Hvilke biler er bra for overvektige sjåfører?

Når du  kjøper mange viktige produkter som skjortes,sko  eller til og med mobiltelefoner, ser du etter et produkt som passer  tilvåre behov, en som er den nøyaktige størrelsen  du  leter etter. Men med biler har du  ikke  muligheten til å skreddersy alt etter  våre behov.

Dette betyr at du  er noe tvunget til å inngå kompromisser, og spesielt hvis  du  er overvektig. Fedme krever at du gjør mange livsjusteringer, og alle de vanlige kompromissene du forbinder med biler er nå enda mer uttalt på grunn av økte nivåer av komfort og sikkerhetsrisiko  .

Som sådan er den beste subcompact bilen for overvektige sjåfører Honda Fit eller Toyota Yaris. Hvis du vil ha en kompakt sedan, er noe som en Subaru Impreza eller Chevy Cruze i stand til å passe ganske store individer.

Den mellomstore Kia Optima sedan eller den mer luksuriøse E-klasse er de mest romslige i sitt segment. Hvis du vil ha den mest romslige sedan på markedet, Audi A8 tar kronen, men er tett etterfulgt av Mercedes S-klasse. Hvis du vil ha en SUV, gå for Cadillac Escalade eller Toyota Land Cruiser.

Honda passform

Selv om du aldri forventer at en subcompact bil skal være romslig nok for overvektige mennesker, honda fit er nettopp det. Denne subcompact hatchback måler 51.5 inches av hip room, som er mer enn mange sedans og SUVer tilbyr, og absolutt romslig nok for de fleste store mennesker.

Hip rom er ikke det eneste viktige aspektet når du velger en bil som passer for overvektige mennesker. En slik bil må tilby anstendige mengder benplass og hoderom, som Honda Fit absolutt leverer. Når det er sagt, måles benplass på 41,4 tommer, og hoderommet måles til 39,5 tommer, som begge er klasseledende.

  Beste luksusbil for eldre

Subaru Impreza

Subaru Impreza er en flott bil for mange ting. Det koster relativt billig, tilbyr anstendig kvalitet, sterke rester, og er tilgjengelig med et legendarisk AWD-system. Men i tillegg til disse generelle fordelene Impreza tilbyr, tilbyr den også mye plass som er viktig for overvektige mennesker.

Impreza-modellen fra 2020 tilbyr opptil 56,7 tommer hofterom/skulderrom, som er det beste i sin klasse. Videre tilbyr Impreza også en like overlegen benrommåling på 43,1 tommer og rundt 40 tommer hoderom.

Kia Optima

I løpet av de siste par årene har Kia definitivt trappet opp spillet når det gjelder merkevareoppfatning, markedsplassering, generell kvalitet,  og passform og finish. Men fremfor alt annet har Kia alltid prøvd å tilby mye plass til ikke så mye penger.

Når det er sagt, tilbyr Kia Optima mellomstore sedan 56 tommer hippe rom som er klasseledende og perfekt for overvektige mennesker. I tillegg til de imponerende målingene i hofterommet, tilbyr Optima også opptil 45,5 tommer benplass og 40 tommer hoderom.

Audi A8

Men hvis du ønsker å gjøre  minst mulig kompromisser,  bør du vurdere å se på å kjøpe Audi A8. Takket være et sofistikert interiør og utvendig design, materialer av høykvalitet,  en komfortabel kjøreopplevelseog mye teknologi, er A8 absolutt en av de mest imponerende sedanene der ute.

Foruten de generelle fordelene en A8 tilbyr, tilbyr den også masse plass til overvektige mennesker. 62,2 tommer av førerens hofterom gjør A8 til den mest romslige bilen for overvektige mennesker. 41,5 tommer foran benplass er ikke så overlegent, men det  er nok for de fleste. Hoderommet måles til 38,3 tommer, noe som  enkelt skal gjøre susen.

  Hvor pålitelige er selvparkeringsbiler?

Cadillac Escalade

Sannsynligvis den mest berømte SUV for overvektige mennesker er Cadillac Escalade, og for å være ærlig, disse to gå hånd i hånd. Escalade er stor innvendig og ut,deter også lett å komme inn og ut av, og det tilbyr hulelast og passasjerplass samtidig som du beholder luksus, komfort  og teknologi.

Førerens hofterom måler 61,7 tommer,  førerens benplass måles  til 45,5 tommer, og førerens hoderom måles til en like imponerende 42,3 tommer. Det er sannsynligvis ikke noe bedre alternativ å vurdere enn Cadillac Escalade, spesielt den nyeste generasjonen, da den tilbyr alt en luksuriøs SUV tilbyr, og en haug mer.

Delen Vanlige spørsmål

Hvilken type biler bør jeg unngå hvis jeg er overvektig?

Vel, i de fleste tilfeller bør du aldri se på å kjøpe superbiler eller sportsbiler, og i de fleste tilfeller bør du også hoppe over mindre hatchbacks. Superbiler og sportsbiler er vanligvis kompakte inne og ute forytelses skyld, og de er også langtnede, noe som gjør dem vanskelige å komme inn og ut av.

Crossovers og  Coupe SUVer er noen ganger vanskelige å forstå fordi du forventer at de skal tilby mye plass, men oftere enn ikke tilbyr de faktisk subpar praktisk, spesielt  hoderom. Hvis du har problemer med å montere inne i en bestemt bil, ikke kjøp den uansett hvor god bilen eller prisen er.

  Beste SUV-er for høye mennesker

Hva skal en overvektig person se etter når du kjøper en ny bil?

Først og fremst, test kjøre bilen. Mange biler der ute er villedende når det gjelder innvendig plass og praktisk, og dette kan være et stort problem for en overvektig person. Forsikre deg om at du har nok plass og at du trygt kan passe bak styringen wheel.

Videre bør du alltid kunne spenne opp sikkerhetsbeltet uten ekstra innsats. Setene skal kunne holde deg på plass, og de skal ikke være for stramme. Forsikre deg om at du alltid har nok plass til å snu.

Er overvektige mennesker mer utsatt mens de kjører?

Overvektige mennesker er mer utsatt mens de gjør stort sett alt, og kjøring er ikke annerledes. Ifølge en studie utført av University of Michigan, har ubebygde overvektige mennesker større sjanse for å bli drept i en bilulykke sammenlignet med gjennomsnittlig store ubebygde mennesker.

Overvektige mennesker er vanligvis også tregere å svare og handle i enn  nødsituasjon. Viderehar overvektige mennesker også større risiko for å utvikle alle slags sykdommer og skader som kan oversette til kjøring. Kollisjonsputeskader er også mer alvorlige med overvektige mennesker fordi det vanligvis er lesplass mellom dem og kollisjonsputene.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter