Beste turboladede biler

Turbolading, hybridiz-ation og superlading har blitt en ny standard for  dagens  bilindustri. Tvungen induksjon har gjort nyere motorer mindre, lettere  og enda viktigere mindre skadelige for miljøet og bankkontoen din.

Den beste-turboladede hatchback-tittelen er omstridt mellom den nye VW Golf  8  GTI og Hyundai Veloster N. Begge disse er competitive lypriset, er ganske nye, morsomme å kjøre, og tilbyr også overlegen pålitelighet.

Den beste turbo sedan tittelen er omstridt mellom den nydelige Volvo S60 og den nylig utgitte BMW 3-serien. Volvo tilbyr en mer moden opplevelse, og BMW 3-serien har alltid vært en av de beste sedans penger kan kjøpe.

Hvis du er i markedet for en flott turbocharged SUV, Porsche Macan er en stor kompakt SUV alternativ, og Audi Q8 er en av de mest ønskelige større turbocharged SUVer på markedet. Det er mange fantastiske alternativer, men disse to er sikkert klasseledende.

Beste turboladede hatchbacks

Hatchback-plattformen har kommet langt de siste årene, spesielt når det gjelder teknologi,luksus  og komfort. Powerwise mange nyere hatchbacks kan kjøpes med mer enn 400hp på din disposisjon, noe som er nok for nesten alle bilentusiaster.

Og den nylig utgitte VW Golf 8 GTI akkurat det. Denne tyske hatchback-legenden handler for $ 28k, og den tilbyr en 2.0L turbocharged inline-4 sylinder med 228hp og 258 lb-ft. GTIer fullpakket med et moderneutseendeeksteriør og interiør, og er godt satt opp for å se frisk ut  de kommende årene.

Og Hyundai Veloster N koster $ 33k, men N30 tilbyr 275hp og 260 lb-ft. Den er også utstyrt meden spennende automatisk transmision, og en pent gjort interiør og eksteriør. Påliteligheten til Veloster er også ganske avhengig avt,og det samme er interiøret og lasterommet.

  Beste bil for nye foreldre

Hvis du velger enten Golf eller Hyundai, vil du ikke gjøre en feil. Det virker som golf kan være et bedre alternativ på grunn av en rimeligere pris, og muligheten til å velge mellom en manuell og en automatisk.

Beste turbochenrged sedans

Sedans har alltid vært noen av de beste all-aroundbil  penger kan kjøpe, spesielt de mer kompakte størrelse sedans som BMW 3-serien. 3-serien har blitt ganske stor, men fortsatt ikke så stor som noen mellomstore sedans som Audi A6, BMW 5-serien, eller Mercedes Benz E-klasse.

3-serien handler for omtrent $ 42k, men den tilbyr det meste av teknologien som finnes i sin større bror, 5-serien. 3-serien er en sporty sedan med et stort utvalg av motor- og trimalternativer, og stort sett alle motorer som tilbys er pålitelige og ganske drivstoffeffektive.

Volvo S60 koster noen få tusen mindre sammenlignet med 3-serien, men detvirker ikke som den stilige svenskene tilbyr mindre luksus og komfort. Hvis du parer det med punchy motorer og en maksimal sikkerhetsstjernevurdering, virker S60 som et flott alternativ.

Audi A4 og Mercedes C-klasse er også gode alternativer, men disse to tilbyr ikke slike nivåer av både  komfort og sport  som  3-serien gjør. Uansett er en kompakt sedan rikelig romslig for de fleste people, og de større mellomstore og fulle-størrelse sedans virker litt toodyr ulemperidering den  brukbare featuressom tilbys.

  Hva er den romsligeste sedanen?

Beste turboladede SUV-er

SUVer blir sakte de mest populære bilene på markedet, og SUV-markedet blir raskt infisert med en haug med nye SUV-merker og modeller. Bilprodusenter som har sverget å bare utvikle sportsbiler  har også nylig blitt med i SUV-markedet på grunn av at markedet er så populært.

Noen merker som Ford vurderer til og med å forlate sedanmarkedet helt fordi salget ikke er så overbevisende sammenlignet med SUVer. Mercedes, Audi, BMW,  og mange andre merker har nylig revealedet  en  nesten  firedoblet  mengden nyere SUVer sammenlignet med nyere sedan modeller.

Og i et så konkurransedyktig marked ser Porsche Macan ut til å skille seg ut på grunn av sitt premiummerke, fantastiskebyggekvalitet  og Porsche-pålitelighet. Prislappen på $ 53 000  er faktisk bratt, men en $ 50k splitter ny Porsche var ikke en ekte mulighet for noen år siden.

Den Audi Q8 deter en definitiv SUV på slutten av 2010-tallet og tidlig på 2020-tallet. BMW X6 var pioneren i dette segmentet, og senere fulgte Mercedes med GLE Coupe, men ingen av disse to er like populære som Q8. Hvis du parer det med fantastisk teknologi og motorer, kan det hende at $ 70k ikke virker så urimelig likevel.

Delen Vanlige spørsmål

 Er en turboladet motor mer affordable å eie?

En turboladet motor trenger mindre drivstoff, men den trenger mer vedlikehold. En turboladet motor er også  vanligvis billigere å forsikre sammenlignet med en tilsvarende punchy naturlig aspirert motor, men den bruker mer olje.

  Hvor pålitelige er selvparkeringsbiler?

På slutten av dagen er nesten alle newer biler faktisk turboladet. Dette betyr at hele industrien sakte omfavner tvungen induksjon, noe som betyr at nivåene av utvikling og generell raffinement av produksjon   presser industrien fremover, og det reduserer også prisen i prosessen.

 Er turboladede biler raskere?

Turboladere er ikke designet  for akselerasjon og topphastighetsforbedringer først og fremst, men effektene peker sikkert i den retningen. En 2.0L Mercedes turbo 4-sylinder tilbyr oppover 400hp, og noen 5.0L naturally aspirert V8s fra noen år siden tilbyr sammenlignbar kraft.

Men Mercedes turbo-4 er mye lettere, mindre og det gir også bedre drivstoffeffektivitet. Så ja, turboladede biler er faktisk raskere comparød til en naturally aspirert motor. Toppkraften en turbomotor kan gjøre spenner i tusenvis av hestekrefter, og den nylig utgitte 830hp Ferrari 812 C er den kraftigste N / A-bilen på planeten.

Er turboladede motorer mer pålitelige?

I de tidligere dagene av turbolading led påliteligheten. Men etter noen tiårmed utvikling, virker det som noen mainstream produsenter faktisk tilbyr pålitelige  turbomotorer.  Uansett vil en naturlig aspirert motor sannsynligvis være mer pålitelig på grunn av en enklere konstruksjon.

Men den marginale økningen i pålitelighet oppveier ikke alle de andre fordelene en turbomotor tilbyr. Og det er derfor en turboladet motor sakte blir standardmotoren på  2020-tallet. Og før elektriske og hybride biler begynner å ta over, er turboladeren konge.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter