Honda Ridgeline Pålitelighet

Historisk har Honda Motor Company vært best kjent som en bilprodusent. Gjennom årene har Honda vist seg som et pålitelig og pålitelig merke. Honda Ridgeline skiller seg ut blant kompakte pickuper. Sammenlignet med sine jevnaldrende er kabinmaterialene overlegne, turen er mer behagelig, og baksetene er romsligere.

Oversikt

Ridgeline er Hondas eneste pickup for tiden. Det er selskapets motpart til Acty mini-lastebil. Med Honda Ridgelines nyeste generasjon får du en kraftig og effektiv 3,5 L V6-motor. Det er ingen tvil om at Honda lager holdbare biler og motorer. Som et resultat er 3.5L V6 også veldig pålitelig. Ridgelines 2017-modell er den andre og nyeste generasjonen av deres kraftige pickup.

Pålitelighet

Nesten 15 år har gått siden Ridgeline ble introdusert. Med en 4 av 5 pålitelighetsvurdering er Honda Ridgeline unektelig en av de mest pålitelige lastebilene som er tilgjengelige i dag. Ridgeline rangerer først i den lille pickup-kategorien. Den fikk en gjennomsnittlig pålitelighetspoengsum på 78 av 100 fra J.D Power.

Videresalgsverdi

Honda Ridgeline svekker 54% etter fem år, noe som resulterer i en femårig videresalgsverdi på $ 19,479 etter fem år. Imidlertid, hvis du er interessert i Honda Ridgelines funksjoner, kan det å kjøpe en brukt lastebil også være et pålitelig og levedyktig alternativ.

Sikkerhet

Chevrolet er ganske kjent for sin pålitelighet og sikkerhetsfunksjoner. Med Ridgeline er det ikke noe unntak. Lastebilen regnes som det beste alternativet når det gjelder sikkerhet. National Highway Traffic Safety Administration tjenestemenn ga Ridgeline en femstjerners sikkerhetsvurdering, og Insurance Institute for Highway Safety kalte kjøretøyet et topp sikkerhetsvalg. Lastebilen har også førerassisterte funksjoner som Vehicle Stability Assist, Driver & Passenger kollisjonsputer, sidekollisjonsputer, et blokkeringsfrie bremsesystem og elektronisk bremsedistribusjon.

  BMW X2 Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Honda Ridgeline er kostnadseffektiv sammenlignet med andre kjøretøys årlige vedlikeholds- og reparasjonskostnader. En gjennomsnittlig Ridgeline koster bare rundt $ 502 per år for vedlikehold, noe som er relativt lavt sammenlignet med kostnaden for et gjennomsnittlig kjøretøy, som er $ 650. Dette gjør det rimelig for eiere å vedlikeholde.

FAQ

Hvor mange seter er det i Honda Ridgeline?

Honda Ridgeline er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: All wheel drive

Hva er hestekreftene i en Honda Ridgeline og har den en turbo?

Honda Ridgeline har 280 hestekrefter og 262 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri V-6 med en forskyvning på 3,5 l Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Honda Ridgeline har 18 X 7.5 tommers aluminium forhjul og 18 X 7.5 tommers aluminium bakhjul.

Har Honda ridgelines problemer?

Ridgeline er en pålitelig lastebil. Overføringsproblemer, drivstoffsystemproblemer og problemer med bremser eller strømutstyr er de hyppigste problemene i brukte Honda Ridgeline-lastebiler i 2018. Du bør unngå 2017 og 2018 Honda Ridgeline modeller.

Er Honda Ridgeline lastebiler gode?

Honda Ridgeline er en flott kompakt lastebil. Ridgeline er bygget på en unibody plattform og rides og kjører mer som en SUV i stedet for en tung, body-on-frame pickup. Interiøret har rikelig med bakseteplass, utmerket byggekvalitet og et solid utvalg av infotainment / driverassistansefunksjoner.

Hvor mange miles kan en Honda Ridgeline vare?

Honda Ridgeline er rangert først i kategorien lastebiler som mest sannsynlig vil vare i minst 200,000 MILES. Bare 3% av Honda Ridgeline-modellene eldre enn 200,000 miles har blitt erstattet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter