Hva er den beste Mercedes for drivstofføkonomi?

Mercedes-Benz er populært for å lage høyt konstruerte, sofistikerte og luksuriøse kjøretøy. Dessverre er bilene deres også kjent for å konsumere mye drivstoff, selv om det er noen drivstoffeffektive modeller.

Mercedes-Benz C300 er den mest drivstoffeffektive Mercedes-bilmodellen. Dette kjøretøyet har en vurdering på 24 mpg i byen og 35 mpg på motorveien. Som et resultat har den totalt 28 mpg, noe som gjør den til den mest drivstoffeffektive Mercedes-bilen på veien.

Det følges tett av Mercedes-Benz CLA250 og Mercedes-Benz A220 som også har en drivstofføkonomi på 28 mpg. Til tross for at disse Mercedes-modellene er drivstoffeffektive, tilbyr de fortsatt luksuriøse funksjoner som finnes i andre avanserte Mercedes-bilmodeller.

Mercedes-Benz C300

Mercedes C300 kombinerer drivstoffeffektivitet og kraft, noe som gjør den til en av de mest ettertraktede økonomiske luksusbilene på markedet. Det konkurrerer gunstig med andre high-end luksusbiler med stor drivstofføkonomi som BMW 530e og Audi A3. Denne bilen koster rundt 41 600 dollar.

Utseende

Bilen er tilgjengelig i tre forskjellige modeller – sedan, coupe eller kabriolet. Vårt fokus er på Mercedes C300 sedan. Som alle biler fra den trekantede stjernen, kommer denne enheten med vakkert utseende og luksuriøse finisher som oser av klasse. Den kan skryte av et stort eksteriør med horisontale LED-lys og mange avanserte funksjoner.

Interiøret er nydelig og luksuriøst. Det er også romslig, noe som gjør beboerne i for- og baksetene komfortable. I tillegg har den en panoramisk takluke, skinnseter, et futuristisk ventilasjonsutseende og et intuitivt kontrollpanel.  Bilen har en lastekapasitet på 12,6 kubikkfot, noe som er nok til å lagre ganske mye.

Prestasjon

Mercedes C300 leveres med en 2,0-liters 4-sylindret motor med en ni-trinns automatgirkasse. Den består av en utmerket 241 hestekrefter og 273 lb-ft av dreiemoment, noe som gjør bilen rask. Den har også et firehjulstrekksystem, noe som betyr at det kan tilpasse seg forskjellige terreng. Alt i alt er det en bil med høy ytelse.

  Hva er den beste Mercedes for langdistanse?

Denne vakre og luksuriøse Mercedesen tar bare 5,6 sekunder å akselerere fra 0 til 60 mph. Derfor tar den seg raskt opp, noe som er viktig for en bil i sin klasse. 

Sikkerhet

Når du sparer drivstoff på veien, kan du kjøre godt og vite at denne tyske bilen har mange sikkerhetsfunksjoner. Den har oppmerksomhetsassistanse, Pre-Safe-teknologi, et ryggekamera, kryssvindsassistanse, aktiv bremseassistent, bremseassistanse, antitheft alarmsystem, avansert overvåkingssystem for dekktrykk og mye mer.

Mercedes tilbyr kjøpere noen tilleggsfunksjoner som kan inkluderes i C300, inkludert aktiv fartsgrenseassistanse, LED intelligent belysningssystem, aktiv blind flekk assist, Pre-Safe Plus, surround-visning system, aktiv kjørefelt-holde assistanse, og bakre kryss-trafikk varsel.

Andre drivstoffeffektive Mercedes-modeller

Hvis du er interessert i å anskaffe et annet drivstoffeffektivt Mercedes-kjøretøy, i stedet for C300, her er noen flere alternativer.

Mercedes-Benz CLA250

Mercedes-Benz CLA250 er en annen høyt rangert luksusbil når det gjelder drivstofføkonomi. Denne 2,0-liters motoren med 4-sylindret og en ni-trinns automatgirkasse har en gjennomsnittlig kombinert drivstofføkonomi på 28 mpg. EPA priser det 25 mpg i byen og 35 mpg på motorveien.

Denne bilen koster et sted mellom $ 36,600 og $ 54,800. Til denne prisen er det ganske rimelig sammenlignet med andre luksusbiler. I tillegg vil kjøperen spare penger på drivstofforbruk.

Mercedes-Benz A220

En annen svært drivstoffeffektiv Mercedes bilmodell er Mercedes A220. I likhet med Mercedes CL250 har denne enheten også en utmerket kombinert vurdering på 28 mpg (25 mpg i byen og 45 mpg på motorveien).

  Hvilken inntektsklasse kjøper BMW vs Mercedes?

Benz A220 har også en 2,0-liters motor med 4 sylindere, men den har en 7-trinns girkasse, i stedet for en 9-trinns. Det er også litt billigere enn CLA250, da startprisen er rundt $ 32,800. Til en slik pris er dette det beste valget for folk som leter etter en rimelig luksuriøs bil som har utmerket drivstoffeffektivitet.

Mercedes GLC 350e 4-Matic

Hvis du ikke er i Mercedes sedans, men elsker deres SUVer, er det også et kjøretøy for deg. Mercedes GLC 350e 4-Matic plug-in hybrid er den mest drivstoffeffektive Mercedes SUV på veien. Når du lader hybridsystemet til denne kraftige SUV-en, vil du spare mye drivstoff.

Den har en 2,0-liters turboladet, 4-sylindret motor. EPA rangerer denne SUV-en med en kombinert 68 mpg når den lades, noe som er eksepsjonelt for sin rene kraft og ytelse. Det koster rundt $ 50,650, men prisen varierer i henhold til modell og år.

Mer om drivstoffeffektive biler

Hvilket luksuriøst tysk bilmerke har de mest drivstoffeffektive kjøretøyene – BMW, Audi eller Mercedes?

Tyske luksusbiler anses å være drivstoff-guzzlers. Selv om denne uttalelsen er ganske sann, bruker ikke alle tyske luksusbiler mye drivstoff. BMW lager de mest drivstoffeffektive bilene, men den følges tett av Mercedes, og til slutt Audi.

Hvilken bil er bedre for drivstofføkonomi BMW 530e eller Mercedes-Benz C300?

BMW 530e og Mercedes-Benz C300 er noen av de mest drivstoffeffektive luksusbilene på markedet. Bmw 530e er imidlertid mer drivstofføkonomisk enn Benz C300. Dette er fordi det får opp til 27 mpg kombinert, mens Mercedes C300 er opp til 28 mpg.

  Er en Mercedes SUV dyr å vedlikeholde?

Hvilken hastighet er best for drivstofføkonomien?

Å kjøre veldig fort eller veldig sakte kan forbruke mer drivstoff enn du kan forestille deg. Hvis du vil spare litt drivstoff når du kjører til et fjernt sted, må du opprettholde en hastighet på mellom 50 og 80 km i timen. Jo raskere du går, jo mer drivstoff vil du bruke.

Hvordan kan jeg forbedre drivstofføkonomien min?

Hvis kjøretøyet ditt bruker mye drivstoff, kan du fortsatt øke drivstoffeffektiviteten ved å gjøre flere ting. Disse inkluderer å kjøre jevnt, slå av motoren når den stoppes, bremse bilen, velge riktig motorolje, rydde ut tanken mer regelmessig og ta hensyn til bilens dekk.

Avsluttende tanker

Den opprinnelige prisen på en Mercedes-Benz biler er ikke vennlig for mange mennesker. Noen modeller kan imidlertid gjøre opp for den heftige prisen ved å redusere kostnadene for drivstoff. Mercedes-Benz C300 er den mest drivstoffeffektive Mercedesen på markedet.

På 28 mpg kombinert, vil du ikke føle klypen når det gjelder å fylle på din tre-spisse stjernemaskin. Likevel vil du fortsatt nyte komforten, luksusen og fremgangen som Mercedes-merket tilbyr. Du vil ha den samme stilige følelsen, men med redusert drivstoffbrukshastighet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter