Hummer H3 Pålitelighet

Tidlig på 2000-tallet var Hummer kjent for produksjon av lastebiler og SUV-er. Hummer H3 er en off-road mellomstor SUV som fortsatte fra 2005 til 2010. H3 var den minste modellen i oppstillingen, men klarte likevel å slå H2 i utseende, effektivitet og nesten alt. Eiere av Hummers mener det er en av de mest pålitelige kjøretøyene på markedet.

Oversikt

Hummer H3 har mange interessante funksjoner, og til tross for at den er avviklet, er det fortsatt et godt kjøp for folk som er opptatt av H3s utseende og stil. H3 leveres med en 3,7-liters LLR I5-motor med en 5-trinns manuell girkasse. De brukte for det meste Hummer H3 i det amerikanske militæret til å transportere verktøy og last, men det er ikke skuddsikkert. Den mellomstore SUV-en er et terrengkjøretøy, noe som gjorde det lettere å tilby verktøytjenester.

Pålitelighet

Når det gjelder pålitelighet, har H3 et rettferdig rykte. J.D. Power rangerte 2010-modellen til Hummer H3, en pålitelighetspoengsum på 3 av 5. Mens den eldre modellen også har gode pålitelighetsfunksjoner.

Hummer H3 er ikke perfekt, uansett hvor pålitelig det er. De defekte eller utslitte delene av denne SUV-en kan forårsake problemer etter hvert som bilen blir eldre. Ulike mennesker har rapportert forskjellige problemer angående overføring, lekkende ventiler, A / C og varmeproblemer. Imidlertid er ingen kjøretøy uten problemer. Så det avhenger av deg hvordan du opprettholder det.

  Ford Bronco Pålitelighet

Sikkerhet

Hummer kjøretøy var det perfekte alternativet for en terrengbil med stabil håndtering, og pålitelighet. Ulike sikkerhetsfunksjoner som stabilitetskontroll, blokkeringsfrie hjulskivebremser, trekkraftkontroll og overvåking av dekktrykk hjalp Hummer H3 i 2006 med å score en 5-stjerners sikkerhetsvurdering fra NHTSA.

Videresalg

H3 er fortsatt verdt å kjøpe. De avskriver som de fleste andre kjøretøy. Men de kan holde verdien fordi de ikke lenger produseres og er bygget for å være ekstremt holdbare med en kraftig motor og sikker stasjon.

Vedlikehold og reparasjon

Vanligvis avhenger reparasjons- og vedlikeholdskostnadene av kjøretøyets tilstand. Det samme er tilfellet med Hummer H3. For en gjennomsnittlig betinget H3 er imidlertid den årlige vedlikeholdskostnaden rundt $ 620, noe som også kan reduseres hvis du tar godt vare på tilstanden.

FAQ

Hvor mange plasser er det i Hummer H3?

Hummer H3 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: 4-hjulsdrift

Hva er hestekreftene i en Hummer H3 og har den en turbo?

Hummer H3 har 300 hestekrefter og 320 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass / etanol V8 med en forskyvning på 5.3L / Drivstoffsystemet er: Elektronisk drivstoffinnsprøytning.

Hvilken type hjul har den?

Hummer H3 har 16 x 7,5 tommers aluminium forhjul og 16 x 7,5 tommers aluminium bakhjul.

Hvor lenge varer en Hummer H3-motor?

Fordi Hummers er designet for hardt vær og ekstreme forhold, kan de vare lenge. En Hummer kan vanligvis vare mellom 300,000 og 500,000 miles hvis den er riktig vedlikeholdt. Mange mennesker har fått mer enn 300,000 miles fra sine H2s eller H3s og planlegger å fortsette å kjøre lastebilen til bensin er billig.

  Lexus GX pålitelighet

Hvilken Hummer er mest pålitelig?

Alpha H1 fra 2006 er den mest pålitelige Hummer. Kjøretøyet har alt du trenger, inkludert Duramax 6,6-liters Turbodiesel-motor, utmerket AC-oppvarming og forsterket fjæring.

Hva er vanlige problemer med Hummers?

  • Slitte ventilseter kan forårsake feil i motoren.
  • Kontroller motorlampen på grunn av problemer med gasskappe.
  • Redusert effekt og kontroller motorlyset.
  • Tjenesteoverføring hver 30.000 miles.
  • Feil på drivstoffnivåsensor.
  • Spyl bremsevæske hver 100.000 miles.
  • Spyl kjølesystem hver 60.000 miles.

Er Hummers verdt å kjøpe?

Hummerens robuste militære utseende og store størrelse gjør det til et flott kjøp for de som elsker amerikansk kultur. En Hummer vil få deg uansett hvor du trenger å gå, enten på fortauet eller på campingstiene.

Hvor dypt kan en Hummer H3 gå i vann?

60 cm (24 tommer dyp)

Hvilken er bedre H2 eller H3?

Begge kjøretøyene er sterke og kan håndtere terreng. H3 er imidlertid mer praktisk for de fleste sjåfører. H2 har noen ekstra standard luksusfunksjoner.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter