Hva er de dyreste tyske bilene?

Tyske biler er kjent for sin høye kvalitet og luksus, for ikke å nevne deres høye prislapper. Faktisk, med mer enn en million innbyggere som jobber i bilindustrien, er det en av de mest betydningsfulle og lukrative næringene i hele landet.

Folk elsker å høre om dyre biler, spesielt de av oss som aldri vil kjøre en, og nedenfor er 10 av de dyreste tyske bilene fra mars 2021. (Alle priser er i amerikanske dollar.)

 Audi e-Tron Spyder ($ 2.7 millioner)

Denne slanke og slanke bilen debuterte i 2010 på Bilutstillingen i Paris. Den har en 290 BHP twin turbo TDI 3,0-liters V6 dieselmotor som kjører bakhjulene og to elektriske motorer som styrer forhjulene. Den har muligheten til å gå fra 0 til 62 MPH på bare 4,4 sekunder, og den har en toppfart på 155 MPH, noe som er ganske mye for en hybridbil med elektriske motorer.

Dette er en skarp utseende kjøretøy som vanligvis er avbildet i farger som sølv, men selskapet viste en på 2011 Las Vegas Consumer Electronics Show som var lyse rødt, og det var absolutt en iøynefallende.

 Volkswagen W12 ($ 3 millioner)

Også kalt Volkswagen Nardo, dette kjøretøyet kan få opp til 62 MPH på bare 3,5 sekunder og har en topphastighet på omtrent 222 MPH. Designet av Charlie Adair, volkswagen W12 var en av de raskeste sportsbil konsepter på planeten og veier 2,646 lbs, noe som gjør det lett sammenlignet med mange andre biler på veien. På Tokyo Motor Show i 2001 viste selskapet frem et av disse kjøretøyene i en lys oransje farge, noe som tiltrakk seg mye oppmerksomhet.

  Hva er den beste brukt luksusbilen?

 BMW Nazca C2 ($ 3 millioner)

Også kalt Italdesign Nazca C2, dette var en 1992 konsept sportsbil som har en toppfart på 193 MPH. Noen av de mange funksjonene inkluderer halvmåkevingedører, en full glassplate og en konstruksjon laget av karbonfiberforsterket polymer.

Det er egentlig en oppgradering av Nazca M12 fra 1991. Frontomrisset på kjøretøyet ser ut som en standard BMW, og den kan gå fra 0 til 62 MPH på bare 3,7 sekunder. Den veier også 2 425 pund, noe som betyr at den regnes som et lett kjøretøy.

 Audi Rosemeyer ($ 3 millioner)

Audi Rosemeyer var bare en konseptbil og derfor aldri bygget. Over hele Europa i år 2000 debuterte det i en rekke bilutstillinger. Den har en stor forskyvning, midtmontert W16-motor som skaper hele 700 HK, og et quattro permanent rammeverk med firehjulsdrift.

Bilen var i stand til å gå fra 0 til 62 MPH på bare 3,6 sekunder og hadde en toppfart på 217 MPH. Den hadde også en elegant design som gjorde den like attraktiv som den var funksjonell.

 Mercedes-Benz Konsept IAA ($ 4 millioner)

IAA ble produsert som konseptbil i 2015 og står for «Intelligent Aerodynamic Automobile». I september 2015 ble det introdusert på Frankfurt Motor Show, og det har grunnleggende linjer som får det til å se ut som en bil fra fremtiden.

Den går fra 0 til 62 MPH på 5,5 sekunder og har en toppfart på rundt 155 MPH. Den har også en 274 HK motor og veier 3,968 lbs. Men selvfølgelig er utseendet det mange sannsynligvis vil kjøpe det til fordi det er elegant, sporty utseende, og har slanke hjul.

  Hva er den dyreste luksusbilen?

 Porsche Mission E ($ 4 millioner)

Med mer enn 600 HK kan Porsche Mission E gå fra 0 til 62 MPH på 3,5 sekunder og 0 til 124 MPH på bare 12 sekunder. Med en toppfart på 155 MPH veier den også mer enn 4400 pund og er et elegant, aerodynamisk designet kjøretøy som garantert vil trekke oppmerksomhet uansett hvor du går. Liten og kompakt, det er et veldig sporty utseende kjøretøy som har en veldig futuristisk appell.

 Audi Le Mans Quattro ($ 5 millioner)

Le Mans Quattro ble introdusert på Bilutstillingen i Frankfurt i 2003, og har en toppfart på 214 MPH og kan gå fra 0 til 62 MPH på 3,6 sekunder. Frontlyktene og til og med dørene er unikt formet og ser elegante ut, og den har en vekt på 3,373 lbs.

Audi kom opp med to andre lignende biler før denne, Pikes Peak Quattro og Nuvolari Quattro, og Le Mans Quattro har enda slicker detaljer og en nesten eksotisk utseende. Dette var den tredje og endelige konseptbilen som ble tilbudt av Audi i 2003, og dens stil og teknologiske detaljer vil garantert også bli brukt i fremtidige modeller.

 Maybach Exelero ($ 8 millioner)

Exelero ble produsert i 2004 og tilbyr en 700 HK motor og en toppfart på 218 MPH. Den kan få opptil 62 MPH på 4,4 sekunder, og designet er hentet fra en av de tyske sportsbilene som var rundt på 1930-tallet.

Du kan fortelle så snart du ser på det hvor unikt det er, og de svarte og oransje fargene som brukes i bilen er like unike som designen. Denne fire-seters har også en twin turbo V12 motor som ble laget på forespørsel fra Fulda Dekk, som er den tyske divisjonen av Goodyear.

  Beste luksusbiler for høye personer

 Mercedes McLaren SLR 999 Red Gold Dream ($ 10 millioner)

I en vakker rødaktig gullfarge og en flott aerodynamisk design har denne bilen en toppfart på 211 MPH, noe som er veldig imponerende. Det kan også komme til 62 MPH i en tankevekkende tre sekunder, noe som også er imponerende.

Det er et veldig sporty utseende kjøretøy som er dekket med 25 lag rød maling og 11 pounds av gull som gir det en utrolig design, og det tok 35 menn, 30,000 arbeider timer, og mer enn $ 4.8 millioner å komme opp med dette ekstraordinære kjøretøyet. Ingen tvil om at alle som kjøper det vil bli imponert over det.

 Mercedes-Benz 300 SLR (W196S) ($ 43.5 millioner)

Denne bilen er ikke lenger i nærheten, men var rasende i 1955. Den hadde en toppfart på 186 MPH og var en to-seters sportsbilkjører som til og med vant årets World Sportscar Championship. Den kom til 62 MPH på bare 6,5 sekunder og var superlett på bare 1,984 lbs. I tillegg hadde den en BHP-vekt på 344 BHP per tonn. Dette var en fantastisk hvit sportsbil som sannsynligvis ville ha vært verdt enda mer penger i dag.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter