Hva er den beste Mercedesen for en biltur?

Enten du velger en splitter ny Mercedes, eller en velprøvd klassiker, klarer Mercedes å ta deg dit du vil. Et merke på en flott biltur er lettheten i den. Sørg for at bilen gjør alt for deg, slik at du kan lene deg tilbake, slappe av og nyte turen.

Når det gjelder bilturer, er det ikke destinasjonen, det er reisen. Så måten du reiser på skal være komfortabel, pålitelig og stilig. Mercedes tilbyr mange levedyktige alternativer for bilopplevelser for bilturer, alt fra tidløse klassikere til moderne tanklignende SUV-er.

Sedans og SUV-er

De fleste langdistansereiser gjøres av sedaner og SUV-er siden bilturer ofte er av en familie ting. Når det er sagt, må en bil på bil være trygg, komfortabel, romslig og i stand til å taue for de mest entusiastiske bilturentusiastene.

For bilturer til steder med ugunstige værsituasjoner, ser SUVer ut til å være det beste alternativet. De er til og med romslige nok til at du kan ta en lur. Våre favoritt SUV-er for biltur er den eventyrlystne G-klassen, eller den mer billignende GLE. GLS er også et godt valg hvis du reiser med mer enn 5 personer.

Hvis dine destinasjoner av valg ikke involverer et slikt værmangfold, vurderer en Mercedes sedan som en stor all arounder er alltid god tenkning. Alt avhenger av hvor mye plass du trenger, så du bør starte fra C-klassen og vurdere å bevege deg oppover til S-klassen hvis du foretrekker litt mer bling og komfort.

Hvis du verdsetter stil fremfor komfort og setter pris på et elegant kjøretøy, bør du vurdere GLE Coupe hvis du foretrekker SUVer. Når det er sagt, hvis du har lyst på sedans, så må det være CLS. Men vær oppmerksom på at disse modellene har en tendens til å ofre litt praktisk til fordel for design.

  Beste olje for Mercedes dieselmotorer

Sportsbiler

Hvis du virkelig foretrekker stil fremfor komfort, pittoreske daler i Toscana eller Sør-Frankrike fremfor fryktede motorveier, eller avsidesliggende svingete veier sammenlignet med travle bygater, er dette de typene biler som sannsynligvis flyter båten din.

Jada, alt dette er bare fornuftig hvis du vil nyte reisen mer enn destinasjonen. Og hvis du gjør kompromisser ved å velge de naturskjønne rutene selv om de legger til et par timer på reisen din.

For denne typen bilturer, spesielt bilsamlinger, er Mercedes sportsbiler de valgte bilene. Mercedes tilbyr flere forskjellige varianter av AMG GT, fra den «grunnleggende» GT, og går helt opp til de begrensede Black Series-modellene som tilbyr racerbilytelse på veien. GT tilbys i kupé- og roadster-varianter.

Klassikere

Mens noen kan si at sportsbiler er det beste alternativet når det gjelder bilturer, kan du ganske enkelt ikke argumentere for appellen til en Mercedes-klassiker. Biler som 300SL er kjent for å delta i ikoniske bilturarrangementer som den nesten 100 år gamle Mille Miglia.

300SL koster en pen krone, og det har blitt en av de største bilene som noen gang har prydet asfalten, så det kan være bedre å se på en sammenlignbar rimeligere modell. R107 generasjon Mercedes SL ble produsert i 18 år, noe som betyr at det er mange av disse rundt.

De er et flott alternativ for stilig biltur med en retro vri siden de er laget med kystcruise i tankene. Hvis du foretrekker et større kjøretøy med en hardtop, bør du se på Mercedes W115 da det bringer tilbake minner om kongelige reisemidler til en rimelig pris.

Cabrioleter

Mercedes tilbyr et stort utvalg av kabrioleter for stilig biltur cruising hvis du ikke har mye bagasje eller utstyr. Den konvertible serien starter med C-klasse kabrioleten. C-klassen og kabrioletene i SLC-klassen er mer kompakte tilbud, men likevel rikelig store for å imøtekomme bakpassasjerer.

  Best brukt Mercedes-AMG å kjøpe?

Men hvis du foretrekker større sedans, eller bare ikke ønsker å gå på akkord med komfort, E-klasse cab eller S-klasse cab er veien å gå. E-klassen ser ut til å være den beste av gjengen. Den er stor nok, uten å føle seg båtlignende. Men for den mest eksklusive konvertible opplevelsen, se ikke lenger enn til S-klassen.

Campingbiler

Det er ganske umulig å tenke på bilturbiler uten å nevne disse. Så snart sommeren treffer, er hvilestoppene på motorveien fulle av bobiler.

Hvis bilturene dine påvirkes av »VW Camper» -epoken, bør du vurdere en moderne ta på bobilen fra Mercedes. De aktuelle modellene er Mercedes Marco Polo eller Sprinter Van, som markedsføres som de «perfekte følgesvennene for nesten alle reisende.»

Velge biltur

Hva er de beste bilturbilene gjennom tidene?

Å velge en perfekt biltur er svært pålitelig på hvilken type biltur du planlegger å gjøre. Hvis du for det meste er i off-road eventyr type ferier, og du verdsetter solid dyktige terrengkjøretøy, er en Land Rover Defender eller G-klasse Mercedes øverst på listen.

Hvis bilturene dine inkluderer cross-continental turer i maksimal stil og komfort tilbud fra Bentley eller Aston Martin tjene som de beste Grand Tourers penger kan kjøpe.

Men hvis du er en gjennomgående og gjennom bilturentusiast, slår ingenting den ikoniske Volkswagen Camper Van. Det er en fantastisk, sære bil full av nostalgi, men tilbyr fortsatt anstendig praktisk til en anstendig pris.

Hvilke bilfunksjoner er avgjørende for bilturer?

Det er ganske logisk for deg å være utstyrt med et riktig navigasjonssystem når du reiser inn i et ukjent område. Dagens GPS-systemer for biler tilbyr ganske pålitelig veiledning, men de fleste er fortsatt avhengige av Apple Car Play eller Android Auto med Waze eller Google Maps.

  Jaguar mot Mercedes: Pålitelighet

Når du tilbringer en god del tid på veien, bør bilen være utstyrt med koppholdere og mange steder å sette tingene dine slik at de ikke flyr rundt mens du kjører. Videre er det sterkt anbefalt å ha en anstendig mengde USB-porter for lading. Noen biler tilbyr til og med huslignende store stikkontakter.

Å ha jumperkabler kan også være nyttig, det samme gjelder snøkjeder hvis du foretrekker kaldere klimaturer. Og ikke glem lydsystemet for å spille av bilturmiksen.

Er det bedre å leie bil for bilturer sammenlignet med å kjøpe?

For lengre turer som varer noen dager, kan det være mer fornuftig å leie bil sammenlignet med å kjøre din egen. Selvfølgelig avhenger det først og fremst av hvilken type bil du kjører, og om det er fornuftig økonomisk så vel som praktisk.

Beslutningen om leie avhenger av leasingkostnader, drivstoffkostnader, avskrivninger, dekkslitasje og mer. Du bør gjøre regnestykket ditt mens du planlegger bilturen. Hvis bilen din er gammel og upålitelig, kan det være en bedre idé å leie. Men hvis du liker å samle minner med din egen bil, er svaret på dette spørsmålet ganske enkelt.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter