Hvilken liten SUV har flest hestekrefter?

Små eller kompakte SUV-er blir stadig mer populære i det siste, og det er mange grunner til det. Først av alttilbyr de en hevet-oppSUV kjørestilling  som er flott for alle-rundt synlighetog manneuverability. Videre er de i stand til mild til moderat off-roading uten å ofre veikjøring.

Som sådan kjemper produsentene hele tiden for å komme med den beste kompakte SUV-en, og det virker som om markedet er fullt av potensielle alternativer. Den kraftigste kompakte SUV på markedet er BMW X3M Konkurranse,og den nest kraftigste er Alfa Romeo  Stelvio  Quadrifoglio.

Fortsetter listen over de kraftigste kompakte SUVer, tett etterfølgende på tredje plass er Mercedes AMG GLC 63 S. Neste på listen er den utrolig populære og like flotte Porsche Macan Turbo S, og den femte  kraftigste kompakte SUV er Audi RSQ4 Sportback Coupe SUV.

Alle disse kompakte SUVene er ekstremt populære og ekstremt gode. Mellom disse er Porsche og Alfa de mest sporty, tett fulgt av BMW, deretter Mercedes,  ogn Audi.

BMW X3M konkurranse

BMW X3M-konkurransen og BMW X4M-konkurransen er i utgangspunktet de sammebilene. Den eneste forskjellen er at X4 tilbyr en slankere design mens alt annet er mer eller mindre det  samme. Disse to tyske kraftstasjonene tilbyr en 3.0L  turboladet 6-sylindret motor med opptil 510hp.

Slike tall er ganske gale for en kompakt SUV, men disse to BMWs er ganske atletiske og morsomme å kjøre, og det virker som om utgangseffekten er akkurat nok.  0-60 mph gjøres på mindre enn 3.8 sekunder, og topphastigheten er begrenset til 155 mph.

Alfa Romeo Stelvio Quadrifogglio

Alfa Romeo Stelvio  Quadrifoglio er et ekte friskt pust fordi det tilbyr en kjøreopplevelse  som er karakteristisk for raske italienske biler. En flamboyant rask utseende utvendig design sammen med en fokusert interiørdesign gjør  stelvio  utseende og føler at det ble født og oppdrettet av Ferrari.

  Hvilken Mercedes-Benz SUV har massasjeseter?

Ferrari var imidlertid faktisk involvert i å utvikle denne kompakte SUV og Giulia  Quadrifoglio  sedan. Begge disse  har en angivelig Ferrari-avledet 2.9L Twin-Turbo 6-sylinder motor som skyver ut 507hp. Topphastigheten er vurdert til 176 mph, og 0-60 mph tiden er bare 3.6 sekunder.

Mercedes Benz GLC 63 AMG S

GLC 63 AMG S er en kompakt Mercedes SUV designet for de som ønsker en såkalt »brute i en dress». Dette GLC-derivatet er i stand til å  gli helt inn mens du cruiser i sentrum, men når den nasjonale fartsgrensen treffer, sørger den fruktige 4,0 L  BiTurbo  V8 for at  AMG DNA kommer til    overflaten.

Serien-topping  GLC AMG-modellen tilbyr en sunn 505hp som skyver GLC 63 AMG S fra 0 til 60 på rundt 3,6 sekunder, og hastigheten er også begrenset til 155 mph. Hovedfesttrikset til denne kompakte SUV er motoren som er langt større og mer spennende enn de som tilbys i alle andre kompakte SUV.

Porsche Macan Turbo S

Porsche Macan Turbo S er sannsynligvis den mest sofistikerte og best konstruerte kompakte SUV-en på denne listen. Takket være en 2.9L twin-turbo V6, Macan tilbyr en sunn 434hp som gjør det mulig  å sprinte 0-60mph i rundt 4 sekunder  mens topphastigheten er også begrenset til 155mph.

Hovedårsaken til at man ville velge å kjøpe Macan over resten av disse kompakte sporty SUVene, er at  den tilbyr de høyeste kvalitetsstandardene som alltid er forbundet med Porsche-ingeniørarbeid. Foruten å være overlegent eksklusiv, har Macan også sin verdi veldig bra og er den mest pålitelige av gjengen.

  Hvilken Volvo SUV er den største?

Audi RSQ4 Sportback

Den Audi RSQ3 og RSQ4 er også i utgangspunktet den samme bilen akkurat som med X3M og X4M. Imidlertid er disse to enda mindre enn X3 og X4 fordi Audi av en eller annen grunn ikke lager en RS-versjon av Audi Q5. Likevel er RSQ3 og RSQ4 begge så gode at det ikke er behov for noen ekstra Audi RS SUVer.

Designmessig ser RSQ4 fantastisk ut, spesielt hvis du velger en mer dristig farge. Foruten designet tilbyr disse to også en legendarisk 2,5 L 5-sylindret turbomotor som uten tvil er enda bedre enn V8 som finnes i GLC. Hestekrefter er caped på 400 mens 0-60mph tar 4.3 sekunder.

Delen Vanlige spørsmål

Er det fornuftig å kjøpe en kompakt SUV med høy ytelse?

Disse kompakte SUVene er ikke designet for å være atletiske, og det stiller spørsmålet om hvorfor man noen gang ville kjøpe en. Imidlertid selger disse SUVene som gale fordi folk elsker kraftige biler som ser ut og høres bra ut.

Selv om en mindredrevetsportsbil kan ødelegge disse på racerbanen, er disse SUV-ene bedre på hver enestehing ellers. Så ja, det er fornuftig å kjøpe en så kraftig kompakt SUV fordi den tilbyr spenningsnivåer  som utvilsomt mangler fra dette segmentet.

Hvorfor bør jeg kjøpe en liten SUV over en mellomstor eller en SUV i full størrelse?

Kompakte SUV-er og crossovers selger som gale fordiy  tilbyr nesten alt. Hvis du bor i etn  urbant miljø og du ikke trenger ekstra plass, er det ingen grunn til å kjøpe en mellomstor SUV utelukkende på grunn av størrelsen, og det gjelder spesielt for en SUV i fullstørrelse.

  Mest pålitelige europeiske biler gjennom tidene

Videre er kompakte SUV-er billigere samtidig som de er like godt bygget. Likevel, hvis du trenger mer plass eller du er mer seriøs om off-roading, kjøpe en større SUV gir mening, men sørg for å teste dem ut først.

Hva er den raskeste elektriske kompakte SUV-en?

Den raskeste elektriske kompakte SUV-en er den ganske nylige  Tesla Model Y Performance. Denne slankeEV-enser ut til å være i stand til en 0-60 mph på bare 3,5 sekunder. Jaguar I-PACE gjør 0-60mph på litt over 4,7 sekunder, mens Audi e-Tron Sportback gjør det på litt mindre enn 4,7 sekunder.

Mercedes Benz EQC gjør 0-60mph i 5.1 sekunder akkurat som den splitter nye  Ford Mustang Mach-E. Men etter hvert som tiden går,   vil vi helt sikkert være vitne til sportier  elektriske  kompakte  SUV-er  med enda mer kraft og enda mer hastighet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter