Beste offroad luksus SUV i 2023

Beste offroad luksus SUV i 2023

I løpet av det siste tiåret eller så tar SUVer over markedet, noe som fikk de fleste bilprodusenter til å fokusere på å lage SUVer i stedet for coupes, sedans og cabrioleter. Noen foretrekker mindre SUVer, andre foretrekker større SUVer, men alle foretrekker luksusfunksjoner og sikkerhet. Dette er grunnen til at luksuriøse off-road SUVer er perfekte da de kombinerer de fleste fordelene i en enkelt pakke.

I denne artikkelen skal vi liste opp den beste offroad-luksus-SUV-en i 2023 og fortelle deg hvorfor du bør vurdere dem.  Vi vil sparke denne listen av med  den ikoniske Mercedes Benz G-klasse som ingen andre SUV i sin klasse kan røre den på en off-road sti og noen få kan når det gjelder luksus. Det andre alternativet  er nye Ranger Rover som er på nivå med G-klasse.

Lexus GX er ikke på langt nær så kapabel som Range Rover eller G-klasse, men den er like komfortabel, men mer pålitelig. Den nye Grand Cherokee undergraver disse SUVene med ganske mye, men tilbyr fortsatt mange luksuriøse fasiliteter og god off-roading dyktighet.  Til slutt skal vi også nevne den nye Land Rover Defender.

Defender er ikke like billig-følelse som originalen, men den beholder sine evner off-road. Dette er de beste off-road luksus-SUVene på markedet, og nå skal vi fortelle deg hvorfor.

Mercedes-Benz G-klasse

Vi har plassert G-klasse øverst på listen vår fordi den tilbyr tre låsedifferensialer, flotte motorer, topp parkeringsstatus og endeløse luksusfunksjoner. G-klasse er også uten tvil den mest ønskelige bilen på denne listen, da den bokstavelig talt er et statussymbol for de med ekstra penger i lommene.  Hvis du går for en toppmodell av typen AMG, kommer du også til å få en utrolig rask SUV.

  Er amerikanske eller japanske biler mer pålitelige?

Alt i alt er det egentlig ikke noe å mislike med den nye G-klassen, bortsett fra prisen som starter på $ 140.000 og går lett opp til $ 200.000 hvis du går for en velutstyrt toppmodell AMG GT 63. Imidlertid beholder disse SUV-ene verdien så godt at du sannsynligvis ikke mister mye verdi hvis du beholder den i noen år.

Range Rover

Den aller nyeste Range Roveren søker å utmerke seg i absolutt alle miljøer, da det er  en utrolig kapabel off-road SUV og en utrolig push aristokratisk vogn.  Range Rover har alltid vært selve symbolet på britisk luksus, men Range Rover er ikke redd for å  kjøre offroad, tvert imot, den nye Range Roveren er bygget for offroading.

Du kan gå for en rekke forskjellige motorer og til og med en lang akselavstand hvis du vil ha maksimal plass til baksetepassasjerer.  Den nye Range Rover starter på rundt $ 104,000, mens First Edition og Autobiography mid-range (mest populære) trims starter på rundt $ 157,000 og $ 164,000.

Lexus GX

Hvis du kjenner dine offroadere, har du sikkert hørt om den ikoniske Toyota Land Cruiser, en SUV som har eksistert i flere tiår, og er nå kjent for å være nummer én valg for de fleste Midtøsten ørken kjøring aficionados. Lexus GX deler imidlertid sin underpinnings med Land Cruiser, men er også mye mer luksuriøs.

GX er bedre enn alle andre SUVer på denne listen fordi den er mer pålitelig og er i stand til å stå tidstesten som ingenting. Den er utstyrt med en mengde luksuriøse funksjoner, som alle kommer til å tilfredsstille selv nerdene blant dere. Det beste med GX er at den starter på rundt $ 57,000 70,000 mens fullastede modeller kan kjøpes for rundt $ 70,000.

  Er biler med takluker verdt det?

Jeep Grand Cherokee

Hvis du vil kjøpe deg litt amerikanskprodusert luksus, blir Grand Cherokee ofte referert til som American Range Rover. Gitt, dette navnet er for det meste der på grunn av hvordan Grand Cherokee ser ut, men den nyeste modellen viser også at Jeep vet en ting eller to om hvordan man lager en luksus SUV.

Den Cherokee har unibody konstruksjon og en tverrgående-mo unted motor som er kjent ingredients for en god off-roader.   Cherokee starter på rundt $ 40,000 70,000 mens topp-end fullastede eksempler handler for rundt $ 70,000.

Land Rover forsvarer

Den siste bilen på listen vår er den nye Land Rover Defender, en SUV som går tilbake til den mest offroadvennlige Land Rover-modellen gjennom tidene, noe som automatisk gjør den til en av de beste offroaderne der ute.  Den nye Defender har en moderne luksus styling, men med all den robustheten du forventer av en Defender.

Det er en perfekt blanding av luksus oget annet verktøy, og det starter på rundt $ 53,000 XNUMX mens avanserte V8-drevne firedørsmodeller koster rundt $ 115,000.  For denne prisen er Defender den beste offroaderen på denne listen, og de fleste anser  den for å være den kuleste også.

FAQ-seksjon

Er luksuriøse offroadere verdt det?

Når du tenker på det, ble alle SUVer i disse dager født fra off-road SUVer fra flere tiår siden. Evnen til å blande stil, luksus  og funksjoner med robusthet, nytte og fleksibilitet virker a bdet for kontrasterende til å være sant.

  Er parkeringsassistent verdt det?

Imidlertid viser disse SUV-ene som er oppført i denne artikkelen at luksus og terreng kan fungere godt sammen uten noen problemer overhodet. Som sådan er luksuriøse off-road SUVer virkelig verdt det fordi de gir deg mange ting for pengene dine og kan bokstavelig talt gå hvor som helst.

Hva er den beste ikke-luksuriøse offroad-SUV-en?

Den beste rimelige, ikke-luksuriøse offroader SUV er sannsynligvis Jeep Wrangler. Wrangler har også eksistert i flere tiår, og den har en kultfølge blant mange terrengentusiaster i landet. Wrangler koster en brøkdel av hva de fleste  av disse SUV-ene koster, men er i stand til å gå dit noen av disse ikke kan.

Den nye Ford Bronco og Subaru Outback er også stor off-road SUVer samtidig ikke altfor dyrt.

Er lastebiler bedre terrengkjøretøy enn SUVer?

De fleste lastebiler på salg i dag er ikke designet for off-road bruk, og realiteten er at en pickup lastebil aldri kommer til å være like kapabel off-road som en SUV. Lastebiler er bedre til å frakte og slepe, mens SUV-er har en tendens til å komme med større dekk  og høyere bakkeklaring med bedre innflygings- og avgangsvinkler.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter