Beste SUV-er for høye mennesker

Å velge en SUV som din daglige sjåfør er alltid en god idé. Den kommanderende posisjonen en SUV tilbyr pluss økt innvendig plass og generell kapasitet på kjøretøyet  blir  de mest ønskede bilfunksjonene i disse dager.

Hvis du er en høy sjåfør, kan det hende at en compact SUV crossover ikke er perfekt hvis du planlegger å regelmessig transportere flere større voksne. Menomething som en Volkswagen Tiguan, Toyota Highlander, eller en Hyundai Santa  Fe tilbyr god plass til front occupants.

Hvis du velger en mellomstor SUV, vil du oppleve en betydelig økning i størrelse og innvendig plass. SUV-er som BMW X5, Nissan Pathfinder, Ford Edge og Hyundai Palisade  er mer enn nok for høye sjåfører.

Hvis du velger en SUV i full størrelse som Ford Expedition, ChevyTahoe,  BMW  X7  eller en Mercedes GLS, vil du nyte hulelast og passereenger plass for opptil 7 passasjerer.

Kompakte crossover-SUV-er for høye personer

Som nevnt tidligere, en kompakt crossover SUV kan være den minste SUV av gjengen, men alle nyere crossover SUVer er romslige nok for høye mennesker. Hvis du er over 6 fot 9, og du er ute etter en SUV som komfortabelt vil transportere deg og dine høye venner, så gå for en romslig midt eller full størrelse SUV.

Noe som den nye Volkswagen Tiguan er ofte ansett som den perfekte all-around bilen. Deterfordi en kompakt SUV tilbyr de fleste  funksjonene knyttet til større SUV-er, men dekoster ikkeså mye. Når det er sagt, tilbyr en Tiguan 41.3 inches av driveren takhøyde og 41.5 inches av driveren benplass.

Toyota Highlander er en utrolig populær liten SUV, og med en god grunn fordi Toyota tilbyr klasseledende pålitelighet til en konkurransedyktig pris. Highlander tilbyr nesten 40 inches av driveren takhøyde og 42 inches av driveren benplass.

  Luksusbiler med lave vedlikeholdskostnader

En Hyundai Santa Fe tilbyr klasseledende interiør plass til en rimelig pris. Det er verdt å nevne at merker som BMW, Audi, Land Rover og Mercedes gjør bedre kompakte SUVer, men de mangler plass sammenlignet med 42.6 tommer med førerhøyde og 41.2 inches av driveren benplass av Santa Fe.

Mellomstore SUV-er for høye personer

En mellomstor SUV er sannsynligvis den perfekte størrelsenfor en SUV hvis duikke planlegger å transportere mer enn 5 passasjerer. De er store nok til å tilby  en  ekte SUV-opplevelse, men de er ikke kolossale som SUVer i full størrelse, noe som kan være et problem for noen mennesker.

Hvis du er høy, noen mellomstore SUV vil trolig gjøre, men den nye BMW X5 er mest sannsynlig den mest premium av gjengen. X5 tilbyr 41 tommer med førerhøyde og rundt 41,5  tommer førerbenplass. Selv om Bimmer ikke tilbyr klasseledende interiørplass, er det den tilbyr klasseledende komfort og luksus.

SUVer som Ford Edge derimot prøver å tilby klasseledende takhøyde og benplass på imponerende 40,2 tommer takhøyde og 42,6 tommer benplass. Nissan Pathfinder succeeds på å gjøre det på en enda mer imponerende 42 inches av både driveren takhøyde og driveren benplass.

Men den mest romslige mellomstore SUV-en er Hyundai Palisade på 39,3 tommeravførerens takhøyde og 44,1 tommer førerensbenplass. Men deter vanskelig å gjøre en feil når du kjøper en mellomstor SUV hvis du vil ha plass og komfort, dette betyr at 99% av mellomstore SUV-er vil være mer enn mange romslige.

  Beste sedans for høye mennesker

SUVer i full størrelse for høye personer

Hvis du velger en full størrelse flaggskip SUV, du kommer ikke til å mangle plass i det hele tatt. Suver i full størrelse er faktisk det beste alternativet å gåfor hvis du vil ha mest plass tilopptil 7 passasjerer. Suver i full størrelse koster mest, men du vil føle deg som kongen av veien, og dette rettferdiggjør lett prisen.

Å velge en Chevy Suburban / Chevy Tahoe vil gi 42.3 inches av driveren takhøyde og 44.5 inches av driveren benplass, som er klasse-ledende i full størrelse SUV segmentet. En Ford Expedition tilbyr 42 inches av driveren takhøyde og 43.9 inches av driveren benplass, ikke langt på, og av disse er mer enn nok.

Noe som en Mercedes GLS vil tilby deg 39.4 inches av driveren takhøyde og 40.3 inches av driveren benplass. En BMW X7 tilbyr 42 inches av driveren takhøyde og 39.8 inches av driveren benplass. Europeiske SUV-er er vanligvis mindre, men de er også mer enn nok for de fleste.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe en middels stor eller en SUV i full størrelse hvis jeg er høy?

I de fleste tilfeller tilbyr både mellomstore og full størrelse SUV-segmenter god plass til høyere drivere. Hvis du planlegger å regelmessig transportere mer enn 5 passasjerer, gå for en full størrelse 7-seters SUV. Hvis du først og fremst skal kjøre alene, kan du gå for en mellomstor SUV.

Noen av disse vil gjøre fordi begge disse segmentene er designet for åacco mmodate større individer. Du kommer neppe til å legge merke til forskjellen hvis du ikke er 6 fot 9 eller høyere. Du kan alltid senke setene og skyve setene helt tilbake, hvis du fortsatt ikkepasser,  gå for en Hyundai Sonata.

  Beste elbiler for høye personer

Er SUVer i full størrelse bedre enn små eller mellomstore SUV-er?

Ikke nødvendigsarily, de fleste SUV-er som selges er kompakte eller mellomstore, bare en mindre prosentandel SUVer er i full størrelse. SUVer i full størrelse er større, dyrere, mindre drivstoffeffektive, vanskeligere å se ut avog  mer krevende å navigere gjennom strammere bygater.

Alle disse tilbyr lignende funksjoner og fasiliteter, og i de fleste tilfeller er en SUV i full størrelse bare større. Men noen SUVer i full størrelse som Maybach GLS er faktisk bedre enn en toppmoderne Mercedes GLE. Men GLE på  seg selv er allerede en fantastisk SUV.

Er en sedan mer romslig enn en SUV?

I motsetning til populær tro, noen sedans er faktisk mer romslige enn noen  SUVer er. Biler som Nissan Altima eller Hyundai Sonata tilbyr mer enn 45 inches av driveren benplass, som er mer enn de fleste SUVer.

Dette gjentar bare videre at nesten alle bilsegmenter er mer enn i stand til å imøtekomme større individer. Mindre hatchbacks bør unngås, selv om de kan være romslige nok, vil dette vanligvis kreve at du raner en stor del av baksetet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter