Hva er den beste brukt luksusbilen?

Luksusbiler er dyre. Men hvis du ikke har nok penger til å kjøpe en ny luksusbil, kan du fortsatt nøye deg med en høy kvalitet og eksepsjonell brukt luksusbil.

Det er utfordrende å velge ett luksusbilmerke / modell som det beste, da folk varierer i smak og preferanser. Totalt sett er Mercedes-Benz S-klasse den beste luksusbilen, men BMW, Audi og Lexus er ikke fjernt. Fortsett å lese for å finne ut den beste luksusbilen for dine behov og budsjett.  

Luksusbiler svekkes raskere enn andre biler på markedet. Dette er fordi de fleste luksusbiler er dyre å vedlikeholde etter hvert som de blir eldre. Så de fleste luksusbileiere blir kvitt dem etter at garantien går.

En luksusbil som koster $ 70,000 XNUMX når den er ny, kan koste rundt $ 20,000 XNUMX når den selges videre etter noen års bruk. Dette betyr at mange luksusbiler mister verdien i løpet av en svært kort periode. Så hvis du vil ha en brukt luksusbil, er det mange alternativer.

Den beste generelle brukt luksusbilen: Mercedes S-Klasse

Øverst på listen over de mest brukte luksusbilene er Mercedes S-klasse. Denne Mercedes-modellen tilbyr nesten alt en person kan ønske seg fra en luksusbil. Den har et alternativ for en diesel- eller gassmotor. Bilen leveres også med automatgir.

En ny Mercedes S-klasse kan starte på $ 95,000, men den samme brukte bilen kan gå for under $ 30,000. Avhengig av merke og modell, kan du til og med få en under $ 25,000 XNUMX. Denne bilen viser luksus i interiøret og eksteriøret. Det er stillegående, trygt, pålitelig og fungerer utmerket.

  Er en brukt Mercedes S-klasse et godt kjøp?

Den beste ytelsen brukt luksusbil: BMW 7-serien

BMW 7-serien er kanskje ikke bedre enn Mercedes-Benz S-klasse på mange måter, men den er fortsatt den best presterende luksusbilen på markedet. De nyeste modellene har slankere frontlykter og frontgitter som gjør at bilen ser enda mer elegant ut.

En ny BMW 7-serien kan koste deg over $ 86,000, men du kan finne en brukt BMW 7-serien under $ 25,000. Dette er litt av et røverkjøp sammenlignet med den opprinnelige prisen. For denne enestående prisen får du adaptive LED-frontlykter, stereo av høy kvalitet, en drevet bakluke og mye mer.

Den beste mellomtone brukt luksusbil: Audi A8 Saloon

Audi tilbyr alltid det beste fra begge verdener. Det er ikke så behagelig som Mercedes, men bedre enn BMW. På den annen side er det ikke den best presterende bilen, men bedre enn Mercedes. Audi A8 Saloon tilbyr komfort, pålitelighet og kraft.

Som konkurrentene er en brukt Audi ganske dyr å vedlikeholde, men kan fortsatt være verdt å investere i. En helt ny Audi A8 kan koste deg over $ 85,000, men den samme brukte bilen kan selge for under $ 30,000. Denne bilen er bare nest etter Mercedes-Benz S-klasse når det gjelder komfort.

Den mest pålitelige brukt luksusbil: 2014 Lexus RX 350

Toyotas luksusmodell, Lexus, er den mest pålitelige brukt luksusbilen på listen vår. Lexus RX 350-modellen er vakkert designet, komfortabel, praktisk og enkel å vedlikeholde. Den er også teknologisk avansert med mange sikkerhetsfunksjoner, for eksempel bremseassistanse, blindsonemonitor og kjørefeltsassistanse.

En ny Lexus RX 350 koster minst 44 000 dollar. Men etter noen års bruk kan du få den samme bilen for under $ 25,000 XNUMX. Vær oppmerksom på at prisfallet i Lexus RX 350 ikke er så høyt som i Audis, BMWs eller Mercedes, da det er lettere å vedlikeholde og mer pålitelig på lang sikt. 

  Beste året for brukt Porsche Boxster

Den sikreste brukt luksusbilen: Mercedes-Benz E-klasse

Sikkerhet er avgjørende, uavhengig av om du kjøper en ny eller brukt bil. Mercedes E-klasse er en av de sikreste bilene på markedet. I tillegg kan den skryte av et bredt spekter av luksuriøse funksjoner som et Bang &Olufsen lydsystem og aktivt multikontur førersete.

Selv om enhetene ikke er mange, kan du få en ny eldre modell Mercedes som 2014 Mercedes-Benz E-klasse for rundt $ 27,000. Den samme brukte bilen kan gå for så lite som $ 11,000 XNUMX på markedet. Til en slik pris er dette en god investering, da du fortsatt får en trygg, men komfortabel og luksuriøs Mercedes.

Den best brukte luksusbilen under $ 20,000: 2013 BMW X3

BMWs har en av de laveste videresalgsverdiene blant luksusbiler. BMW X3 er den best brukte luksusbilen under $ 20,000 XNUMX dollar. En splitter ny 2013 BMW X3 går for rundt $ 45, 000. Denne bilen priser høyt i sikkerhetsscore, og den har overlegen drivstoffeffektivitet.

Spørsmål og svar om kjøp av brukt luksusbil

Hva skal du se etter når du kjøper en brukt luksusbil?

Akkurat som å kjøpe en ny bil, må du vurdere sikkerheten, påliteligheten, komforten og ytelsen til bilen. Mercedes tilbyr mest komfort, mens BMWs er de beste bilene. Audi har kraften, mens Lexus er lettere å vedlikeholde. Videre må du sjekke tilstanden til bilen.

  Er det en dårlig idé å kjøpe en brukt Mercedes?

Spiller miles noen rolle når du kjøper en brukt luksusbil?

Ja, miles betyr noe. De fleste luksusbiler begynner å utvikle problemer etter 100.000 miles. Noen Mercedes-modeller begynner å utvikle problemer så tidlig som 50 000 miles. Audis er ganske dyre å vedlikeholde som de blir eldre, mens BMW deler er kostbare å erstatte.

Hva er det beste brukt-luksus bilmerket?

Det kommer an på hva du leter etter. Hvis du vil ha det beste totalt sett, er Mercedes på toppen. BMW er imidlertid den beste ytelsen, mens Audi bygger bro mellom Mercedes og BMW. Kjøretøyene varierer også, avhengig av modellen du kjøper.

Avsluttende tanker

Med så mange luksusbiler på markedet er det ikke lett å velge den best brukte luksusbilen. Men hvis du vet hva du vil ha i en bil, er det lettere å velge. Mercedes-Benz S-klasse er den beste totalt sett, mens BMW 7-serien er den best presterende brukte luksusbilen.

Alle kjøretøyene vi har valgt er enestående og verdt å investere i. De er kanskje ikke nye med den høye prislappen på seg, men de tilbyr fortsatt avanserte funksjoner og presterer ekstremt bra. Med bare noen få tusen dollar kan du få drømmebilen din.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter