Beste hybridbiler for pendling

Hovedårsaken til at hybrider eksisterer er å øke kjørelengden til en bil, og å spare penger på drivstoff. Som sådan er disse bilene de beste når det gjelder daglig pendling, og de fungerer best i urbane bykjøringsmiljøer.

En gjennomsnittlig avstand en amerikansk  kjører daglig er et sted rundt 26 miles som er perfekt for en drivstoff-effektiv hybrid bil. Å kjøpe en hybrid betyr vanligvis at du vil bruke mindre tid på en bensinstasjon, og lommeboken din kommer absolutt til å  føle  det.

Hvis du vurderer at en gjennomsnittlig hybrid i disse dager er bra for rundt 50 miles ren elektrisk kjøring, kan en gasspumpe like godt være et sporadisk stoppested, bare nødvendig når du vil komme deg ut av byen og gå på en lang reise.

Med denne grunnen i tankene ble Toyota Prius født, men du kan også velge Toyota Corolla. Hvis du vil ha en rimelig pendler-SUV, er Honda CR-V Hybrid et godt valg. Hvis du vil ha en mer luksuriøs pendler, er BMW 3-serien eller Volvo XC90 begge gode alternativer.

Toyota Prius

Toyota Prius er mer eller mindre selve essensen av en pendlerbil fordi Prius alene startet hybrid trenden i utgangspunktet. I dag får du så mye som 58MPG i byen hvis du velger Prius.

Foruten den overlegne effektiviteten, er Prius også en ganske godtutstyrtbil med masse moderne teknologi og sikkerhetsløsninger. Interior plass er nok for både passasjerområdet og lasteområdet også. JBL-høyttalere, Apple Car Play og Android Auto er alle der for å gjøre de daglige pendlingene dine mye enklere.

  Hvordan fungerer en BMW plug-in hybrid?

Toyota Corolla

Selv om Prius er veldig vanskelig å utsette, kan Corolla være et bedre alternativ for noen som ønsker en mer dynamisk kjøreopplevelse. Selv om utseende er subjektivt, regner jeg med at Corolla ser mye bedre ut enn Prius.

Det er selve grunnen til at mange nettbutikker kalte Corolla Hybrid   åretsbeste grønne  bil . Designspråket Corolla tilbyr er litt mer dristig og sofistikert innvendig og ut. Interiøret er amply  romslig og veldig godt isolert, perfekt for travle bygater i rushtrafikken.

Honda CR-V

Daglige pendlere bør ikke være en-trick  poneys,  men det eralltid en god ide å kjøpe en hybrid som lett kan endre det er enttitude og bli en perfekt langdistansefamilietransportør. Den  40MPG amerikanske  vurderingen er ikke så god som vurderingene av  alle  de  nevnte bilene, men med tanke på at CR-V er en full-på SUV, er slike rangeringer more enn  tilstrekkelig.

CR-V tilbyr god plass, en raffinert hytte,firehjulsdrift  og en jevn, men responsiv automatgirkasse. Sikkerhetsmessig merker CR-V alle de riktige alternativene. Teknologimessig er CR-V lastet. Det er en grunn til at CR-V er den beste-selger SUV   det siste tiåret.

BMW 3-serien

BMW 3-serien har alltid vært en av de beste all-around biler penger kan kjøpe, og den nyeste G20 3-serien sedan er en fantastisk bil for alle som ønsker en dynamisk kjøreopplevelse som ikke ofrer effektivitet,komfort  og teknologi.

BMW 330e hybrid har vunnet flere priser for å være den beste familien hybrid bil på markedet akkurat nå. Det er vanskelig å oppnå imponerende nivåer av komfort mens du opprettholder en dynamisk understøttelse, men 3-serien gjør det uansett.

  Hva er det mest upålitelige bilmerket?

Volvo XC90

Hvis du er ute etter en komfortabel, mellomstor luksus hybrid SUV, sørg for å sjekke ut Volvo XC90 Hybrid som denne kjekke svensken er alt du noen gang trenger. XC90 tilbyr en romslig hytte utstyrt med fint skinn og aluminium,tre  eller piano svart trim.

Stor pålitelighet og effektivitet er også sterke drakter til XC90. Praktisk-klok, XC90 tilbyr god plass for alle inne, og bagasjerommet er sjenerøst også. Selv om detikke er nødvendigå være den besteurbane pendlerstørrelsen, er den utstyrt med alle-rundt parkeringssensorer og deterganske enkelt å se ut av.

Delen Vanlige spørsmål

Er en EV en bedre pendlerbil enn en hybrid?

I teorien, hvis du bare skal bruke bilen din på vanlige daglige pendlere, kan en EV til og med være et bedre alternativ than  en hybrid. Deter imidlertidalltid godt å ha en forbrenningsmotor å stole på hvis noe går galt. Selvfølgelig avhenger alt av lading infrastructure  i ditt område, og hjemme.

Itillegg til det, hvis du velger en ELBIL, må du planlegge alle turene dine i henhold til tilgjengelige ladestasjoner. I dette tilfellet er en hybrid et bedre alternativ, da det lar deg være litt mer fleksibel hvis noe går galt.

Trenger du en bil hvis du bare kjører i byen?

Mange steder i verden er ikke biler dine vanlige pendlere. For slike formål velger mange mennesker sykler, elsykler, drosjereller  til og med offentlig transport. Hvis du for eksempel bor i en by som Amsterdam, der mange mennesker aldri bruker bilene sine,er det unødvendig å eie en bil i dethele tatt.

  Er hybridbiler trygge?

Men hvis du trenger å pendle en større avstand daglig  og du ikke har tilgang til pålitelig og trygg offentlig transport, er en bil en  rimelig  nødvendighet. Hvis du bestemmer deg for å selge bilen din og velge en sykkel, vil du definitivt spare mye penger i det lange løp.

Hvorfor bør jeg hoppe over å kjøpe en hybrid?

Selv om hybrider er en klarpositiv idagens dag og alder av elektriske motorer, er de ikke perfekte. De koster mer penger å kjøpe direkte, og det tar noen ganger år å få tilbake de ekstra kostnadene. Hvis du ikke har evnen eller intensjonen til å bruke den elektriske motoren til sitt fulle potensial, er det en god ide å hoppe over en hybrid.

Videre har hybrider en tendens til å koste mer penger å vedlikeholde etter en stund. Selv om batteriene dekkes av garantien for den første eierperioden, har de etter en stund en tendens til å miste helsen, og en full batteribytte kan koste noen få thousand dollar, enda verre, noen bilrørere tar av og til til fyr.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter