Hva er den beste Mercedesen for en familie?

En familiebil må være praktisk, effektiv, trygg, romslig og komfortabel for flere beboere. Det er en bil som er i stand til å gjøre flere skoleløp uanstrengt og tilbyr fasiliteter som er typiske for familielivet. Mercedes har mer enn 30 forskjellige modeller til salgs, og en haug av dem er familievennlige.

Å velge mellom et så stort utvalg av modeller kan virke stressende. Men så lenge du vurderer nøkkelelementene til en flott familietransportør, vil du kunne finne det du leter etter fra Mercedes.

De beste Mercedes-familiebilene er enten en SUV som GLE, GLC eller GLS, eller en stor sedan som CLA, C-klasse, E-klasse eller S-klasse. E-klasse har jevnlig blitt tildelt som årets familiebil, og CLA og C-klasse vant også priser for sikkerhet.

Størrelse

En familietransportør må være romslig nok for stadig voksende barn og forskjellige størrelser på barneseter. Hvis du bare har ett eller to barn som ikke har store bakovervendte bilbarnestoler, er en hatchback som A-klassen verdt å se nærmere på.

Hvis familien din trenger litt mer plass, bør du vurdere en SUV som GLE eller GLS.

Mercedes tilbyr også et stort utvalg av forskjellige sedans, starter fra C-klasse og CLA sedan, opp til S-klassen, som er flaggskipet Mercedes sedan. Mens mange bilprodusenter har forlatt det store luksus sedan markedet til fordel for SUVer og crossovers, få kan argumentere for evnen til en bevist Mercedes sedan som en familie transportør.

I nesten to tiår nå har Mercedes E-klassen blitt rost for sine familietransporterende evner, fantastiske sikkerhets- og komfortfunksjoner, og ble anerkjent som årets familiebil av mange fremtredende bilnettsteder og magasiner gang på gang.

Sikkerhet

Når du handler en familiebil, er det viktig å ikke skimpe ut på sikkerhetsfunksjonene. Hvis du kjøper en ny bil, bør du nøye vurdere alle de forskjellige alternativene for å holde familien trygg.

  Hvilken Mercedes har head-up display?

Hvis du kjøper brukt, må du sørge for at alle kollisjonsputer og sikkerhetsfunksjoner er som annonsert. Bilmerker bruker enorme mengder penger på sikkerhet, og det bør du også. For å finne ut hvor trygg en bil virkelig er, bør du vurdere anerkjente vurderingsprogrammer for bilsikkerhet som EURO NCAP eller IIHS.

EURO NCAP-rangeringer er mer relevante i Europa, og hver Mercedes-modell går gjennom mange forskjellige testscenarioer og tildeles en vurdering avhengig av resultatene.

I 2019 ble Mercedes CLA kåret til årets tryggeste lille familiebil med en fantastisk 5-stjerners vurdering. Modeller som B, GLB, GLE, EQC eller G-klassen har også blitt tildelt de høyeste sikkerhetspoengene i sine respektive segmenter.

IIHS er en uavhengig organisasjon som også grundig tester sikkerheten til flere forskjellige kjøretøy, men er basert i USA.

I 2020 ble C-klassen tildelt den høyeste sikkerhetsscoren av alle mellomstore familiesedaner på markedet, og E-klassen var også det beste valget for en større familiesedan i 2019. SUVer som GLC og GLE har også blitt tildelt som toppvalg i sine respektive segmenter.

Budsjett

Selv om mange forskjellige variabler kan påvirke deg til å vurdere ett merke fremfor konkurransen, vil størrelsen på budsjettet sannsynligvis bestemme din neste familietransportør. Dette gjelder spesielt hvis du vurderer en Mercedes. Mercedes er kjent for å bygge flotte familiebiler, men de kommer til en premie, sammenlignet med rimeligere merker.

Rimeligere familiebiler av Mercedes er A-klassen eller GLA. Jada, disse modellene tilbyr mye for prislappen, og de inkluderer mange fantastiske Mercedes-funksjoner, men de er begrenset i størrelse og er ikke nødvendigvis bygget for større familier. Det samme gjelder CLA eller til og med C-klassen.

Hvis budsjettet krever det, velg en brukt modell i stedet, da prisen på en helt ny A-klasse kan få deg inn i en romslig knapt brukt sedan som E-klassen. En familiebil bør være rimelig utstyrt, da den brukes til hele familien og sannsynligvis vil bli brukt til store turer som samler seg mange miles.

  Er det en god idé å kjøpe en Mercedes?

Det er mye klokere å skimp på luksusfunksjonene og krysse av sikkerhetsalternativene hvis du er på budsjettet. Husk også at familiebiler ofte viser betydelig slitasje inne på grunn av at barna er grovere på kjøretøyet, og at det blant annet fungerer som et lunsjrom. Så husk dette hvis du er bekymret for at innsiden av bilen holder seg uberørt og luksuriøs.

Hva du bør tenke på når du kjøper en familiebil

Hva er noen spesifikke funksjoner en familiebil tilbyr?

Når du handler en familiebil, er disse funksjonene grunnen til at disse bilene regnes som familiebiler i utgangspunktet.

Først og fremst: sikkerhet. Sikkerhet er den største bekymringen når du transporterer dine kjære. Når du kjøper biler, nøyer folk seg noen ganger med mindre enn det de har tenkt å gjøre, men det er avgjørende for deg å ikke nøye deg med noe annet enn det beste når det gjelder sikkerhet.

Familiebiler tilbyr også mye takhøyde, mye knerom og hule mengder bagasjeplass til kjæledyr og bagasje. Forankringspunkter for barneseter bør være enkle å komme til uten overbefolkning. Flere sitterader er også et alternativ.

Videre er funksjoner som stikkontakter, koppholdere, flere kollisjonsputer, solskygger, lagringsplass og infotainmentskjermer av høy kvalitet vanligvis forbundet med familiebiler.

Bør jeg kjøpe en billigere Mercedes for en familiebil eller et velutstyrt rimeligere merke?

Som tidligere nevnt spiller budsjettet en betydelig rolle i bilkjøpsscenarioet ditt. Du kan bli fristet til å gå for en Mercedes selv om budsjettet ditt ikke nødvendigvis gir deg alt en Mercedes kan tilby. Og skimping på viktige familiebilfunksjoner bare for å komme inn i en Mercedes er ikke en god idé.

  Hva er den billigste Mercedes-bilen?

Du bør holde barna trygge og underholdt under lange turer, da det hjelper deg med å konsentrere deg om kjøringen og gjør hele prosessen mye enklere. Å ha en tre-spiss stjerne på panseret, men å være overfylt i prosessen vil ikke gi deg en Mercedes-verdig opplevelse.

Så svaret er alltid en velutstyrt familiebil, uansett merke og uansett pris. Bilen vil bli brukt til å transportere hele familien din, ikke bare ditt ønske om et premium bilmerkeeierskap.

Lager Audi og BMW bedre biler enn Mercedes?

Audi og BMW er premium merker akkurat som Mercedes, så la oss sjekke ut konkurransen.

Når det gjelder pålitelighet, er det vanskelig å bedømme et merke fordi påliteligheten er mer avhengig av måten en bestemt bil behandles på. Man kan imidlertid hevde at Audi kan være mer utsatt for brudd sammenlignet med Mercedes eller BMW, og BMW er den dyreste å reparere.

En viktig faktor å vurdere når du sammenligner disse 3 merkene er måten bilene kjører på, og disse tre varierer ganske betydelig.

Mercedes er mer tilbøyelig til å lage luksusorienterte biler, med mykere fjæringer og en mer subtil tur, men de lider for det i hjørnene. På den annen side er BMW allment ansett som den ultimate kjøremaskinen, mens Audi står som en flott allrounder, men for noen litt kjedelig.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter