Hva er den billigste Mercedes-bilen?

Mercedes Benz ble grunnlagt i 1926 og er blant de mest populære luksusbilmerkene på markedet. Imidlertid har budsjettkunder ikke blitt etterlatt, da de nå tilbyr noen rimelige modeller.

Den billigste Mercedes-bilen er 2020 Mercedes-Benz-A-klasse A 220 sedan. Overraskende nok har denne Mercedes-bilmodellen fortsatt berøring, stil og klasse av et luksuskjøretøy. Det er også merkets minste, inngangsnivåmodell. Før introduksjonen av A-klasse-modellen hadde CLA-klassen tittelen til den billigste Mercedesen.

Mercedes-Benz-A-klasse sedan (V177) er fjerde generasjon av A-klasse kjøretøy. Den første generasjonen ble introdusert i 1997, andre generasjon i 2004 og tredje generasjon i 2012. Merk at fjerde generasjon ikke bare kommer i sedan-versjonen, men også som en hatchback. 

Til tross for at Mercedes-Benz-A-klasse A 220 sedan er veldig rimelig, har kjøretøyet en rekke fremragende funksjoner som Mercedes Benz fans vil elske. Det har mye å gi når det gjelder luksus og ytelse. Så ikke la prisen lure deg at det er en vanlig bil.

Funksjoner og ytelse av Mercedes-Benz-A-klasse A 220 Sedan

Utseende

Den 2020 Mercedes-Benz-A-klasse A 220 Sedan er billigere enn dyreste luksus sedans. Likevel er kvaliteten på kjøretøyet fortsatt høy og kan bare sammenlignes med andre Mercedes-bilmodeller. Den har en elegant design både innvendig og ute.

Utsiden ser elegant og stilig ut. Den har frontlykter og baklykter av høy kvalitet som gir den et luksuriøst utseende. Interiøret matcher fortsatt den typiske luksusfinishen og de beste funksjonene som vi har blitt vant til i Mercedes.  For eksempel har den et utmerket oppsett med to skjermer og en morsom belysningsaksent som kan tilpasses til 65 forskjellige farger.

  Kan en låsesmed lage en nøkkel til enMercedes?

Prestasjon

Bilen drives av en 2,0-liters 188-hestekrefter intercooled turbocharged fire-sylinder motor. Den formidler sin kraft via en syv-speed dual-clutch automatisk kraftoverføring som muliggjør manuell drift om nødvendig.

Håndteringen er imidlertid ikke stor, spesielt rundt intense hjørner. Men med Eco, Comfort og Sport kjørestiler, har sjåfører mange alternativer å utforske på veien med klasse A 220 sedan.

Overraskende nok er denne bilen en forhjulsdrift. Som et resultat er det kanskje ikke det beste når det gjelder akselerasjon sammenlignet med AMG A 35. Likevel har den utmerket drivstoffeffektivitet, slik at sjåføren kan spare drivstoff. Den har en drivstoffeffektivitet i byen på 24 miles per gallon og motorvei drivstoffeffektivitet på 54 miles per gallon.

Komfort

Bilen er veldig behagelig og kan imøtekomme alle typer voksne med forskjellige kroppstyper. Setene er riktig konturert for å gi komfort, selv om høyere drivere kan kreve mer støtte på øvre bakside. Baksetene har plass til to voksne komfortabelt, så lenge de ikke sitter bak en høyere person.

Romslighet

Mercedes Benz A 220 Sedan er kanskje ikke stor, men har nok plass til å beholde noen få elementer. Bagasjerommet leveres med 8,6 kubikkfot lasteplass, men de delte baksetene kan brettes for å skape mer plass. Sjåføren og passasjeren foran har også midtkonsollbeholderen og dørlommene for lagring av gjenstander.

Sikkerhetsfunksjoner

I skrivende stund har verken NHTSA eller IIHS inspisert bilens kollisjonsbeskyttelse. Mercedes A 220 Sedan har imidlertid mange sikkerhetsfunksjoner. Disse inkluderer:  kjørefeltsassistent, integrerte svingsignalspeil, trekkraftkontroll, elektronisk stabilitetskontroll, kjørelys på dagtid, barnesikkerhetslåser, kollisjonsputer, et back-up kamera og mye mer.

  Beste Mercedes V8-motor

Teknologi

Bilen kommer med de fleste funksjoner som finnes i de mest avanserte Mercedes Benz bilmodeller. Den har to 7,0-tommers dashbordskjermer: en for infotainment-berøringsskjermen og en annen for målerklyngen. Skjermene har også MBUX-grensesnittet, som muliggjør kontroll av bilen med stemme, berøring, rattmonterte knapper eller en berøringsplate i midtkonsollen.

A 220 Sedan har også forskjellige underholdningsfunksjoner som Apple CarPlay, Bluetooth-streaming, Android Auto og 5 USB type-C-porter. Den har også et Burmester Surround-lydsystem med 12 høyttalere for å lytte til musikk. Med GPS-navigasjonen er det enkelt å finne veien rundt i byen.

Garanti

Sist, men ikkeminst, kommer bilen med 4-års garanti eller 50,000 miles, noe som betyr at du vil få alle tjenestene til andre high-end Mercedes Benz biler til en lavere pris.

Spørsmål og svar om Mercedes-Benz-A-Klasse A 220 Sedan

Er Mercedes-Benz-A-klasse A 220 Sedan den billigste Mercedes Benz-bilen?

Ja, det er det. Mercedes-Benz-A-klasse A 220 Sedan er den billigste Mercedes-modellen. Men før A 220 Sedan kom på markedet, var Mercedes CLA 250 Coupe den billigste modellen. Bortsett fra å være billig, er bilen også økonomisk da EPA-en er vurdert til 28 mpg.

Fungerer Mercedes A 220 Sedan på et høyt nivå som andre avanserte Mercedes-biler? 

Selv om Mercedes A 220 Sedan har funksjoner som ADAS som konkurrerer med S-Klasse bilmodeller, er det ikke i nærheten av ytelsen til S-Klasse biler. Mercedes A 220 Sedan fungerer ikke så bra, spesielt når du svinger. Den har noe mer kroppsrull og aggressiv cornering.

  Hvor lang tid tar det å produsere en Mercedes?

Hvor komfortabel er Mercedes A 220 Sedan?

Denne bilen er komfortabel, men ikke så behagelig som high-end Mercedes bil modeller. Den har eksepsjonelle funksjoner som kompatibel fjæring som absorberer støt ved lave eller høye hastigheter med stor letthet. Den har også ekstremt lav omgivelsesstøy, og setene er riktig konturert for å passe til forskjellige kroppstyper.

Hvilken Mercedes A-klasse bil er bedre valuta for pengene: En 220 Sedan eller AMG A 35?

Begge disse bilene er god valuta for pengene,  men Mercedes A 220 Sedan er bare bedre. AMG A 35 kan ha bedre akselerasjon, men A 220 Sedan har mer avanserte funksjoner. For eksempel vil sjåførassistanse hjelpe deg med å komme deg rundt i byen med letthet.

Avsluttende tanker

Nå som du kjenner den rimeligste Mercedes Benz bilmodellen, trenger du ikke å vente lenger for å få ditt eget luksuriøse tyskproduserte kjøretøy. Mercedes Benz A 220 Sedan er ikke bare rimelig, men  har de fleste funksjonene og teknologien som finnes i andre high-end Mercedes bil modeller.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter