Honda Insight pålitelighet

Honda er et verdensberømt merke for sin pålitelighet og overkommelige priser på biler. Insight er en executive 4-dørs bil, som er en hybrid elbil fra Honda. Bilen er også flott å se på og ekstremt tilfredsstillende å kjøre. Prisen på bilen er også attraktiv for funksjonene Honda gir.

Oversikt

Interiøret i Hondas er alltid hyggelig å sitte i. Den nyeste 2022-modellen er den tredje generasjonen av Insight. Bilen har en 1,5 L Atkinson sykkelmotor, som er en kombinasjon av elektriske og hybride biler med sin 96 kW elektriske motor og et 1,2 kWh litium-ion-batteri.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte en viktig faktor før du kjøper en bil. Å kjøpe en Honda er alltid et trygt og testet alternativ på grunn av sin ekstremt gode pålitelighetshistorikk. Honda regnes som det mest pålitelige bilmerket i verden. Insight er også pålitelig, og 2022-modellen har en over gjennomsnittet pålitelighetspoengsum på 78 av 100 av J.D Power.

Sikkerhet

I dag er sikkerheten høyt prioritert, og Hondas er ganske trygge for familier å reise. Insight har blitt krasjtestet av både NHTSA og IIHS, og den har fått perfekte resultater fra dem begge. Bilen har også mange standard sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsvarsel, nødbremsesystem, adaptiv cruisekontroll, etc.

Avskrivningssats

Folk bryr seg også om avskrivningsraten på bilene sine. Hondas holder vanligvis verdien på grunn av sine ekstremt holdbare kvalitetsdeler og bygger kvalitet. Honda har en gjennomsnittlig avskrivningsrate på 40% etter 5 år. Insight svekker seg rundt 29% etter 3 år, og 40% etter 5 år.

  BMW 4-serien Gran Coupe Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

En av de største fordelene med å eie en Honda er den lave vedlikeholdskostnaden og enkle å reparere biler. I gjennomsnitt koster Honda-biler rundt $ 428, noe som er lavere enn mange andre konkurrenter.  Videre har Avtalen en gjennomsnittlig vedlikeholds- og reparasjonskostnad på $ 392, som er enda lavere enn Hondas gjennomsnittlige vedlikeholdskostnad.

FAQ

Er Honda Insight en fronthjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekk bil?

Honda Insight er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Honda Insight?

Honda Insight er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore biler

Hva er hestekreftene i en Honda Insight og har den en turbo?

Honda Insight har 151 hestekrefter og 99 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass / elektrisk I-4 med en forskyvning på 1,5 l Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvor stor er bagasjerommet i Honda Insight?

15,1 kubikkfot ( 0,428 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Honda Insight har 16 X 7 tommers aluminium forhjul og 16 X 7 tommers aluminium bakhjul.

Er Honda Insight hybrid pålitelig?

Den 2022 Honda Insight har en forventet pålitelighet score (78) ut av 100. En Power-forventet pålitelighetspoengsum mellom 91-100 og 81-90 regnes som den beste, mens 70-80 og 70-80 regnes som henholdsvis gjennomsnittlige og rettferdige.

Hva er galt med Honda Insight?

Denso-merkede drivstoffpumper kunne ha fått løpehjulene sine utsatt for overdreven tørkemidler under produksjonen. De kan knekke, absorbere drivstoff og deretter slutte å sende drivstoff til motoren.

  Mercedes AMG SLC43 - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Hvor mange miles kan en Honda Insight vare?

Vi vil imidlertid si at Honda Insight skal kunne vare minst 150.000 til 200 000 miles ifølge Motors and Wheels.

Hvilken er bedre Prius eller Insight?

Selv om de deler lignende MPG-rangeringer, er Insight mer effektiv når det gjelder mpg i byen. Insight’s 55 MPG city fuel economy rating** er enda mer imponerende enn Prius, som har en fordel på 30 hestekrefter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter