsnittlig vedlikeholds- og reparasjonskostnad på $ 371, som er enda lavere enn Hondas gjennomsnittlige vedlikeholdskostnad.

FAQ

Er Honda Passport en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekk bil?

Honda Passport er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Honda Passport?

Honda Passport er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 2WD

Hva er hestekreftene i et Honda Passport, og har det en turbo?

Honda Passport har 280 hestekrefter og 262 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri V-6 med en forskyvning på 3,5 l Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Honda Passport har 20 X 8 tommers aluminium forhjul og 20 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Hvilke problemer har Honda Passport?

  • Mislykkede O-ringer kan forårsake akkumulatordeksellekkasje på automatiske girkasser
  • Kontroller motorlyset og uberegnelig drivstoffmålerdrift.
  • Ødelagt lukeknapp fører til at bakluken ikke åpnes
  • Lakkoppbygging i motoren kan forårsake tikkende støy.
  • Vibrasjon ved motorveihastighet på grunn av ulike problemer

Hvor lenge varer Honda Passports?

Passet kan enkelt reise over 200 000 miles, akkurat som sine stabile kamerater og forgjengere.

Er Honda Passport verdt å kjøpe?

Med sitt store interiør, standard sikkerhetsutstyr og kraftige standardalternativ, er 2020 Honda Passport en ideell SUV for mange forbrukere. Sport trim er ikke verdt kostnaden, men de tre andre alternativene er definitivt verdt en nærmere inspeksjon.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter