Mercury Mountaineer – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mercury var en divisjon av Ford Motors, og det var et ganske pålitelig og holdbart bilfirma. Mountaineer er en mellomstor luksus SUV som er flott for flere passasjerer og lasterom. Selskapet har blitt nedlagt, men å kjøpe en gammel Mountaineer er et godt alternativ.

Oversikt

Mountaineer SUV ble først introdusert i 1996 og ble avviklet i sin tredje generasjon i 2010. Tredje generasjons SUV har to drivlinjealternativer som spenner fra en 4.0 L V6-motor til den høyeste 4.6 L V8-motoren. SUV har også en 6-speed automatisk kraftoverføring system.

Pålitelighet

Folk foretrekker biler som ikke er så dyre å vedlikeholde. Mercury var en pålitelig divisjon av Ford Motors og bilene er ganske solide å eie. Kvaliteten på delene er også god i disse bilene, noe som gjør at de varer veldig lenge. Mountaineer har vært ganske gammel i markedet, og det har vist seg å være en helt pålitelig SUV.

Sikkerhet

Sikkerhet er også en viktig faktor for å bestemme påliteligheten til en bil. Kvikksølvbiler har vært ganske trygge og tilfeldig deltatt i kollisjonstester. Mountaineer har blitt krasjtestet av IIHS, og det har bevist sin verdi. Bilen har også mange sikkerhetsfunksjoner som elektronisk stabilitetskontroll, trekkraftkontroll, ABS, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er også viktig for å bedømme påliteligheten til en bil fordi det er en stor fordel å vite at en bil har en god videresalgsverdi. Mercury har imidlertid vært ganske gammel nå, og alle bilene har mistet mye av verdien. Mountaineer har også mistet mye av sin verdi, og nå svekker den bare rundt 10% etter hvert femte år.

  Ti biler du ikke bør kjøpe nytt (kjøp dem brukt i stedet)

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold er den viktigste faktoren for å bedømme påliteligheten til en bil. Mercury-bilene er ikke mye komplekse biler, og mange mekanikere vet hvordan de skal jobbe med dem. Mountaineer har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på rundt $ 600 avhengig av kjørelengden.

FAQ

Er Mercury Mountaineer en forhjulsdrevet, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercury Mountaineer er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Mercury Mountaineer?

Mercury Mountaineer er en bil med 7 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: AWD Sport Utility Vehicles

Hva er hestekreftene i en Mercury Mountaineer og har den en turbo?    

Mercury Mountaineer har 210 hestekrefter og 254 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass V6 med en forskyvning på 4.0L / Drivstoffsystemet er: SEFI.

Hvor mye bakkeklaring har Mercury Mountaineer?

20,83 cm (8,2 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mercury Mountaineer har 17 x -TBD- tommers aluminiums forhjul og 17 x -TBD-tommers bakhjul i aluminium.

Hvor mange kilometer vil en Mercury Mountaineer vare?

Mercury Mountaineers ytelse påvirkes direkte av hvordan du behandler den. Hvis du tar proaktivt vare på fjellklatreren din, vil den kunne nå 200 000 eller flere miles.

Har Mercury Mountaineers overføringsproblemer?

Mercury Mountaineer overføring problemer som er mer vanlige inkluderer uvanlig harde skift og uberegnelig skiftende. Disse problemene kan ofte skyldes overdreven slitasje på clutcher, clutchtromler og foringer.

  Infiniti JX 35 Pålitelighet

Hva slags motor er det i en Mercury Mountaineer?

Mountaineer leveres med en av to motorer. Den 4.0-liters, 210-HP V-6 produserer 254 pounds av dreiemoment og genererer 210 hestekrefter. Fem-trinns automatisk er også tilgjengelig. Den nye seks-speed auto overføring, som er drevet av en 4.6-liters V-8, produserer 292 HP samt 300 lb-ft av dreiemoment.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter