Mest pålitelige europeiske biler gjennom tidene

Når det gjelder pålitelige biler og biler som holder seg på veien i årevis og år, kan du virkelig ikke slå en europeisk bil. Mens biler laget i andre deler av verden kan være høyteknologiske og effektive, varer de ofte ikke så lenge som et europeisk-laget kjøretøy. Dette er grunnen til at folk som bor i Nord-Amerika og andre deler av verden bevisst velger et kjøretøy som er laget et sted i Europa. Disse bilene er veldig godt laget og bygget med vekt på lang levetid, slik at folk elsker dem og foretrekker dem fremfor andre biler og lastebiler.

Hvis du er nysgjerrig på europeiske biler som er de mest pålitelige i bilhistorien, er det dusinvis av dem som skiller seg ut blant resten. Følgende biler er faktisk noen av de mest pålitelige europeiske bilene gjennom tidene.

 1. Porsche 911 Carrera

Porsche-biler har et velfortjent rykte for både fart og god håndtering, men det er fortsatt folk som ikke skjønner hvor pålitelig og pålitelig denne bilen er. La oss ta en titt på ett eksempel: Porsche 911 Carrera er det eneste kjøretøyet som får en perfekt poengsum på 10 av 10 i pålitelighetsstudier utført av J.D. Powers &Associates. Og siden J.D. Powers &Associates har sitt eget fantastiske rykte, kan du stole på denne studien for å gi deg resultater som betyr noe.

En del av grunnen til at dette kjøretøyet er så pålitelig er funksjonene som inkluderer et styresystem som har en god følelse og som har kvalitet uten sidestykke, bremser som aldri svikter deg, og både en motor og overføring som gir den kraften og levetiden du forventer av Porsche-merket.

  Alfa Romeo 4C Pålitelighet

 2. Mercedes-Benz W124

I begynnelsen laget Mercedes-Benz kjøretøy som kunne gå 500 000 miles eller mer og oppleve bare mindre mekaniske problemer. W124 Mercedes ble produsert fra 1985 til 1995 og gir lignende pålitelighet. Når du tenker på at dette også er en veldig luksuriøs bil som tilbyr både pålitelighet og mange høyteknologiske funksjoner av høy klasse som kresne bilkjøpere elsker, vil du forstå hvorfor så mange mennesker elsker Mercedes-Benz-biler.

W124-bilene er utstyrt med en turboladet 3,0-liters inline-seks dieselmotor som har vist seg å være en av de tøffeste motorene Mercedes noensinne har laget. Og flere av disse kjøretøyene enn du tror er fortsatt på veien i dag. Selv om ikke alle av dem har 500 000 miles på seg, har mange 300 000 miles eller mer, noe som gjør dem veldig pålitelige kjøretøy faktisk.

 3. BMW 3-serien

Produsert fra 1981 til 1984, da mange kjøretøy var på toppen av påliteligheten, gjorde BMW 3-serien E30-modeller, og disse kjøretøyene regnes fortsatt som legendariske BMWs i dag. Bilene i E30 3-serien ble oppdatert versjoner av BMW E21, bare de hadde oppgradert styling og design og mye bedre fjæring. I løpet av denne tidsrammen ble 3-serien solgt som enten sedan og kupé, selv om flere kroppsstiler til slutt ble laget i senere år. I dag er mange av disse kjøretøyene fortsatt på veien, inkludert 1984-modellen, som var veldig pålitelig, men ikke veldig stilig og derfor ikke så populær som de andre modellene.

  Skal jeg rustsikre den nye bilen min?

Det er ikke overraskende at et kjøretøy laget av BMW ville være på en liste over de mest pålitelige bilene som noen gang er laget, og folk som eier BMWs er glade for at de kjøpte dem.

 4. Acura MDX

Mange mennesker kan bli overrasket over å finne en bil laget av Acura på denne listen, men siden selskapet gikk utover da de utviklet og designet MDX, vil det ikke være noen overraskelse for folk som kjøper en av disse bilene. I J.D. Power &Associates’ pålitelighetsstudie hadde Acura MDX en 8 av 10 vurdering, og i kategorien Sikkerhet ga det samme selskapet dette kjøretøyet en perfekt poengsum på 10. Og med både sikkerhet og pålitelighet til stede i MDX, er det sikkert å kjøpe et av disse kjøretøyene aldri skuffe.

Dette kjøretøyet var allerede en av Acuras bestselgende SUV-er, og nå har det blitt gjort enda bedre. Andre fordeler ved å kjøpe MDX inkluderer massevis av teknologisk avanserte funksjoner og et innovativt sikkerhetssystem, samt en veldig sjenerøs garanti som dekker 4 år / 50,000 miles, uten tvil en av de mest sjenerøse på markedet.

 5. Volkswagen bestått

Kvaliteten på tysk ingeniørkunst er demonstrert i dette fantastiske kjøretøyet. Passat har oppnådd en poengsum på 9 av 10 i pålitelighetsstudien fullført av J.D. Power &Associates, og menneskene som har kjørt dette kjøretøyet i årevis eller til og med tiår, kan bevitne sin fantastiske pålitelighet. De har laget Passat i lang tid nå, selv om de tok et år fri i 2011, så det er mange av disse kjøretøyene fortsatt på veien i dag.

  Hva er den raskeste familiebilen?

I tillegg til å være et veldig pålitelig kjøretøy, er Volkswagen Passat også kjent for sin sikkerhet, og tjener til og med IIHS Top Safety pick for mellomstore biler. Passat er også en veldig sporty bil som er mye moro å kjøre, noe som gjør det til et veldig populært kjøretøy for alle typer kunder. Videre er det faktum at det er så rimelig glasur på kaken, som de sier.

 6. Volvo 850

Å velge en Volvo er aldri en dårlig idé, og 850 som ble laget i 1993 er en av de mest pålitelige noensinne. Da de først ble designet, gikk Volvo for et mindre «boxy» utseende enn 240-tallet, og denne kom med en 5-sylindret tverrmontert motor og er tilgjengelig i enten en 4-dørs eller en 5-dørs type. I dag er mange av disse kjøretøyene fortsatt på veien og fungerer bra. Mens Volvo designer alle bilene sine til å vare nesten evig, har 850 bevist sin verdi ved fortsatt å gå sterkt så mange år senere, mye til eiernes glede. Et annet interessant notat om Volvo 850 er at det er det første kjøretøyet som Volvo laget med et forhjulsdesign.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter