Honda Jazz Pålitelighet

Honda er kjent over hele verden for sine pålitelige og rimelige biler med ekstremt flotte funksjoner. Jazz er en hybrid subcompact bil som er flott for familiebruk. Den har et veldig lavt drivstoffgjennomsnitt, noe som gjør det veldig drivstoffeffektivt for bybruk.

Oversikt

Fjerde generasjon Honda Jazz ble introdusert i 2020, men det ble ikke introdusert i USA. Den amerikanske modellen ble avviklet, men det er fortsatt en flott bil å kjøpe ved å se på funksjonene og holdbarheten. Den har en 1,5 L motor, som gir et veldig godt drivstoffgjennomsnitt.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte en viktig faktor før du kjøper en bil. Å kjøpe en Honda er alltid et trygt og testet alternativ på grunn av sin ekstremt gode pålitelighetshistorikk. Honda regnes som det mest pålitelige bilmerket i verden. Jazz har en usedvanlig stor pålitelighetspoengsum på 86, der 57 er den gjennomsnittlige pålitelighetspoengsummen.

Sikkerhet

I dag er sikkerheten høyt prioritert, og Hondas er ganske trygge for familier å reise. Jazzen har blitt krasjtestet av både NHTSA og IIHS, og den har fått perfekte resultater fra dem begge. Bilen har også mange standard sikkerhetsfunksjoner som kjørefeltsassistent, kollisjonsputer, adaptiv cruisekontroll, etc.

Avskrivningssats

Folk bryr seg også om avskrivningsraten på bilene sine. Hondas holder vanligvis verdien på grunn av sine ekstremt holdbare kvalitetsdeler og bygger kvalitet. Honda har en gjennomsnittlig avskrivningsrate på 40% etter 5 år. Jazzen er en flott bil, men den er ikke den beste når det gjelder avskrivningsrate, og den svekker seg rundt 54% etter 5 år.

Vedlikehold og reparasjon

En av de største fordelene med å eie en Honda er den lave vedlikeholdskostnaden og enkle reparasjonsbiler. I gjennomsnitt koster Honda-biler rundt $ 428, noe som er lavere enn mange andre konkurrenter.  Videre har Jazz en gjennomsnittlig vedlikeholds- og reparasjonskostnad på $ 390 årlig.

  Jaguar mot Mercedes: Pålitelighet

FAQ

Er Honda Jazz en fronthjulsdrift, bakhjulsdrift eller allhjulsdrevet bil?

Honda Jazz er en forhjulsdrevet bil.    

Hvor mange seter er det i Honda Jazz?

Honda Jazz er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Små stasjonsvogner

Hva er hestekreftene i en Honda Jazz og har den en turbo?

Honda Jazz har 128 hestekrefter og 113 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri I-4 med en forskyvning på 1,5 l Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.    

Hvor mye bakkeklaring har Honda Jazz?

11,18 cm (4,4 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Honda Jazz har 15 X 5,5 tommers stål forhjul og 15 x 5,5 tommers stål bakhjul.

Hvor lenge skal en Honda Jazz vare?

Honda Jazz kan vare mellom 200 og 300,000 miles hvis den opprettholdes riktig. Den gjennomsnittlige Honda Jazz-modellen har en forventet levetid på mellom 13 og 20 år. Vedlikehold av Honda Jazz vil forhindre at små problemer blir mer betydelige problemer.

Hvilke problemer har Honda Jazzs?

  • Feil på tenningsspole.
  • Ubehagelige seter.
  • Feil ved start.
  • Sprukket inngangsdør armlen.
  • Klar jakke som slites av.
  • Motorfeil.
  • Servostyringsfeil.

Har Honda Jazz overføringsproblemer?

Din Jazzs opptreden kan påvirkes av et lite overføringsproblem. Dette er fordi overføringen konverterer strøm til hastighet. Dette er et vanlig problem i biler.

Er Honda Jazzs gode i snøen?

Snø og vinter er fine forhold for Honda Jazz, spesielt når den er utstyrt med snødekk.  Jazzen er imidlertid begrenset i sin evne til å navigere vinterforhold på grunn av sin lille størrelse og lavmotors hestekrefter.

Er Honda Jazz seter komfortable?

Setene er så komfortable at det gir deg følelsen av å være vugget. Jeg ble også overrasket over hvor godt de følte seg.

  Honda Civic Type R Pålitelighet

Er Honda Jazz en god bil?

Ja! Det er en av favorittbilene mine. Jeg elsker å kjøre den. Consumer Reports ga 2019 Honda Jazz en pålitelighetsscore på 5/5, noe som er ganske imponerende for et kompakt kjøretøy. Den har et romslig interiør med utmerket plass, god drivstofføkonomi, god håndtering og gode sikkerhetsresultater.

Er Honda Jazz en hatchback?

Honda Jazz er en forhjulsdrevet hatchback som har plass til opptil fem personer. Den 1,5-liters firesylindrede motoren, som produserer 130 hestekrefter, er parret med enten en seks-trinns manuell girkasse eller en kontinuerlig variabel automatgirkasse. Kia Soul og Toyota Yaris er konkurrentene.

Hva slags kjøretøy er en Honda Jazz?

Den 2020 Honda Jazz er en kompakt hatchback som er tilgjengelig i fire trims: LX, Sport og EX. Den har også en valgfri EX-L trim. LX- og Sport-modellene leveres som standard med en seks-trinns manuell girkasse, mens en valgfri kontinuerlig variabel automatgirkasse kan velges.

Har Honda Jazz skinnseter?

Honda Jazz fem-seters leveres standard med klut møbeltrekk. Du kan velge mellom lærbelegg, oppvarmede forseter eller en skinnpakket rattsøyle.

Er skinnseter en god idé?

Hvis du er villig til å ta på deg de ekstra kostnadene og ta vare på skinnbilsetene dine, er de et godt valg. Hvis du ønsker et mer luksuriøst utseende, er de et godt valg.

Hvor mye plass er det på baksiden av en Honda Jazz?

Jazz tilbyr 16.6 kuber med lagring, mer enn de fleste subcompact biler. Det maksimale lastevolumet er 52,7 kubikkfot når den andre raden er brettet ned. Du kan brette baksetet eller lene det tilbake ved hjelp av standard Magic Seat fra Jazz.

  Lexus RC Pålitelighet

Hvilken olje tar en Honda Jazz?

Mobil1 – High Mileage 5W-20 Full syntetisk motorolje, 5 liter (del nr. 120768) Produktegenskaper: Mobil 1 Highmileage full syntetisk motorolje 5W-20 er designet for motorer som har mer enn 75 000 miles. Den kan brukes opptil 10 000 miles mellom oljeskift.

Får Honda Jazz god gass kjørelengde?

Utmerket drivstofføkonomi: Den 2020 Honda Jazz er på sitt mest drivstoff-effektive med en EPA-estimert 33 mpg i byen og 40 mpg på motorveien * når utstyrt med LX trim nivå og CVT overføring.

Har Honda Jazz autonom nødbremsing?

Aktive sikkerhetsfunksjoner: EX-modeller og nyere leveres som standard med avanserte sikkerhetsfunksjoner som adaptiv cruisekontroll, kontroll av aktive baner og automatisk nødbrems. Disse funksjonene er tilgjengelige for 1000 på LX- og Sport-modeller.

Kan jeg jazze større hjul til bilen min?

Det er trygt å jazze et dekk som er opptil 20 millimeter større enn lagerkanten. Bredden på felgen vil påvirke dekkets faktiske bredde. For hver tomme (12,5 millimeter) som legges til felgbredden, vil dekket ekspandere med 5 millimeter.

Har Honda Jazz Android Auto?

Honda Jazz støtter Android Auto, som lar deg få tilgang til Android-apper som YouTube Music, Google Maps, Waze og Spotify fra bilens infotainmentskjerm. Med Google-assistenten kan du ringe, sende meldinger og bruke talekommandoer til navigasjon.

Har Honda Jazz Apple CarPlay?

Honda Jazz er blant mange Honda-kjøretøy som har Apple CarPlay. Kompatible tredjepartsapper støttes også. Apple CarPlay, kompatibel med iOS 7.1 og iPhone 5 eller tidligere. Trenger du  mer informasjon?

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter