Hva er en god SUV for en stor person?

SUV-er virker som et perfekt valg for større individer som ennå ikke er klare til å stupe inn i minivanverdenen. Selv om noen sedans er like romslige, en SUV er nesten alltid mer praktisk enn en sedan fordi det er lettere å komme inn og ut av.

Jeep Wrangler er et godt valg både for høyere og overvektige sjåfører fordi det tilbyr rikelig med takhøyde, midjerom og benplass.  GMC Yukon / Chevy Tahoe / Chevy Suburban er også et godt valg, da det tilbyr god plass uansett hvordan du ser på det.

Ford-ekspedisjonen kommer på andreplass som den mest romslige SUV-en i full størrelse som bare ligger bak Yukon/Tahoe/Suburban. Hvis du vil ha en mer luksuriøs, men like imøtekommende SUV, er du best off som velger Cadillac Escalade.

Til slutt, hvis luksus er det du ønsker, sørg for å sjekke ut BMW X7 eller Mercedes Benz G-klasse som disse to er de mest romslige, og mest luksuriøse premium SUVer på markedet.

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler trenger ingen ytterligere introduksjon , da stort sett alle er kjent med denne eventyrlystne 4×4. Enten du vil ha en mer fyldig og urbant orientert Wrangler, eller du vil ha en off-road spec Rubicon-variant, er det mye å velge mellom hvis du velger Wrangler.

Med 41,6 tommer takhøyde og 43 tommer benplass kan Wrangler enkelt romme både høye og overvektige mennesker. Det er mange motorer og trimalternativer å velge mellom, og alle er anstendig pålitelige. Hvis du trenger mer lasteplass, kan du alltid velge Jeep Gladiator pick-up lastebil.

GMC Yukon/Chevy Tahoe/Chevy Forstad

Yukon / Tahoe / Suburban full størrelse SUV er en av de mest romslige SUVene på markedet, da det tilbyr en overflod av passasjer- og lasterom.  Du kan velge mellom disse tre modellene og mellom de forskjellige motor- og trimalternativene.

  Hva er den tregeste bilen i verden

Yukon, Tahoe og Suburban er alle bygget på samme plattform, og forskjellene mellom dem er ganske marginale med Yukon som den mer eksklusive modellen mens Tahoe og Suburban er klassiske Chevy-produkter. Alt dette betyr at disse skal være pålitelige på lang sikt.

Ford-ekspedisjonen

Ford Expedition er en USA-klassiker fordi den tilbyr en langvarig avledning av ekstremt populære SUVer i full størrelse med imponerende allsidige evner. Ford har klart å øke ante med den nyeste Ekspedisjonsmodellen, noe som betyr at det er vanskelig å ta en feil beslutning mens du velger ekspedisjonen.

Med en rekord på 9300 pund slepekapasitet, leder ekspedisjonen veien for de som er interessert i camping og lignende. Ekspedisjonen er stor nok til å romme større sjåfører med bare noen få justeringer. Det er verdt å nevne at ekspedisjonen også er en av de mest romslige SUVene i full størrelse på markedet.

Cadillac Escalade

Selv om alle de nevnte SUVene faktisk er gode kjøp, kan de ikke sammenlignes med den splitter nye Escalade. Cadillac har klart å friske opp Escalade, utstyre den med alle de nyeste sikkerhets- og autonome kjøreteknologiene som får Escalade til å føles som en ekte 2021 flaggskip SUV.

Selv om motorene kan være litt mer effektive, er det nok kraft om bord til å krysse alle slags terreng. Hvis du elsker den gode gamle store SUV stor V8 combo, Escalade er sannsynligvis den beste SUV på markedet for deg.

  Karma GS-6 og Revero GT Pålitelighet

BMW X7

BMW X7 er BMWs flaggskip i full størrelse SUV som kommer med alle klokkene og fløyter. Det er ekstremt enkelt å bli komfortabel i den nye X7, da den tilbyr flereveis elektrisk justerbare seter og ratt.  Mange teknologi- og luksusfunksjoner vil garantert imponere selv de mest grusomme teknologinerdene der ute.

X7 er en perfekt familie SUV for de som ønsker å nyte lange bilturer med opptil 6 ekstra passasjerer og en hund.  Selv om X7 koster betydelig mer enn de fleste SUV-er i denne artikkelen, er det sikkert verdt pengene.

Mercedes Benz G-klasse

Mercedes Benz G-klasse er et ikon når det gjelder luksus, styling, veitilstedeværelse og off-road muskler.  Takket være sin bokseform tilbyr G-klassen mye innvendig plass til både sjåføren og passasjeren, men de bakre passasjerene blir litt ranet når det gjelder fotplass hvis sjåføren bestemmer seg for å skyve setet tilbake.

Lasteplass er heller ikke ideelt sammenlignet med alle de andre SUV-ene i denne artikkelen, men det er mer enn tilstrekkelig for 99% av mennesker.  Det beste med G-klassen er teknologien, da den får G-klassen til å føles som et romskip uansett hvor du bestemmer deg for å kjøre den.

Delen Vanlige spørsmål

Hva er en god bil for en stor person?

Selv om SUV-er er gode valg for større individer, er det noen sedans, crossovers og minivans du bør vurdere om du tenker på å kjøpe en ny bil. Honda Fit, Chevy Impala, Subaru Legacy, Kia Optima, Cadillac CT6, Hyundai Sonata, Nissan Versa Note og Genesis G90 er alle romslige.

  Hva er Mercedes-SUV-en i toppklasse?

Imidlertid, hvis dette ikke er nok for deg, bør du velge en minivan, og Honda Odyssey er sannsynligvis den beste minivanen der ute akkurat nå.

Hvilken er den høyeste SUV-en på markedet akkurat nå?

Høye SUV-er virker som tanker mens du kjører nedover veien, og det er en grunn til at mange foretrekker å kjøpe SUVer i utgangspunktet, og den høyeste SUV-en på markedet akkurat nå er Range Rover Vogue med an 11. 7 tommer høy taklinje som gjør den like høy noen nyttekjøretøy.

Range Rover er rikelig romslig på innsiden, og det er vanskelig å tro at selv de mindre Range Rover-variantene er too små for alle, bortsett fra Evoque selvfølgelig.

Hvorfor bør jeg kjøpe en SUV?

Det er mange grunner til at folk foretrekker SUVer fremfor sedans og andre biler. Enten det er den hevede kjøreposisjonen, enkel tilgang, økte sikkerhetsnivåer eller utseendet, dominerer SUVer markedet akkurat nå, og det virker som om SUV-craze ikke kommer til å bremse når som helst snart.

Det er uendelige forskjellige luksus-, økonomi-, premium  – og rimelige SUV-er på markedet akkurat nå, så det kan virke umulig å velge en enkelt.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter